Şimdi Ara

Madem Ki Bu Saldırıyı PKK'nın HDP Barajı Geçsin Diye Yaptı Diyorsunuz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Madem oy kaygısı yüzünden kan döktüler diyorsunuz.
    Madem bu olay HDP'ye yarar diyorsunuz.

Arkadaş o vakit neden şehitlerde de suçu üstünüze almadınız.
    Bize yaradı ,biz yaptırdık neden demediniz?

Her olayda bakış açınız değişiyor. Çıkarınız neye hükmederse kanunlarla öyle oynadığınız gibi.

Ne ilginçtir ki seçimden tek istemediğini alan bir parti var. Türkiye'nin en kanlı 3-4 ayı da ondan sonra başlıyor.

Övündüğünüz gelişti dediğiniz Türkiye bu mu ? Klasik bir ortadoğu ülkesi gibi askerleri gün aşırı şehit edilen, kalabalık yerlerde dolaşırken halkının paranoyak olduğu bir ülke mi?

Batsın parti sempatizanlığınız. Batsın at gözlükleriniz. Batsın önyargılarınız.

Bugün orada Kürt olup sadece barış isteyen,mahallesinde rahat rahat oturmak isteyen insanlar da öldü.

Kürt olduğu ve barış istediği için.

Haklısınız siz seçtiniz ırkınızı değil mi ? Türk olarak gelmek istiyorum dediniz.

Hele bir yakınınız orada ölseydi, devlete düşman olurdunuz. Bekara karı boşamak kolay.

Madem insanları ırklarıyla yargılıyorsunuz, madem devlete çok düşkünsünüz. Buyrun TSK gönüllü korucular,askerler arıyor.

Neden başvurmuyorsunuz?

Çünkü arkadaş sohbetlerinde ben kendimi birileri için şehit etmem, ben yoksam vatan sağolmasın diyorsunuz değil mi?

İnkar etsenize. Böyle değil desenize.

Canınız çok tatlı değil mi?

Bugün ölen 86 insanın, şehit düşen yüzlerce askerin canı tatlı değil miydi?

Yargılıyorsanız her insanı genelleme yapıp terörist diyorsanız.

Buyrun şehrinizin merkezindeler.

Teröre de, oy kaygınıza da, başkanlığınıza da lanet olsun.

En başta siyasete lanet olsun !

İnsanlığınızı unuttunuz.

• Kürt olup barış istediği eh kürt olduğu için pkkyı savunmasında sakınca olmayan insanlar.Uf cok duygusal yazmissin ya ben etkilendim dokunakli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef boyle birsey yaziyosun yok kürtsun yok yok vatan hainisin nasil olsa onunde klavye var bilip bilmeden yaz gec birazdan gelirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Kürt olup barış istediği eh kürt olduğu için pkkyı savunmasında sakınca olmayan insanlar.Uf cok duygusal yazmissin ya ben etkilendim dokunakli

PKK'ya da destekleyenlere de lanet olsun. Çıkar at gözlüğünü. Düzgün oku. Kürt kelimesini görünce, direk PKK kelimesini görür hale gelmişsiniz. Amaçlarına sayenizde çok iyi ulaşıyorlar.

Ha şimdi sen demeden söyleyeyim. Kürt değilim. HDP'li veya CHP'li de değilim.

İnsanım.
  • Maalesef arkadaş kürt değilim diye açıklama yapmak zorunda kalmış. Durym böyle işte.

• O arkadaslarin dusundugu ne kadar mantiksizsa senin dusundugunde ayni oranda mantıksız.

En buyuk olasilik ve en mantikli aciklama bu patlamanin ardinda isid olmasidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 10 Ekim 2015; 17:43:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: кiη

quote:

Kürt olup barış istediği eh kürt olduğu için pkkyı savunmasında sakınca olmayan insanlar.Uf cok duygusal yazmissin ya ben etkilendim dokunakli

PKK'ya da destekleyenlere de lanet olsun. Çıkar at gözlüğünü. Düzgün oku. Kürt kelimesini görünce, direk PKK kelimesini görür hale gelmişsiniz. Amaçlarına sayenizde çok iyi ulaşıyorlar.

İnsanım.

Helal olsun kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Bugün orada Kürt olup sadece barış isteyen,mahallesinde rahat rahat oturmak isteyen insanlar da öldü."

sen kendini savunmak istedigin bir olayda pkk lilarla omuz omuza verecek kadar aciz misin?Ben 4.leventte oturuyorum eger burada da oradakiler gibi olay olsa ve yarin pkk yandaslarinin baris icin miting duzenleyecegini bilsem ona da gitmem.bu arsizlar degil mi benim askerimi sehit eden?polisime tas atan?ve ben bunlarla omuz omuza verip baris mitingi duzenleyecegim oyle mi?vatan hainligidir bu kim ne derse desin.pkkyla omuz omuza veren herkes serefsizdir namussuzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: кiη

quote:

İnsanım.

Anlamazlar, boşuna uğraşmayın. Bunlar da solun yobazı işte. Solun da sağın da cahili çekilmiyor.
    Şimdi böyle dediğim için kürt veya pkklı ilan ederler beni kesin. Baştan belirteyim Türk'üm ve Chpliyim. Gerçi Kürt olsam da iyi bir insan olsam fark yok ama işte insanlar direk PKK damgasını yapıştırıyor ve ayrıştırılıyor. Bu toplumda yiyor bunu.

• Bozacının şahidi şıracı...
    Bu ülkede kimlik karmaşası yok arkadaşım. Kürt Kürttür Türk ise Türk'tür ama bu ülkede PKK Terorizm'i vardır ve çözülmelidir.
    Önce bunu kabul etmemiz lazım.

Doğuda PKK devşirdiği erkek çocuklarına aileleri ister istemez bakıyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Sen ne yaparsan yap annen baban senin arkanda olur elbet, sana kızsalar da olur kızmasalar da sonuçta evlat attım gitti diyen çıkmaz. Bu nedenle PKK hangi partiyi gösteriyorsa o kesim oraya oy attığı bilinen bir gerçek. Bu kurala karşı çıkanlar ise terör örgütü tarafından tehdit altında kalıyor.

Bu yukarıdaki durum HDP ile PKK arasındaki organik bağı kanıtlıyor.

Gel gelelim Tepki olarak HDP sempatizanı olanlara, HDP seçim vaatlerinde birlikçi ve bütünlükçü konuşmalar yapıyor, bu da bir gerçek. İşte sorun burada başlıyor. Bu kadar güler yüzlü kuçaklayıcı konuşmaların arkasında insanların saf duyguları istismar edilerek kana susamış terör örgütüne fayda sağlanması gerçeği var.

Hükümetin ötekileştirme politikası burada HDP'in ekmeğine yag ve bal sürüyor. HDP biz ötekiyiz diyerek Batı'da oy topluyor. Doğuda zoraki oyların arkasında batı'da sevecen oylama ile işi götürüyor.

Bombalayan taraf zoraki taraf, lanetleyen taraf ise sevecen taraf. Ama büyük resimde aynı baş üzerinden uzamış ekler. İdeoloji aynı.

Bugun Korku imparatorluğu yarın sevgi pıtırcıgı olanlar. Kürt Politikasından nemalanıyor.

• Her kim bugün orda ölenlere sevinmişse bir yakınını aynı şekilde kaybeder inşallah
  • Hocam çok güzel yazmışsınız ama forumdaki çift haneli ıq seviyesindekiler anlamak istemiyor.Bir de ölenlerin bazıları kürt olduğu için mutlu olanlar var,onlara söylenecek birşey yok.

• Ölenler insandır insan herşeyden önce ne olduğu hiç önemli değil. Bu ülkede en büyük tehlikede maalesef insanlığın yavaş yavaş kaybolması.burda bu forumda resmen iyi oldu diyen kör cahiller var. Bu kadar olmaz insanlıktan çıkmak bu olsa gerek..

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Ölenler insandır insan herşeyden önce ne olduğu hiç önemli değil. Bu ülkede en büyük tehlikede maalesef insanlığın yavaş yavaş kaybolması.burda bu forumda resmen iyi oldu diyen kör cahiller var. Bu kadar olmaz insanlıktan çıkmak bu olsa gerek..

İnsan olan şurada o 95 kişinin yakınları ne hissediyordur der. Bunlar kime oy getireceğini konuşuyor. 95 can gitti ,95!
  • Çok güzel yazmışsın. Geçenlerde bir araştırma sonucu vardı, ülkenin % 70-80'i operasyon yapılmasını istiyor ama isteyenlerin bir o kadarı da kendi çocuğunuzun operasyona katılmasını ister misiniz sorusuna hayır cevabı vermişti. Yani insanların çoğu kendi değil başkalarının çocuklarının ölmesini istiyorlar. Böyle bir ülke burası. Cahil çok. Şehitler ölmez vatan bölünmez diye bağırır, tekbir getirir ve görevini tamamlar. Amma velakin insan olmayı unutmuşlardır bunlar. Bunların yüzünden vatanımız parçalanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızı Pervane -- 11 Ekim 2015; 20:25:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Çok güzel yazmışsın. Geçenlerde bir araştırma sonucu vardı, ülkenin % 70-80'i operasyon yapılmasını istiyor ama isteyenlerin bir o kadarı da kendi çocuğunuzun operasyona katılmasını ister misiniz sorusuna hayır cevabı vermişti. Yani insanların çoğu kendi değil başkalarının çocuklarının ölmesini istiyorlar. Böyle bir ülke burası. Cahil çok. Şehitler ölmez vatan bölünmez diye bağırır, tekbir getirir ve görevini tamamlar. Amma velakin insan olmayı unutmuşlardır bunlar. Bunların yüzünden vatanımız parçalanıyor.

Misal bir başka konu açtım. PKK yaptırdı HDP için diyenlere ithafen IŞİD'in yaptırdığı ortaya çıktı neden susuyorsunuz diye. PKK sempatizanı ilan edildim. Çok kaçak dövüşüyorlar çok.

• Teror olaylarindaki sehitleri bir partiye secime vs baglamak anlamsiz. 84ten beri var.
    Dsp bastayken de vardi, anap bastayken de vardi, dyp bastayken de vardi sehit haberleri ama...
    Kurt baris destekcileri vey baris guvercinlerine bombali olaylar ne zaman basladi?
    Hdp parti olarak secime gidecegiz dedi.
    Suruc oldu diyarbakir oldu simdi de bu.
    Baraj kaygisi...

• Bazi dusuncelerine katiliyorum da, sehit cenazeleri kime yariyormus anlamadim?

Bu olayin, pkk saldirilarini unutturup,hdp yi yine eski akp gibi magdur pozisyonuna sokacagi ve pkk nedeniyle hdp den giden oylari hdp ye geri getirecegi kesin.

Planlayan ve yapan isit de olsa,pkk da olsa,mit te olsa sonuc bu.

Bir de anlamadigim sey, "orada stk lar vardi." diyenler. Madem orada stk lar vardi, magduriyeti neden hdp sahipleniyor? Orada chp secmeni de vardi.

Hdp neden durumdan vazife cikarip, bu saldiri sanki kendisine yapilmis gibi davraniyor?

• Çok güzel yazmışsın
    Bide geçen konuda adam ankara'daki saldırıyla ilgili ateşleri bol olsun diyor en fazla artıyı o alıyor.
    İnsanlık bitmiş resmen

• Şehitler hiçbir güruha ait değildir önce bunu öğren. Kimse çıkıpta bize ait diyemez. Ancak ailesi der. Şehitler bu ülkede yaşayan bütün insanları korumaya ant içmiş askerlerdir. Herkesin çocuğudur ve şehit olanların içinde ne kadar türk varsa o kadar da kürt var. Ordaki çoğu insanın "barış" mitingine gittiğine çocuk bile inanmaz. Barış mitinginde hdp paçavrasının ne işi var ? Sadece masumlara, vatanını seven insanlara üzüldüm gerisi bugün de yarın da benim için hiç varolmamıştır zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.