niye şimdi kurup oynamıyorsunuz ? aynı tadı vermiyor dimi? vermez tabi.çünkü siz aslında oyunu özlemiyorsunuz, siz hiçbir sorumluluğunuzun olmadığı o rahat dönemleri özlüyorsunuz şimdi öyle bi baskı varki üzerimizde hiçbişey zevk vermiyor, yoksa bu oyunlardan 100kat daha eğlencelileri var şimdi |
madem herkes knight metin 2 günlerini özlüyor

-
-
baskı var doğru, zevk veren aktivite kalmadı doğru hepsine okey ama knightı bırakan adamların çoğu eski ortamı kalmadığından ya da her şeyin parayla olmasına isyanından bıraktı gerçekten. sabahlara kadar göz kırpmadan oynardım, az kalsın eğitim hayatımı mahvediyordu bu oyun biliyorum çok aptalca ama şuan dahi o eski tadı veren server var deseler düşünmeden clientini indiririm hayalkırıklığına uğrayacağımı bile bile.
hiçbir oyunda asla ve asla knighttaki slot kapma mücadelesinin, boss kesmek için eslantta başın dönene kadar tur atmanın, gece 3 4 lerde exp kasarken uyuyakalmanın, 1000. deneyişte o salak raptoru +9a geçirmenin verdiği zevki alamadım. oyunun mekaniği zevkli değildi abi. ortamı ve herkesin amaçsızca çaba göstermesi muhteşemdi.
konu knightla ilgili değil onun da farkındayım saptırıyor gibi olacak ama yazmadan geçemedim. ne oyundu lan bu knight. hala müziklerini dinleyince duygulanırım
-
Valla metin 2 oynamak zevkli ama zaman yok o kadar zamanımı veremem. Kaldı ki o zaman ayı kesmek bile bir başarı gibi geliyordu. Şimdi her şeyi kessem yine zevk almam o zamanlardaki gibi. Beraber başlayalım mı metin2 ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet aslında oyunu değil, o günleri özlüyorlar.
-
Çok doğru dedin hocam ağzına sağlık. İlk oyuna başladığım zaman 1. Köyün en güçlü slotları herhalde beyaz kaplanlardı. Onlara bakardım vaaayy be derdim neler kesiyor millet. Hele o birinci köy müziği yok muydu? Ahhh ahh.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben Silkroad tayfasındanım, online oyunlarda knight ve Metin2 kadar nedense adı geçmiyor, dediğinde haklısın ama şu an bu oyunlarda sürekli maksimum item ve level e ulaşman gerekiyor yoksa bir halt yapamıyorsun. Eskiden her levelin güzelliği vardı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben hiç oynamadım biliyorum o oyunları falanda.
Insanin vaktini boşa harcayan boş oyunlardı.
Tek iyi yani maddi kazanç sağlayabiliyordunuz ilk başlarda.
Birde musa adında küçük bir çocuğu öldürmüşlerdi şifresini vermedi diye hep aklımda o kalır...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X