Bildirim
Maçta Meşale Yakarsak Nolur
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sanırım yasak diye biliyorum geçen para cezası almamışdık. _____________________________ -
Yassağ..
Cezası var.Tespit edilirsen..Polis kamerası hemen o tarafa yönelip seni çekiyor_____________________________
Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.
Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur. -
atmosfere katkıda bulunacağım derken stadımızı kapatırsın allah muhafaza _____________________________ -
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
Yassağ..
Cezası var.Tespit edilirsen..Polis kamerası hemen o tarafa yönelip seni çekiyor
evet bunu daha önceden duymuştum. ben en iyisi arkadşa söyliyimde_____________________________ -
Yakma! _____________________________ -
Galataray yada Beşiktaşlıysan git yak diyecektim ama Kadıköyde oturan bir fenerlisin sanırım kardeş
Yakma yasak hem kendine hem kulübe zararın olur_____________________________ -
Yak birşey olmaz.Sok ayakkabının içine. _____________________________ Atatürk'ün izinde. -
yasak değil kalktı.. yakabilirsin.. hemde kişi başı 2 tane _____________________________ -
polis kamerası seni tespit ederse 1000 tl cezası var 1500 de olabilir _____________________________ -
muhtemelen tv de görürsem küfredeceğim bir davranış aman diyim _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo_GS
yasak değil kalktı.. yakabilirsin.. hemde kişi başı 2 tane
aha geldi bi galatasaratlı provakatör_____________________________ -
Böyle her tribünde 5-10 kişi yakıyorsa birşey olmaz yak _____________________________ 2009 Üyesi. -
Antalya maçında bizim olduğumuz bloğun solunda biri meşale yakmıştı bizim grup lideri ve grup üyeleri haklı olarak karşı çıktı o söndürene kadar poliste kameraya çekmişti.Yasak olması lazım stada sokarsın ama gruplara yakın bi yerdeysen yaktığın anda tepki ile karşılaşırsın. _____________________________
Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: *Reventon*
Antalya maçında bizim olduğumuz bloğun solunda biri meşale yakmıştı bizim grup lideri ve grup üyeleri haklı olarak karşı çıktı o söndürene kadar poliste kameraya çekmişti.Yasak olması lazım stada sokarsın ama gruplara yakın bi yerdeysen yaktığın anda tepki ile karşılaşırsın.
doğru dedin benin yakacağım arkadaşta dedi antalya maçında bizde vardık d bloktaydık ancak ben o meşaleyi görmedimarkadaş görmüş bende yakıcam dedim.ben dedim yapma etme cezası falan var genede ben söyliyim şimdi bizim başımızıda kendi başınıda belaya sokmasın.
Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT
quote:
Orijinalden alıntı: *Reventon*
Antalya maçında bizim olduğumuz bloğun solunda biri meşale yakmıştı bizim grup lideri ve grup üyeleri haklı olarak karşı çıktı o söndürene kadar poliste kameraya çekmişti.Yasak olması lazım stada sokarsın ama gruplara yakın bi yerdeysen yaktığın anda tepki ile karşılaşırsın.
doğru dedin benin yakacağım arkadaşta dedi antalya maçında bizde vardık d bloktaydık ancak ben o meşaleyi görmedimarkadaş görmüş bende yakıcam dedim.ben dedim yapma etme cezası falan var genede ben söyliyim şimdi bizim başımızıda kendi başınıda belaya sokmasın.
Bence yakmasın hem cezası ver hem orda alıcağı tepki söndürmesse büyük olur._____________________________
Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
-
hocam yakmayın. aman...
diğer maçımız sahamızda Beşiktaş ile. hem siz yanmayın, hem kulüp yanmasın...
maçtan önce yakalım hep birlikte._____________________________
Heep, bu dünya hep yalan dolan,
Senin sevgindir aslolan,
Sonuna kadar biz,
FENERBAHÇELİYİZ ulan! -
quote:
Orijinalden alıntı: the_Legend..
hocam yakmayın. aman...
diğer maçımız sahamızda Beşiktaş ile. hem siz yanmayın, hem kulüp yanmasın...
maçtan önce yakalım hep birlikte.
peki maç başlamadan önce yakarsak nolur acaba? sadece 1 meşale yakıcam demişti arkadaş yani şöle 1 saat falan kadar önce?
- flashscore oranı düşen maçlar
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- stadyumda maç en iyi nereden izlenir
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X