Pedal olarak as-15 alabilirim yada 80 tl ye kadar macro mouse arıyorum arkadaşlar. Hangisi daha çok işime yarar ? sadece mana minor yapsın yeter. Nerden satın alacağımıda söylerseniz sevinirim. İyi günler
asas minör combosu için macro ayarı olan mouse var mı ? Ben baktım adam gibi bir bilgilendirme bulamadım. mesela Everest SGM-X7 -- Logitech g300. logitech macro ayarına bakıyorum program ile evereste bakıyorum dandik bi görünüme sahip kullanışlımı onu da bilmiyorum, ama logitechi alma gibi bi lüksüm yok şuan. A4tech x7 baktım artık stoklarda kalmamış bana macro ayarı olan asas minorü için 8888887 gibi basabilecek bir mouse yada klavye önerir misiniz? şimdiden teşekkür ediyorum.
Dostum bende mesaj attım ama cevap gelmedi araştırdım knıghta girdim bir arkadaşım logitech g300 kullanıyormuş. bende şimdi sipariş verdim macro ayarlana biliyo mana minör atabilirsin kodlar ile fiyatı 80 tl vatanbilgisayardan aldım. pedaldan daha iyi ona eminim tavsiyem logitech.
blackbox al sadece mana ve minor basandan klavyenin tek tusuyla aktif edebilirsin pedal diyince ayakla basılan bişey geliyo akıla yanlıs anlasılmasın öyle bir pedal yok aslında var ama yok sadece bazı fonksiyonel blackbox'larda var pedala benzer birşey oda gene caps tusu ile çalısıyor ayagınla dokundugunda extraden minore daha fazla abanıyor o kadar mouse falan bana göre amelelik
elweda
kullanıcısına yanıt
Sizin düşünceniz mantıksız buldum tabi saygım var. ama sen blackbox denen alete 140 150 tl verirken sadece 1 7 8 tuşları için ben 80 tl verdim ve pedaldan daha kullanışlı sadece knıght için değil bütün oyunlar için aldım. yani bunda ister 1 7 8 ister 2 7 8 ister 1den 0 a kadar bütün tuşları ayarlıyabiliyorsunuz demem o ki 80 tl ye pedaldan daha hızlı ve daha kullanışlı bir alet arıyosanız logitech g300 ü tavsiye ederim şuan kullanıyorum. SAYGILAR...
Arkadaşlar elinizi bir savaşta ya da iş kazasında mı kaybettiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: efege
Arkadaşlar elinizi bir savaşta ya da iş kazasında mı kaybettiniz?
çok şükür elimiz ayağımız tutuyor sadece ek özellik olarak kullanıyorum ben yani adamlar pedal + x7 kullanıyor sıkıntı oluyor bu sefer ws atmak tabi bende karşıydım kullanılmasına ama yapıcak bişey yok yıl 2015 eski +6 +7 cleaverlar yok artık oyunda +10 +9 uninq itemler var anlıyacagın pedalsız x7 siz asas kalmadı. he dersen ben halen elimle minör combo yapıyorum saygı duyarım. dediğim gibi hile değildir pedal veya x7 aksini iddaa eden varsa buyursun tartışalım. her hangi bi wall hack veya oto rpr kısacası koxpun yaptıgı şeylerş yapmıyor sadece minör combo yapıyor buda illegal birşey değildir.