Şimdi Ara

macOS Kullanıcıları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
26
Favori
29.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Handoff bende çalışmıyor. El Capitan varken çalışırdı ama sierra yükledim icloud u devre dışı bırakıp tekrar girdim ama çalışmadı. Bir püf noktasını bilen var mı?
  • Mac mini (2014 Sonu)

    1,4 GHz Intel Core i5



    ARKADAŞLAR SİZCE BU CİHAZA YÜKLEME YAPMALIMIYIM YOKSA YOSEMİTE'DE Mİ KALMAM DAHA MANTIKLI OLUR. BENİM İÇİN AKICILIK VE HIZ EN ÖNEMLİSİ. SADECE NETTE KULLANIYORUM. BAŞKA BİR İŞ YAPMAM...
  • elinizin altında durdun. güncellemek isteyenler kullanabilir. iyi forumlar.

    http://www.technokaptan.com/macos-sierra-yukleme-diski-olusturma/
  • arkadaşlar imac sahibiyim. nasıl format atabilirim bilgi sahibi değilim. fotoğraflarımı ve dökümanlarımı yedekleyebileceğim bir yöntem varmı. varsa nasıl ?
  • mahoonur kullanıcısına yanıt
    Time Machine ile ister uygulamalarınızı ister fotoğraflarınızı, dökümanlarınızı vs. yedekleyebilirsiniz. İsterseniz bütün bilgisayarınızı da yedekleyebilirsiniz. Harici bir hdd yeterli. Time Machine oldukça kullanışlı ve hayat kurtarıcı bir uygulama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahm-@

    Time Machine ile ister uygulamalarınızı ister fotoğraflarınızı, dökümanlarınızı vs. yedekleyebilirsiniz. İsterseniz bütün bilgisayarınızı da yedekleyebilirsiniz. Harici bir hdd yeterli. Time Machine oldukça kullanışlı ve hayat kurtarıcı bir uygulama

    nasıl kullanabileceğime dair bir rehber var mıdır. yanlış birşey yapmak istemiyorum komple arşivim gitmesin
  • mahoonur kullanıcısına yanıt
    Arşiviniz gitmez, zaten adı üstünde yedekliyorsunuz. Ben Time Capsule kullandığım için izlediğim yol farklı olabilir. Ama mantık olarak şöyle olduğunu söylesem yanlış olmaz heralde. Hdd'yi takıp sistem tercihlerinden time machine kısmına girip hdd'nizi tanıtmanız gerekiyor. Gerisi için yedekle demek yeterli Eğer time machine'ı tercih etmem derseniz klasik yöntem el ile hdd'nize arşivinizi kopyalamak.
  • Ahm-@ A kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim değerli bilgilendirmeniz için
  • mahoonur kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, umarım işinize yaramıştır
  • Youtube videolarında safari sorun çıkartıyor, html5 videolari bile oynatmıyor, flashi onar dersem oynatıyor. Sizdede aynı sorun varmı acaba. Çözümü bilen varsa memnun olurum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NTFS diske nasıl veri aktarıyoruz paragon programını buldum ancak 10gün deneme bunun kalıcı çözümü (programı satın almaktan başka) yok mu acaba?
  • Arkadaşlar ben güncelledikten sonra 10-15 saniyelik donmalar başladı. Şu anda bu yazıyı yazarken bile 7 kere donma yaşadım. Sizce SSD ve ram güncellemesi mi yapayım yoksa el capitan'a mı döneyim dersiniz?

    MacBook Pro Mid 2012



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 25 Ekim 2016; 13:40:51 >
  • KontG kullanıcısına yanıt
    PRAM ve NvRam tuş kombinasyonlarını uygulayın. Google üzerinden bulabilirsiniz. Ondan sonra düzelebilir.
  • 5k iMac Sierra en başından beri 1 ay içinde 5 defa dondu, düğmeden restart etmek zorunda kaldım. ilk güncellemeden sonrada bir uyku moduna alayım dedim Kernal Panic verdi. El capitana dönüş yaptım.
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    ne yazık ki bu da işe yaramadı. En sonunda ram'leri yükseltince düzeldi. Aynı zamanda SSD de takayım bari dedim. SAmsung evo 850 aldım ancak bir haftadır bir türlü kurulum yapamadım. Okumadığım forum, izlemediğim video kalmadı ama olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık
  • KontG kullanıcısına yanıt
    Neyi olmuyor hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Yeni Samsung Evo 850 SSD aldım. İlk önce hiçbir şey yapmadan doğrudan taktım. CMD+R ile kurulum ekranına geldim. Disk izlencesinden biçimlendirme yapmaya çalıştım izin vermedi. Sonra videolardan baktığımda harici bir şekilde sata+usb ile bağlamam gerekiyormuş. Neyse gittim hdd kutusu denen şeyden aldım ve o şekilde bağladım. Ardından tekrar kapatıp kurulum ekranına geldim. USB ile bağlayınca diski gördü ve biçimlendirebildi.

    Sonra kendi hazırladığım El Capitan USB Recovery ile harici olarak bağladığım SSD'ye sistemi kurdum. USB'ye bağlı olarak çalıştığında sorunsuz ve hızlı çalışıyor. Sonra tekrar dahili olarak bağlıyorum ama bu sefer de beyaz ekran üzeri "girilmez" işareti çıkıyor. Sonrasında ya kendiliğinden kapanıyor ya da başlasa bile aşırı yavaş çalışıyor.

    Ne yapacağımı şaşırdım. Gidip geri mi aide etmeliyim?
  • KontG kullanıcısına yanıt
    Usbden değilde cihaza takip internet üzerinden recovery indiriyor kuruyor. Onu kurun ilk önce daha sonra yedekten yükleyin birde öyle deneyin hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar 256 ssd olan macbook proma sierradan once bootcamp ile microsoft yuklemistim,bu alani silmeden dogrudan sierraya gecis yaptim.Simdi bu alani silemiyorum,nasil yapabilirim,disk yoneticisi bu alani silemiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldü: Arkadaşlar sorun Macbook Pro'ların kronik bir sorunundan kaynaklanıyormuş. Macbook Pro'larda dahili hdd kablosu ne yazık ki sorunluymuş ve bu nedenle SSD takıldığında sorunlar oluşuyormuş. Parça değişimi yaptım 200 TL'ye ve sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.