Şimdi Ara

macOS Kullanıcıları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
26
Favori
29.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Şimdi bir temız kurulum yapacağım,Sıfırlamak lazım.Mojave yapayım dıyorum emın olamıyorum ,sanırım yine Sierra’da kalacagım.10.12.6 devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay olmadı Safari yine sorunlar başladı arkadaş ya.

    Niye hep böyle oluyor ben anlam veremiyorum.Safari kapanıp çöküp duruyor.Çıkan hata ayrıntıları da bunlar..

    macOS KullanıcılarımacOS Kullanıcıları
    macOS Kullanıcıları




  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Mojave Sierra'dan çok daha performanslı. Nacizane tavsiyem mojave kurman.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar ,

    Macbook pro touch bar almayı düşünüyorum en uygun fiyat olarak nereleri tavsiye edersiniz...
  • Catalina 'yı bekliyoruz
  • Arkadaşlar selam,

    2. El Macbook almaya karar verdim sonunda. 7000 TL bütçem var. Uzay grisi ve 13" olanlara bakıyorum. Ancak daha önce hiç mac kullanmadım ve 2. El nasıl alırım? Pil devri maksimum kaç olmalı? 10 Günlüğüne İstanbuldayım acaba 2. el güvenilir mac satan mağazalar hangileridir? Teşekkürler.
  • Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam pil devrinden daha önemli olan şey, pilim tam mah kapasitesi. Orjinalinden farkı ne kadar buna bakmak lazım. Hangi iş için kullanacaksınız?
  • Arkadaşlar Mac sistemi için rahatlıkla hoparlör ses ayarlarını yapacağım bir program önerisi var mı ? Tabi ücretsiz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Arkadaşlar Mac sistemi için rahatlıkla hoparlör ses ayarlarını yapacağım bir program önerisi var mı ? Tabi ücretsiz olsun.
    Boom 3d rakipsiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drjacob

    Catalina 'yı bekliyoruz
    Apple lansmanına sayılı günler kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Bende bekliyorum ama pek de bişi yok gibi hocam. En azından benim işime yarayacak bir ek özellik göremedim. Dark modun zamanlı olması da çok önemli değil benim için. Hep dark modda. MacOS ekranını iPad'e yansıtabilme özelliği çok güzel olmuş. Tasarımcılar için çok iş görebilir.
  • Merhaba arkadaşlar. Macbook Pro 2010 kullanıyorum. Dün Media Markt'tan SSD aldım. Geldim eve montajını yaptım ama SSD biçimlendirilmediği için kurulum aşamasında SSD görünmüyor. Normal şartlarda bu SSD'yi bir kabloyla Macbook'a bağlayıp formatlamam - biçimlendirmem gerekiyor ama Macbook şuan arızalı. Windows bilgisayarımda SSD'yi Apple dosya sistemi formatında biçimlendirmem mümkün mü?

    Not: Bu soru için daha iyi bir başlık varsa oraya yönlendirebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim gibi mid 2011 air kullanan var mı aranızda eski performansı yok artık aletin ve çok ısınıyor, bakım yaptırsam ısınma sorunu çözülür mi acaba yaşayan var mıdır aranızda ısınınca kasmaya başlıyor makine artık yaşlandı
  • 5burak5 kullanıcısına yanıt
    Recovery Mode ile başlatıp Disk İzlencesi ile biçimlendirebilirsiniz.
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Recovery Mode'a girmiyor Macbook şuanda. Açılışta Apple logosunda Kernel Panic hatası veriyor. Sonra yeniden başlayıp yeniden aynısı oluyor. Bu hatanın sebebi nedir acaba bilginiz var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    macOS Kullanıcıları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5burak5 kullanıcısına yanıt
    SSD biçimlendirilmemiş olduğu için üzerinde Recovery HD yaratamıyor olabilir. SSD'den önce ne vardı üzerinde? Onu tekrar takma imkanınız yok mu?
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki,

    SSD'den önce normal HDD vardı. Format atmak için Recovery Mode'da belleği biçimlendirdik, OS'i yeniden yükle dedik kurulumda Apple kimliği istedi. Girdik hizmet şuanda kullanılamıyor gibi bir hata verdi her defasında. Yeni bir hesap girmeye çalışıyorduk eski sahibinin hesabıyla da denedik hiçbir şekilde olmadı. HDD'yi bicimlendirirken içinde 500 MB kadar bir kısım silinmiyordu. Tamamen format atamadık yani. Daha sonra bu şekilde aç-kapa falan uğraşırken açılış ekranlarından birisinde takıldı kaldı. Arkadaşım da düğmeye basılı tutarak zorla kapattı. Sistem çöktü gibi oldu yani işletim sistemi halihazırda silinmiş olduğu için. Ben de yeni bir SSD alıp baştan denemek istedim ama henüz başarılı olamadim. Alt'a basılı tuttuğumda HDD ve USB içindeki El Capitan'ı görüyordu önceden, şimdi sadece USB görüyor. Kurmaya yer olmadığı icin de soru işaretli klasör yanıp sönüyor. SSD'yi uygun dosya formatında biçimlendirip sisteme gösterebilirsem MacOS'i baştan kurabilirim diye ümit ediyorum.

    Bazı kaynaklarda kernel panic hatasının anakart ile ilgili olabileceği yazıyor ama bilemiyorum. Elimden geldiğince servise göndermeden halletmeye çalışıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Mesela içinde eski HDD takılıyken USB'den El Capitan bootlamak için açılış ekranında Alt'a basılı tutuyorum. HDD ve USB görünüyor. USB'yi seçiyorum El Capitan'ın kurulum ekranı geliyor kabul et falan diyor ediyorum. Kurulacakmış gibi olup başlangıç ekranına dönüyor yine aynı döngüye giriyor. Sinir bozdu biraz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5burak5 kullanıcısına yanıt
    Eski HDD'yi bütün olarak silemediyseniz, onun üzerindeki Recovery HD bölüntüsü sağlam olabilir. Tekrar o diski takıp Recovery Modunda başlatmayı deneyin, başlatabiliyorsanız, SSD yi bir kutu veya SATA-USB adaptör kablosu ile bağlayıp Recovery Modunda Disk İzlencesi ile biçimlendirmeyi deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.