Şimdi Ara

Maçlarda tamamiyle bir sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha tier 3te iken beni 5 hatta 6. tierdeki ağır tanklarla eşleştirip sürekli ölüp 0 çekmekten bıktım. Lanet olsun böyle oyuna oynamayın yahu daha exp bile getirmiyorlar bilerek oynayacak varsa da başlamasın berbat bir oyun ulan sinirimden oyunda kriz geçiriyordum adamın ön zırhına sen iki kere tank avcısı ile mermi at ve zırh ta çizik bile yok! ama sonrasında beni tek atışta patlatıyolar,sonra da neden tier 4'den yukarı çıkamıyoruz... Oynamaz olaydım emeklerim de boşa gitti. Kesinlikle tavsiye etmediğim sorunlu bir oyun.

• Katılıyorum zar zor tier 6 ya geçtim m6 tank var.Beni sürekli löwelerin , is3 lerin , tiger 2 lerin, ne bileyim jag ların yanına atıyor.Gören tek atıyor ne exp ne para tıkandı kaldı oyun.Tl ile altın almamızı beklıyorlar bellı kı

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Oynadığınız tank önemli. Ağır tankla giriyorsanız çöpçü olmak zorundasınız. Hafif ve orta tankla zaten işinizi yapacaksınız. TD ve spg ile işler daha kolay. Mümkün mertebe tankları zayıf yerlerinden delip hasar vermeye çalışacaksınız. Yenilseniz dahi üç beş bir şeyler gelir. Böyle böyle gidersiniz. O kadar stres yapmayın.

İkinci sunucu da düşük tanklarla kendi seviyenizdeki maçlara daha çok çıkıyorsunuz. Acemi çok fazla olsa da gerekli deneyimi daha hızlı toplarsınız.
  • amerikan tanklarından gidip churcill 7 ye kadar ilerlediğimde rus tankları görüp pişman olmuştum bariz bir top üstünlükleri vardı.Daha sonra ruslardan gittim ve şu an full açık envarterli bir IS tankım var gel gelelim arkadaşlara katılıyorum ben bile 7 ci seviye tankın tadını çıkaramıyorum.Sürekli 8 ve 9. seviye tanklarla oynatıyor 8 lere zar zor direnip diş geçiriyorum ama 9 lara karşı hiç şansım yok ve bu durumdan çok sıkıldım.6 cı seviyeden sonrada premiumsuz para kazanıcaz diye beklemeyin 2-3 maç kar ediyorum sonra bunu yine 2-3 maçta kaybediyorum.Geri tekrar premium alıcam.Ve son günlerde şu dikkatimi çekti Löwe,IS-6 gibi premium tanklar oyuna girip garaja dönüyolar oyuna 2-3 adam eksik başladığımız oldu.defalarca bot diye şikayet ettik ama banlandıklarını görmedim.Ben oyunda müttefik tankı önüme geçtiği için vurdum yanlışlıkla ve beni bütün takım şikayet etti 1 gün ban yedim.>Düşününce oyunun gerçekten artık sinir bozucu çok yanı var.Sürekli aynı haritalar,eşit olmayan seviye tanklarla eşleşmeler vsvsvs

• Bu oyunda üst seviye tanklarla oyunun keyfi kesinlikle çıkmaz. Oynanan onca oyundan ve atlanan her seviyeden sonra maalesef hep şöyle yanlış bir algı oluşuyor; "daha üst seviye bir tanka geçince herkesin anasını ağlatıcam". Yanlış çünkü daha üst seviye tank demek maçlarda artık rakiplerin de daha üst seviye olması demek, örneğin bir ağır tankla maça girildiğinde düşman tanklarının ya da arty'lerin de hasar seviyesinin de sizinle aynı oranda artması demek. Dolayısıyla kısaca şunu söyleyebilirim, klan savaşları dışında üst seviye ağır tankların hiçbir eğlenceli yanı kalmıyor. O nedenle önerim keşif ya da orta sınıf tanklara yönelmek. Çünkü oyunun sonlarına doğru keşif/orta tankınızla haritayı hızlıca dolanıp yaralı ağır tank/SPG'lerin işini bitirmek gerçekten çok zevkli ve kazançlı.

Orijinalden alıntı: _!_nevermind_!_

amerikan tanklarından gidip churcill 7 ye kadar ilerlediğimde rus tankları görüp pişman olmuştum bariz bir top üstünlükleri vardı.Daha sonra ruslardan gittim ve şu an full açık envarterli bir IS tankım var gel gelelim arkadaşlara katılıyorum ben bile 7 ci seviye tankın tadını çıkaramıyorum.Sürekli 8 ve 9. seviye tanklarla oynatıyor 8 lere zar zor direnip diş geçiriyorum ama 9 lara karşı hiç şansım yok ve bu durumdan çok sıkıldım.6 cı seviyeden sonrada premiumsuz para kazanıcaz diye beklemeyin 2-3 maç kar ediyorum sonra bunu yine 2-3 maçta kaybediyorum.Geri tekrar premium alıcam.Ve son günlerde şu dikkatimi çekti Löwe,IS-6 gibi premium tanklar oyuna girip garaja dönüyolar oyuna 2-3 adam eksik başladığımız oldu.defalarca bot diye şikayet ettik ama banlandıklarını görmedim.Ben oyunda müttefik tankı önüme geçtiği için vurdum yanlışlıkla ve beni bütün takım şikayet etti 1 gün ban yedim.>Düşününce oyunun gerçekten artık sinir bozucu çok yanı var.Sürekli aynı haritalar,eşit olmayan seviye tanklarla eşleşmeler vsvsvs

Eskiden +4 üste veriyordu. Yani stok M6nızla (T9)IS4'e karşı savaşıyordunuz. Biz bu halde bir yerlere gelebildik. IS in topu iyi vurur. 400, 450 arası hasar verirsiniz. Devamlı t9 maça atmaz sıklıkla T8 maçlara girersiniz. İş yapmamak için sebebiniz yok. Uzaktan atış yapmadıkça IS topu çok iyidir.

Daha önce de söylemiştim yine söyleyim bu oyunda en oynanası seviye 8 dir. 8 seviye bir tank alırsanız 9,10 delebilir fazla zarar etmeden keyifli maçlar çıkarabilirsiniz. Oyundan cidden zevk almak isteyen biri T8 bir tanka sahip olmalı.

IS3 oyundaki en baba T8 modeldir. T32 sağlam kulesiyle çok iş yapar. KT uzak mesafelerde yine çok zevkli bir tank. Aşağı yukarı diğer ağır tanklar da iyidir. Orta sınıfta T44, Panther 2, Pershing gayet keyifli araçlar. Biraz dişinizi sıkıp herhangi bir 8. seviye tankı donatıp keyfinize bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.