Şimdi Ara

Mackolik Kampanyasi Baslamis (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
19.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekonomisty

2980 yaptım en yakın...

3 tık ve 5 tıkla kaçırdım bi kaç kere.
    Bu arada bonus kartı olmayıpda yada limiti dolan arkadaşlara çıkarsa haklarına talip olabilirim.
  • Ben de 2000'den sonra yazılar kayboluyor
  • notebook tutturupta ps3 le takas isteyen varsa görüşelim :)

netbook, TV ve iphone'da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendorf

hitini arttırıp google da yüksek sıralara çıkmak için sırtımıza basıyor maçkolik helal olsun.

o hitleri hangi siteden öğreniyorduk acaba adını unuttum da kaç hit olduğunu vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

notebook tutturupta ps3 le takas isteyen varsa görüşelim :)

valla birader pek anlamadim sen de ne var, sen ne istiyosun...
  • Siz tıkladıkça sayfa hit alıyor Alexa'da tavan yapıyor. Fareninizin tuşuna yazık yahuuu. Ha bide az kaldı ha gayret filan gaza geirmeler. Esas mesele iyi tıklamayı bilmek. sonunda tıklana tıklana sitede sapıtıcak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorky

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

notebook tutturupta ps3 le takas isteyen varsa görüşelim :)

valla birader pek anlamadim sen de ne var, sen ne istiyosun...

250gb PS3 ile , Notebook, Netbook ya da TV ile takas yapmak isteyen varsa görüşelim diyorm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 29 Eylül 2010; 13:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

Siz tıkladıkça sayfa hit alıyor Alexa'da tavan yapıyor. Fareninizin tuşuna yazık yahuuu. Ha bide az kaldı ha gayret filan gaza geirmeler. Esas mesele iyi tıklamayı bilmek. sonunda tıklana tıklana sitede sapıtıcak gibi.

alexadan başkası varmı acaba? ben şu sayfa kaç hit almış onu öğrenmek istiyorum sadece alexa da mı gözüküyor acaba?

www.ankateknik.com.tr

• notebook icin 6100. tik isteniyo. bu sanssiz olanlar icin herhalde...
  • notebook, netbook, blackberry veya iphone kazanıpda alamayacak durumda olan arkadaşlar; ben küçük bir hediye karşılığı (sakın rüşvet sanmayın :P ) özellikle notebook yada netbook unuzu almaya talibim. olumlu düşünen arkadaşım varsa lütfen pm atsın.
  • 3 iş günü içerisinde sayfanızı sürekli kontrol edin diyor.Geliyormu bari kazanmak yetmiyor bide indirimli sayfayı yakalamak gerek herhalde.

Bide yakalasam o sayfayı worl card la alablirim dimi indirimli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newokca -- 29 Eylül 2010; 13:28:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newokca

3 iş günü içerisinde sayfanızı sürekli kontrol edin diyor.Geliyormu bari kazanmak yetmiyor bide indirimli sayfayı yakalamak gerek herhalde.

yok gerekmiyor :)

orda tanımlanıyor. hatta aldıktan sonra da orda duruyor
  • şu tv yi denk getirebilsem güzel olacak :D Ama nerde o şans
  • Ben de İPHONE U KAZANIPTA SATACAKLARIN TELLERİNE TALİBİM
    PM BEKLİYORUM
  • quote:

3 iş günü içerisinde sayfanızı sürekli kontrol edin diyor.Geliyormu bari kazanmak yetmiyor bide indirimli sayfayı yakalamak gerek herhalde.

ya birader sen de kazanip dert yananlardan oldun bugun icinde gorunecek sayfanda...
  • kimse kazandığı ürünü ücret karşılığı vermesin. borç alın, yine de vermeyin hakkınızı. sattığınız zaman kimse ayıplamaz sizi merak etmeyin. sonuçta durumunuz yok ve kazandığınız bir ürünü satmak istiyorsunuz.
  • site çöktü heralde açılmıyor
  • quote:

quote:

ya birader sen de kazanip dert yananlardan oldun bugun icinde gorunecek sayfanda...

Doğru diyorsun valla napim burda gördüm üye oldum 5 kez tıkladım kazandım heycan oluyor

bu arada world card geçerli oluyordur dimi ?

• quote:

quote:

quote:

Doğru diyorsun valla napim burda gördüm üye oldum 5 kez tıkladım kazandım heycan oluyor

olmaması lazım ama geçen sefer yine bonusa özel demişlerdi ama diğer kartlarla alan oldu :)

• quote:

quote:

quote:

ben gecen ayni tip hizlialin kampanyasindan (3-9 Mayis) notebook kazandigimda gecerliydi onda da bu kampanya gibi sadece bonusa diyodu ama gecerliydi bunda nolur bilemem ama sadece bonusa gecerli deniyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorky -- 29 Eylül 2010; 13:35:44 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.