Şimdi Ara

Mackolik Kampanyasi Baslamis (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
19.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blacknan

Arkadaşlar bende dün HP Pavillon Laptop kazandım, ödemesini de yaptım. Şimdi kargo yapılmasini bekliyorum. Ödemem gereken fiyat ilanda 845 TL görünüyordu ama ben her üyeye verilen 20 TL lik puanı öncelikle alisveriste kullandim rakam 825 TL ye düştü, Garanti bonusa uygulanan %6 indirimide uyguladiktan sonra fiyat 777 TL ye düştü. Sonuçta bu indirimlerden faydalanmak için BONUS card (TEB, DENIZ, ING, GARANTI farketmiyor) yeterli. Ayrıca taksitler de 4 ay öteleniyor, şubat ayında ödemeye başlıyorsunuz.

Kampanya detaylarında Bonus a özel fiyatlar diye özellikle belirtmisler ama ödeme seçeneklerine gelince sitede görünen tüm ödeme seçenekleri aktif durumda. Yalniz farkli bir kredi karti ile odeme icin sistem onay verecekmidir orasini bilemiyorum. Hediye çikan arkadaslar ilk önce istedikleri kartla denesin sorun cikarsa birilerinden bonus card bulmaya calissinlar. Sonucta satin almak icin 3 gununuz daha bulunmakta.

Bunun disinda bana cikmadi deyip kontrolsuz davranmayin. Kazananlar listesini mutlaka kontrol edin. Bir arkadasimiz kazanamadigini sandigi halde listede adi vardi, siparisini de sorunsuzca yapabildi. Muhtemelen actigi sayfalardan birinde kazandigi halde farkina varamadan yada sayfa tam yuklenemeden kapatmisti.

Kazanan arkadaslara hayirli olsun.

sen indirimli fiyata %6 indirim daha yapıp almışsın.bizde kdvli fiyat daha yüksek çıkıyor nasıl iş bu (bu png screenshotı ekleyemedim resim olrak)
    http://www.webpagescreenshot.info/img/955501-930201070121PM

• lanse edilen fiyattan fazla fiyata alanlar müşteri hizmetlerine mesaj atsın, aradaki farkı nakit olarak iade etmiyolar ama en azından puan veriyolar.

ama 15 gün sonra aktif oluyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

quote:

Orijinalden alıntı: blacknan

Arkadaşlar bende dün HP Pavillon Laptop kazandım, ödemesini de yaptım. Şimdi kargo yapılmasini bekliyorum. Ödemem gereken fiyat ilanda 845 TL görünüyordu ama ben her üyeye verilen 20 TL lik puanı öncelikle alisveriste kullandim rakam 825 TL ye düştü, Garanti bonusa uygulanan %6 indirimide uyguladiktan sonra fiyat 777 TL ye düştü. Sonuçta bu indirimlerden faydalanmak için BONUS card (TEB, DENIZ, ING, GARANTI farketmiyor) yeterli. Ayrıca taksitler de 4 ay öteleniyor, şubat ayında ödemeye başlıyorsunuz.

Kampanya detaylarında Bonus a özel fiyatlar diye özellikle belirtmisler ama ödeme seçeneklerine gelince sitede görünen tüm ödeme seçenekleri aktif durumda. Yalniz farkli bir kredi karti ile odeme icin sistem onay verecekmidir orasini bilemiyorum. Hediye çikan arkadaslar ilk önce istedikleri kartla denesin sorun cikarsa birilerinden bonus card bulmaya calissinlar. Sonucta satin almak icin 3 gununuz daha bulunmakta.

Bunun disinda bana cikmadi deyip kontrolsuz davranmayin. Kazananlar listesini mutlaka kontrol edin. Bir arkadasimiz kazanamadigini sandigi halde listede adi vardi, siparisini de sorunsuzca yapabildi. Muhtemelen actigi sayfalardan birinde kazandigi halde farkina varamadan yada sayfa tam yuklenemeden kapatmisti.

Kazanan arkadaslara hayirli olsun.

sen indirimli fiyata %6 indirim daha yapıp almışsın.bizde kdvli fiyat daha yüksek çıkıyor nasıl iş bu (bu png screenshotı ekleyemedim resim olrak)
    http://www.webpagescreenshot.info/img/955501-930201070121PM

Bir yanlışlık oldugu ortada. Ben mesajımda belirttigim şekilde aldım, hatta bahsettiğim arkadaşa da aynı şekilde monitor aldık. Faturalarıda kontrol ettik miktarlar dogru ve ürünler su anda kargolanmış görünüyor. Bence eklediğin bu screenshot ın linki ile beraber sitenin müşteri temsilcilerine durumu anlat. Mutlaka düzelteceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koeishto -- 30 Eylül 2010; 20:50:32 >

• Vay arkadaş böyle birşey olmaz.

Bir ürün tutturamadım diye boşuna üyelik kalabalık etmesin diye üyeliğimi sildim. Şimdi kazananlar listesini bir okuyayim dedim.
    Ne göreyim..... Blackberry Bold 2 kazanmışşım

tekrar üyeliğimi açtım mail attım bakalım ne diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

Vay arkadaş böyle birşey olmaz.

Bir ürün tutturamadım diye boşuna üyelik kalabalık etmesin diye üyeliğimi sildim. Şimdi kazananlar listesini bir okuyayim dedim.
    Ne göreyim..... Blackberry Bold 2 kazanmışşım

tekrar üyeliğimi açtım mail attım bakalım ne diyecekler.

sonunda ifşa oldun işte Sıddık efendi.

insan kod girip hak kazandığı ürünü nasıl bilmez ,oda ayrı bir konu

• Bi cacık çıkmamış bize sonra da gel alışveriş yap
  • BEN KAZANDIIIIIIIIIIIMMMMMM :)
    Bi IPAD
    bide fot. makınesi
  • İPHONE KAZANAN OLURSA 950 DEN BLACKBERRY BOLD KAZANAN OLURSA 800 DEN ALABİLİRİM

DİĞERLERİ İÇİN DE PM ATABİLİRSİNİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİBGATULLAH

İPHONE KAZANAN OLURSA 950 DEN BLACKBERRY BOLD KAZANAN OLURSA 800 DEN ALABİLİRİM

IPAD kazanan olursa yok mu bişey :)
  • PS3 var
  • hızlıal.com dan aldıgım ve hic kullanmadıgım htc hero ile takas etmek-satın almak isteyenler pm atabilir.
  • a220 çıkmış ama çıkmasa daha iyiydi. 128.47 tanımlamışlar ama indirimli alınamaıyor. ödeme esnasında kargo tutarı dahil 184,48 TL gösteriyor.

ne yapmaya çalışıyor bunlar anlamadım? zaten bu fotoğraf makinesini alacağım a150 alırım 150TL'ye daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemCode

a220 çıkmış ama çıkmasa daha iyiydi. 128.47 tanımlamışlar ama indirimli alınamaıyor. ödeme esnasında kargo tutarı dahil 184,48 TL gösteriyor.

ne yapmaya çalışıyor bunlar anlamadım? zaten bu fotoğraf makinesini alacağım a150 alırım 150TL'ye daha iyi.

kardeşime de ondan cıktı
    ama almıcaz
    ipad yeter de artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

Toshiba Lcd fiyatına yine zam geldi. 2 günde 2. kez.

kampanyada 10 taksit 519 duyurulmuştu.
    dün 10 taksit 548 idi.
    Şimdi de 10 taksit 563,14 oldu

Benim ürünümü son alma tarihim 02.10.2010 ilk gün ürün vardı yine ilk gün akşamına ürün geçici olarak yok diyor.Mail atıyorum telfon ediyorum kimse yok sanki böyle bi hizmet yeri yok gibi anlamadım bekliyoruz bakalım.
  • Ben de dün öğleden sonra sipariş verdim, "ödeme onayı alınmıştır, ürünleriniz tedarik edildiğinde kargoya verilecek olup e-posta ile haber verilecektir" diyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newokca

quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

Toshiba Lcd fiyatına yine zam geldi. 2 günde 2. kez.

kampanyada 10 taksit 519 duyurulmuştu.
    dün 10 taksit 548 idi.
    Şimdi de 10 taksit 563,14 oldu

Benim ürünümü son alma tarihim 02.10.2010 ilk gün ürün vardı yine ilk gün akşamına ürün geçici olarak yok diyor.Mail atıyorum telfon ediyorum kimse yok sanki böyle bi hizmet yeri yok gibi anlamadım bekliyoruz bakalım.

aynen bende mesaj attım.telları yokmu bu müş hizmetlerinin.
    saçmalık bu ya.yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.
    birde ing Bonus ile alım için ing bank seçeneklerde yok.garanti seçerek mi alacağız acaba?

http://www.webpagescreenshot.info/img/995833-101201095313AM

• quote:

Orijinalden alıntı: zupervisor

Arkadaşlar ben de Fujifilm Finepix A220 kazandım.
    Ancak akakce.com da arattım aynı ürünü 135 TL ye satıyorlar.
    Bu nasıl indirim anlayanınız var mı?

Takas veya devir tekliflerine açığım.

ben de kazandım ancak ürün almıcam.
    gerek yok
    cünkü ucuz ürün zaten diğer yerlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasCuDa

quote:

Orijinalden alıntı: SİBGATULLAH

İPHONE KAZANAN OLURSA 950 DEN BLACKBERRY BOLD KAZANAN OLURSA 800 DEN ALABİLİRİM

IPAD kazanan olursa yok mu bişey :)

VAR TABİ SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR (KAZANDIKLARI NE OLURSA OLSUN) PM ATSINLAR LÜTFEN
  • kazandıgı ürün eline ulaşan varmı aramızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: secabemu

sazana gel :) beyler kazandım. kazandım kazanmasınada,daha indirim tanımanmamışken 20 tl lik hediye çekini bi deniyim dedim. alışverişi tamamlamadım ama yinede deneyince, hop uçtu puan. iptal diyorum, iptalde etmiyor. siparişi tamamlamamış olsanda puana tıklayınca direk gidiyor puanlar. bi şekilde geri gelir diyorum ama mesajda attım cebap yok. geçmiş olsun bana kısacası denemeyin beyler

ben de yaptım aynı hatayı

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.