Şimdi Ara

mackie cr4 vs Eris e4.5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.

    z623 sahibiyim, daha fazla bass istemediğime karar verdim. müzik dinlemek için (sanırım ekstra olarak subwoofer eklemek mümkünmüş, şayet mümkünse ve ihtiyaç olursa ekleyebilirim) mackie cr4, Eris e4.5 veya 1800 TL'ye kadar ne tavsiye edersiniz? bu konuda çok yeniyim, müziği bass sananlardandım.

    teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 18 Eylül 2019; 7:33:4 >



  • Selam, eris e4.5 bence daha iyi bir seçim. Bende mackie cr5 bt ve eris e4.5 modelleri arasında kalmıştım, kararımı eristen yana kullanmıştım fakat sonra farklı bir markada uygun fiyatlı ürün bulunca ona karar verdim ama eris bence daha iyi. Youtube üzerinde incelemeleri var her iki modelinde kıyaslamalı olarak istersen fikir sahibi olmak adına izlemeni tavsiye ederim. Benim tercihim eris e4.5 tan yana olurdu.
  • Mackie cr4bt ve cr5bt dinledim. cr4bt daha dengeliydi.cr4bt yi detay olarak beğendim. cr5bt midler geri planda kalmıştı. Cr4bt geçen sene amazon.de den 700 lira civarına alınabiliyordu. Şimdi 910 lira olarak görünüyor. f/p olarak benim dinlediklerim arasında 1 numara idi ama eris e4.5 i dinlemediğim için ona birşey diyemem.
    Mackie de presonous da dahili AB sınıfı Amp devresi kullanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.