Şimdi Ara

Maçın adamı Necip Uysal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben de beğendim ama maçın adamı o değil sanki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Babel

2 Talisca

• quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

Ben de beğendim ama maçın adamı o değil sanki :)

Mitroviçti demi ?

şaka şaka .. babel güzeldi , tosiç iyi oynadı , adriano o da süperdi
  • Mitroviçi hava toplarında beğendim gelişmesi gerekiyor biraz daha hız kazanması lazım ideal stoperimiz olabilir

• quote:

Mitroviçi hava toplarında beğendim gelişmesi gerekiyor biraz daha hız kazanması lazım ideal stoperimiz olabilir

valla ben bugün necip'i çok beğendim . Bu oyuncuya sahip çıkmalıyız. Adı yabancı olsa kesin bizden giderdi . Ne zaman görev verilse eksiksiz yerine getiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatejMitrovic

quote:

Mitroviçi hava toplarında beğendim gelişmesi gerekiyor biraz daha hız kazanması lazım ideal stoperimiz olabilir

valla ben bugün necip'i çok beğendim . Bu oyuncuya sahip çıkmalıyız. Adı yabancı olsa kesin bizden giderdi . Ne zaman görev verilse eksiksiz yerine getiriyor

İyi bir yedek bence de, as düşünülmemeli ama kesinlikle kadroda kalmalı sürekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Necip Uysal
    10 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Sabri adamdır adam...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Q7 rezil oynadi. Surundu resmen. Her topu ezermi bi insan

• Adam maçı değiştirdi hırsıyla azmiyle

• arkadaşlar yazmayı unuttum maçın gizli adamı Tolga zengindir.

Tolga yedek kalarak beşiktaşın puan kazanmasında büyük katkısı vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorveçliMühendis -- 16 Mart 2017; 23:39:27 >
  • orta sahayi toparladi takimin top yapmasini sagladi sayisiz top kazandi macin adami kesinlikle neciptir

• Necip takimin gercek emekcisidir.Sag bek lazim kos necip,sol bek lazim kos necip,stoper lazim kos necip hic bi zaman yedekligi sorun etmeyen degerli bi kardesimiz ve ciktigi her macta da etkisini gosterir eger necip girmeseydi defansla orta saha baglantisi saglanamayacakti ozetle Necip adamdir

• hep dedik zaten Necip Şuster zamanından beri ön liberoda harika oynuyor.

Gene sağ bek ve stoper oynasın ilk eleştirecek olan benim gene ama ön liberoda iyi oynuyor helal olsun. Geçen sene de ne zaman girse iyi işler yapmıştı.
  • keşke bizim gs'de oynasa şuan direk 11 başlar.
  • Necip deki sıkıntı stabilite. Zorluk derecesi yüksek maçlarda iyi konsantre oluyor.
  • Bence hepsi şahaneydi. Q7 bile, evet çok top ezdi ama iyi niyetle savaştı. Ama Adriano, ve Adriano, yine Adrianı.. Caner gelince ne olacak? Kara kara düşünüyorum. Caner bile zor keser bu adamı.O boyla çıktı çıktı vurdu kafa toplarını. Rakibinden önce onun ne yapacağını sezip ona göre pozisyon alıyor adam. Futbolu yemiş, yutmuş. Adriano ve Necip bu maç benim gözümde ayrı değer kazandılar. Benim oyum bu ikisine.
  • Özgüvenini hissettirdi. Adam maç oynadan kendini geliştirdi. Tebrik etmek lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.