Bildirim
MACH3 TURBO 12'Li YEDEK + 1 BAŞLIK VE MAKİNE + 2Lİ JEL 55,90TL KARGO BEDAVA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
https://www.trendyol.com/Mach3-Turbo-Tiras-Makinesi---Yedek-Tiras-Bicagi-12-li---Mach3-Tiras-Jeli-2-li/UrunDetay/166395/32839485
kuponunuz falan mı var hocam bende 65,90 görünüyor -
Sepete atın 50 üzerine 10 lira indirim var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Haber veren arkadasa tesekkurler, 1 adet siparis gectim hemen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contra07 -- 7 Ağustos 2017; 2:14:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam da son kartusu kullaniyordum harika oldu.Sipariş verdim haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 7 Ağustos 2017; 3:22:28 >
20 saattir hastanede nöbetteyim. Bu bu gün gördüğüm en güzel şeylerden birisi oldu. Fiyat çok güzel. -
Senelerce bicaklara para vermiş biri olarak.söylüyorum mümkünse gidin hemen iyi bir tras makinesi alın.bıçaklarla nereye kadar????
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: caloom
Senelerce bicaklara para vermiş biri olarak.söylüyorum mümkünse gidin hemen iyi bir tras makinesi alın.bıçaklarla nereye kadar????
3 paket 4'lü mach 3 turbo (4 taneden birisi proglide), tam 1,5 yıl oldu halen 1 paketim açılmamış şekilde duruyor. Sert ve gür sakalım olmasına rağmen mach3 turbo ile en az 4-5 ay sorunsuz traş oluyorum. Ayrıca makinelerin yüz felci riski içerdiği konuşulur hep, her açıdan daha avantajlı fiyat olarak da. -
gittigidiyor ile hepsiburada düz mach3 veriyor bu fiyata, daha iyi fiyat bulamadım onu alacaktım, iyi denk geldi. teşekkürler. sepette düşüyor fiyat 59'a -
quote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt38
quote:
Orijinalden alıntı: caloom
3 paket 4'lü mach 3 turbo (4 taneden birisi proglide), tam 1,5 yıl oldu halen 1 paketim açılmamış şekilde duruyor. Sert ve gür sakalım olmasına rağmen mach3 turbo ile en az 4-5 ay sorunsuz traş oluyorum. Ayrıca makinelerin yüz felci riski içerdiği konuşulur hep, her açıdan daha avantajlı fiyat olarak da.
Makine kullandim bicak gibi olmuyor haftada 2 kere tras oluyoruz zaten bicak aldimi 3-5 ay gidiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ihtiyacım vardı iyi oldu. haber veren arkadaşa teşekkürler -
Rica ederim arkadaşlar :) faydalı olduysak ne mutlu bana.
Ürün tükenmiş. ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginkirtay -- 7 Ağustos 2017; 10:39:59 >
Siz nasıl makine kullaniyorsunuz anlamadım.Makine her zaman iyidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X