Şimdi Ara

Macfit zam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aylık ücreti 160 tl olan trumptowers macfit 175 tl olmuş arkadaşlar bilgisi olan var mı ? üstüne katılım ücreti olarak 45 tl istiyolar nedir ne değildir bilgisi olan var mı tşkler

• trumptowers

Macfit zam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

trumptowers

• Aylık 220 lira salona veren de ne bileyim yahu

Katılım bedeli neymis nerden çıkagelmiş?

Hani beyin bedava kardeşim herkeste var. Çalistırmak mesele.

Ankarada yaşıyorum fitness salonlarının(Gayet temiz donanımlı, havadar ferah mekanlar) ortalama yıllık ücreti 600-800 lira(400 ve altına da var ancak ne kadar iyidir tartışılır).

Sarhoş olmayan adam aylik 150 den fazla vermez salona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macfit olması zorunlu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Macfit olması zorunlu mu
    şişli mecidiyeköy taraflarında bildiğiniz aşırı kalabalık olmayan, aletleri güzel olan salon var mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Aylık 220 lira salona veren de ne bileyim yahu

Katılım bedeli neymis nerden çıkagelmiş?

Hani beyin bedava kardeşim herkeste var. Çalistırmak mesele.

Ankarada yaşıyorum fitness salonlarının(Gayet temiz donanımlı, havadar ferah mekanlar) ortalama yıllık ücreti 600-800 lira(400 ve altına da var ancak ne kadar iyidir tartışılır).

Sarhoş olmayan adam aylik 150 den fazla vermez salona.
    doğru söylüyorsunuz hocam 1 hafta öncesine kadar aylık 160 tl idi ama bu akşam kayıt olmaya çalıştığımda 226 tl ücretle karşılaştım. daha iyi bir alternatif bulursam oraya yönelicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yucelock

doğru söylüyorsunuz hocam 1 hafta öncesine kadar aylık 160 tl idi ama bu akşam kayıt olmaya çalıştığımda 226 tl ücretle karşılaştım. daha iyi bir alternatif bulursam oraya yönelicem

Alıntıları Göster
    Galiba hocam bu macfitte lokasyon fiyatı baya değiştiriyor. Mesela ben Ankara ankamall avm şubesine baktım seneliği 1200 lira. Aylık 100 lira fena fiyat değil.

Ama daha kısa vadeli üyeliklerde fiyat epey artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Galiba hocam bu macfitte lokasyon fiyatı baya değiştiriyor. Mesela ben Ankara ankamall avm şubesine baktım seneliği 1200 lira. Aylık 100 lira fena fiyat değil.

Ama daha kısa vadeli üyeliklerde fiyat epey artıyor.

Alıntıları Göster
    gitmek istediğim macfitin yıllık ücretide 1440 hocam. bana ilginç gelen geçen gün aylığı 160 olan yerin birden 226 tl olması. arayıp bilgi almam daha sağlıklı olacak sanırım.
  • Katılım bedeli bir kez alınıyor ama katılım bedeli kampanyası olan dönemler oluyor para ödemeden üye oluyorsun bende macfite gidiyorum 130 tl ödüyorum.Ayrıca macfitte kalabalık ki hele akşam saatleri en güzeli sabah 7 de gidiceksin 6:30 da açılıyor bizim ki tertemiz aletler yerli yerinde 3-5 görgülü insanla beraber spor yapmak daha keyifli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Katılım bedeli bir kez alınıyor ama katılım bedeli kampanyası olan dönemler oluyor para ödemeden üye oluyorsun bende macfite gidiyorum 130 tl ödüyorum.Ayrıca macfitte kalabalık ki hele akşam saatleri en güzeli sabah 7 de gidiceksin 6:30 da açılıyor bizim ki tertemiz aletler yerli yerinde 3-5 görgülü insanla beraber spor yapmak daha keyifli.
    bizde arkadaşla gitmeyi düşünüyoduk hocam sabah saatlerinde. çarşamba günü gittik günlük giriş yaptık baya beğendik 160 tl idi o gün baktığımda katılım bedelide alınmıyordu. bu akşam 1 aylık kayıt yaptırcaktım 226 tl hesap çıktı karşıma arkadaşla gitceğimiz için indirim yaparlar mı acaba ?

• Kampanyalar oluyor onun dışında yapmazlar kurumsal şirket esnaf lokantası değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Kampanyalar oluyor onun dışında yapmazlar kurumsal şirket esnaf lokantası değil
    kurumsal dolandırıcı diyolar hocam ne düşünüyorsunuz ? karttan fazla para çekimleri oluyorMUŞ.
  • Ben banka kartını ekledim eksiye düşürebilecekse çeksin

• izmirdeyim gezmeye değil ağırlık kaldırmaya gittiğim için salona 6ay 400veriyorum suan (8ay 400 olan salonda var ama evime daha uzak)

• Valla bizim burada (İstanbul,pendik) belediyenin kültür merkezi öğrenciye 6 aylık yaklaşık 100 TL.

Her alet var, dolap, duş da var ve temiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senerersin -- 2 Eylül 2019; 0:26:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • macfitte adam seviyolar demek ki hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macfit üye olacaksan 6+2 kampanyası ile üye olmanı tavsiye ederim. Ayrıca yeni ay başlamadan üye olsaydınız zamsız fiyattan yararlanabilirdiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.