Şimdi Ara

MACBOOK UMUN SAATİ SÜREKLİ DEĞİŞİYOR! DÜZELTEMİYORUM! NEDENDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nedendir bilmiyorum, sürekli bilgisayarımın saati değişiyor...

Tekrar düzeltiyorum ama yine tam 5 saat ileri gidyor.

Türkmenistan'da yaşıyorum , bütün ayarları ona göre yaptım.. Time Zone Ashgabat işaretiyorum, manuel de ayarla diyorum, değiştirmesin diye yine olmyor yine olmuyor... şu anda saat 00:18 burada (Turkiye'de 22:18) ama benim laptop otomatik olarak hep 5 saat iler gidiyor.. şu anda 05:18 oldu saat...

bütün ayarlarımda, bakıyorum ama saati başka neresi etkiler?? düzeltemiyorum saati yaa... iki güne bir gidiyor saat neredeyse..

•  MACBOOK UMUN SAATİ SÜREKLİ DEĞİŞİYOR! DÜZELTEMİYORUM! NEDENDİR?

işlemi yaptıktan sonra kilit koy

birde date &time sekmesinden otamatik guncelleştirmede farklı bir sunucuyu seç bakalım
  • saol denedim simdi bi kac gun bakalim degisecekmi yine
  • O sorun bende de TR deyken oluyor ama internete baglandigim zaman duzeliyor, her ne kadar ayar yapsam kilitlesem yani akliniza gelecek her naptiysam duzeltemedim (Format haric).
  • Windows Partitionını kullandığınızda oluyor bu sorun,nedenini ben de bilmiyorum.En iyi Windows kullanmamak
  • : ) bende laptop ile brezilyaya gittim geldim ondan sonra kafayı kırdı saat.. toparlayamıyorum geri..
  • bende de aynı şey bootcample windows a geçtikten sonra mac e dönünce yapıyor ama otomatik olarak internete bağlanınca düzeliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hort olacak ama bu sorunun çözümü yok mu?? Sinirlerimi bozuyor bu sorun.
  • makina ilk olarak apple europa,asia yada u.s diye ayarlar otomatik olarak; hangisi seçildiyse. daha sonraysa time zone bölümündeki konumunuza göre, eğer seçiliyse tabi oraya bakar. burada önemli olan ilk date & time daki 3 bölümden hangisinin işaretlendiğidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

makina ilk olarak apple europa,asia yada u.s diye ayarlar otomatik olarak; hangisi seçildiyse. daha sonraysa time zone bölümündeki konumunuza göre, eğer seçiliyse tabi oraya bakar. burada önemli olan ilk date & time daki 3 bölümden hangisinin işaretlendiğidir

• quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

makina ilk olarak apple europa,asia yada u.s diye ayarlar otomatik olarak; hangisi seçildiyse. daha sonraysa time zone bölümündeki konumunuza göre, eğer seçiliyse tabi oraya bakar. burada önemli olan ilk date & time daki 3 bölümden hangisinin işaretlendiğidir

+1
  • Olmuyor arkadaslar. Ne zaman windows acsam saati ileri. Mac os a geri dönünce onunda saati ileri. Bütün ayarları manuel olarak değiştirmeme rağmen bu iki işletim sistemi arasında saatin baz alındığı sistem farklı galiba. Bunu ayarlayan bir program yok mudur??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bunların hepsi tamamsa windows ayarlarınıda (resimdeki örnek baz alınırsa istanbul) düzetmeniz lazım. bende böyle bir sorun yok; location ayarlarına dikkat edin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.