Şimdi Ara

Macbook Superdrive olmazsa olmazlardanmıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, bu hafta içerisinde macbook almaya karar verdim. türkiyedeki fiyatlara bakınca 2.1ghz'lik macbook bana en uygun cihaz fakat bir eksiği bu cihazda combo drive var hala (aslında çok komik bir durum bu devirde combo drive olması ama apple işte:) ) . acaba superdrivein eksikliğini çok hissedermiyim? sonuçta toplasanız yılda 10 tane dvd anca yazmışımdır ve zaten evimde ve işyerimde dvd writerlı bilgisayarlar mevcut.. büyük dosyaları çok zorunlu kalmadıkça flashdisk ve taşınabilir harddiskimde aktarmayı tercih ediyorum. ne dersiniz sizce superdrive bu kadar vazgeçilmez birşeymidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 28 Mayıs 2008; 12:51:13 >

• Evet, olmazsa olmazlardandır. Ben de aynı hataya düştüm. MacBook 1.8 var. yani alacağın modelin ilk çıkanı. Ancak iDvd diye bir yazılım geliyo içinde, sen ona o sana bakıyo oyle. ne yap ne et, mutlaka dvd yazıcılı modellere yonel.
  • bende 2.4'e yönelmek isterimde dağlar kadar fark var arada :(

MacBook 2.1 C2 Duo/1GB/120GB/Combo/Beyaz 1.122€
    MacBook 2.4 C2 Duo/2GB/160GB/SD/Beyaz 1.455€

333€ parayı şu farklar için istiyor IMC amcalar:

0.3 Ghz hız: oturupta çizgifilm rederlamayı düşünmüyorum, güncel kullanımda asla hissedilmez
    1Gb Ram : 45ytl'ye piyasada kingston ramler var.
    Superdrive : dvd yazmakta bu kadar etmez bence.. gider bi external dvd-rw alırım hatta az daha bekler blu-ray writer alırım genel daha ucuza geliyor..

sizcede mantıklı değilmidir?

• ben size kökünden bir çözüm öneriyim madem aklınızda bir macbook almak var neden türkiye den fahiş bir fiyatla satın alıyorsunuz ki.Macbooku yurtdışından getiren çok sayıda ve içlerinden güvenilir arkadaşlar var.2.1 c2d/combo modelini 1.122 euro kdv si ile beraber 1.322 euro gibi korkunç bir rakam çıkıyor.Bu parayı verdikten sonra yurt dışından şu an en güncel olan macbook modelini alırsınız üstüne para bile kalır.Garantiyi sorun etmeyin derim ben çünkü amerika dan alnına ürünlerde türkiye de 1 yıl garantili.

superdrıve olayına gelınce dvd yazsanızda yazmasanızda superdrıve bır mac ıcın kesınlıkle gereklı diye dusunuyorum bende imac i aldıgımdan beri ki (yaklasık 5 6 ay oluyor) 1 kere bıle ne cd yazdırdım ne dvd ama kesınlıkle cd/dvd yazamayan optık suruculu bır bılgısayar ıstemem.Bir üstte soulmate çok güzel bir örnek vermiş.Elden cıkarıp model yukseltmek ıstersenızde buyuk zarar edersiniz.Ben combo olarak alıyım sonradan superdrıve taktırıyım dersenızde kızaksız superdrıveların fıyatları hıcde ucuz değil.p3 işlemcili laptoplarda bile dvd multidrive var apple ın bu bı yerden kısıyım bı yerden kazanıyım huyuna deli oluyorum.ibooklara airport kartını standart olarak getırmedıgı ıcınde acayıp delırıyorum bi laptopta wifi yoksa ne işe yararki.

kısacası şu koç,sabancı gibi teknolojiyi türkiye ye getirip halkımzı kazıklıyoruz kampanyasına katılmayın ben imaci mecburen türkiye den aldım yurtdışından çok az geliyor bana denk gelmedi aldığım parayla yurtdışından 2 hafta önce güncellenen 3.06 ghz c2d işlemcili nvıdıa 8800gs ekran kartına sahip 24''imac i alırdım üstüne gidip bi tane de ibook alırdım.

• açıkçası benimde gönlüm yurtdışından bulup almakta.

amerikada "öğrenci bilgisayarı" olarak satılan macbookların türkiyede bir "prestij" sistemi fiyatına satılması gerçekten çok canımı sıkıyor.

forumda getiren arkadaşlar varsa irtibata geçmek isterim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.