Şimdi Ara

Macbook pro with retina display ekran temizleme seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bende bir macbook pro retina var 13 inçlik. Ekranı diğer piyasadaki temizleyicilerle temizlediğimde çok temiz olmuyor izler kalıyor böyle cam sildiğinizde oluşan izlerden. Ama mesela aynı fısfısla desktop'un ekranını silince çok güzel temizliyor. Retinanın bildiğiniz gibi farklı bir camı var bunun için kullandığınız çok güzel temizliyor şu ürün vs diyebilecek olan var mıdır aranızda?

    Şimdiden teşekkürler.



  • spider003 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gözlük camı temizliyicisi + apple siyah bezi ile siliyorum gayet güzel oluyor
  • Başka bir tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler cevabınız için bu arada :)
  • Teknosadan yalan Olmasın 14 lira diye Hatırlıyorum, eyeQ set almıştım. Sprey bez(çok kaliteli) ve saçmasapan bir toz temizleme aparatı.
    Aparat çok dayanmadı zaten dediğim gibi Saçma bileydi ama sprey ve bez yaklaşık 1 Yıldır gidiyor. Hemde televizyon ekranını telefonu falan da siliyorum hiçin kalmıyor.
    Eğer dah profesyonel isterseniz saf temizlik Alkolü alın mikrofiber bezle. Alkol bazı şeylerde Zararlı olabiliyor, benzinlikten 1.75 tl'ye 1.5 litre saf su aldım. Akü suyu derseniz her benzinlikten var.
    Hem zararı yok hem tamamen uçuyor. Hemde elektriği iletmediği için hiçbir kısadevre tehlikesi yok.

    Ha birde kim ne derse desin, fiziksel olarak ekranı her sildiğinde göremediğin çizikler oluşur ve birdahaki silmende eskisinden daha çok toz tutunur. Yani çok da pimpirikli olmaya gerek yok. Arada üfle yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 15 Kasım 2014; 23:19:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smart LCD Screen Cleaning Cloth.Üzerine tanımam.Çizmeden çok güzel temizliyor.Sadece hafif ıslatarak ekranı tertemiz yapıyor,ekstra bir temizleyiciye ihtiyaç duymuyor.Klavye içinde yağ sökücü bezini kullanıyorum.Parmak izlerini süper siliyor.Zaten dünyanın en iyi microfiber üreticilerinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.