Şimdi Ara

macbook pro satılıp masaüstü alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde macbook pro 13" var geçen sene almıştım ama şarj aleti sorunu beni çok yordu ve şu anda şarj aleti yok (bu arada bu makineye 1500 tl istiyorum nasıl ucuzmu pahalımı)
    şimdi ben diyorumki elimde bir adet crt ibm monitor var iş görüyor hatta durumu sıfır gibi bunu yanı 1100-1400 tl lik i7 işlemcili hp kasa bakıyorum sizce böyle bir hamle yapsam nasıl olur artık tdu2 veya nfs run oynamak istiyorum cod mw3 oyunlarına geri donmek istiyorum kasa toplamayla felan uğraşamam vaktim pek yok
    şimid bir sorum birkaç hp bilgisayar buldumda
    i3 3.2 ghz ile i7 2.8 ghz arasında hangisi daha performanslı olur vede oyun ve internet için amd mi intel mi onerirsiniz amd ise hangi model onerirsiniz

şimdiden teşekkürler

• kardesim yapma gözünü seveyim bana mac versinler imzamdaki laptopu veririm ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeCeLLo

kardesim yapma gözünü seveyim bana mac versinler imzamdaki laptopu veririm ;)

imzanız kural dışı
    birde artık oyun oynamak istiyorum mac de boot campta windows var ama cok hantal kalıyor

birde yorumları okudumda millet kesinlikle toplama onermiş galiba bu işe biraz vakit ayırıp toplama alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

quote:

Orijinalden alıntı: DeCeLLo

kardesim yapma gözünü seveyim bana mac versinler imzamdaki laptopu veririm ;)

imzanız kural dışı
    birde artık oyun oynamak istiyorum mac de boot campta windows var ama cok hantal kalıyor

birde yorumları okudumda millet kesinlikle toplama onermiş galiba bu işe biraz vakit ayırıp toplama alacağım

biliyorum kurallara uygun bir imzam var fakat yönetici işte kafasına göre engelliyor bende peki diyorum..

eğer illa kasa toplıcaksan mac i satma kardesim

2. el bile alarak toplayabilirsin mesela anakartı yeni al işlemciyi yeni al fanı indirimli al mesela ama mac ı verme derim

• http://www.alisveris.com/store/ProductDetails.aspx?productid=153590&ref=akakce&v=1.86.3
    mesela linkteki urun nasil ilerde yeni bir ekran karti ile bomba olabilirmi dedim ayni bilgisayari toplayayim sadece islemci 700 kusur tuttu anakarti ve ekran kartini bulamadim
  • Amaca hizmet etmeyen MAC, MAC değildir. Satıp konu aç derim. Şu anda da bütçen var net bir bütçe söyle ama MAC'den CRT'ye geçeceğim dersen gülerim.
  • crt gecici bir sureligine sonrasinda led felan dusunurum

butce ise 1600 tl civari
    sadece kasa icin bu butce monitoru ilerleyen zamanlarda alirim klavye mause var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.