Şimdi Ara

Macbook Pro Retina 2. el alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadalar, epeydir Macbook almayı düşünüyorum ama fiyatları baya uçtuğu için alması pek nasip olmadı. Geçen gün arkadaşın arkadaşının sattığını öğrendim. 3 bin tl'ye Macbook Pro 15.4" 2013 early.

Özellikleri şu şekilde
    i7 2.4 GHz

8gb 1600mHz ram

Nvidia 650M grafik kartı

256gb SSD

---------------------------------------------------

Özellikleri böyle ama bir kaçta çiziği mevcut, sizce almaya değer mi fiyatı nasıl ?
    Alma sebebim mobil uygulama geliştirmek yani yazılım, film arada oyun, biraz photoshop ve internet.. İhtiyaçlarımı görür mü ?

Ben 2013 üretimi diye biraz olumsuz bakıyorum, pek bir bilgim yok macbook'lar hakkında sizce 2013 olması pek etkiler mi ?

Şöyle bi vuruğu var

• quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

Merhaba arkadalar, epeydir Macbook almayı düşünüyorum ama fiyatları baya uçtuğu için alması pek nasip olmadı. Geçen gün arkadaşın arkadaşının sattığını öğrendim. 3 bin tl'ye Macbook Pro 15.4" 2013 early.

Özellikleri şu şekilde
    i7 2.4 GHz

8gb 1600mHz ram

Nvidia 650M grafik kartı

256gb SSD

Özellikleri böyle ama bir kaçta çiziği mevcut, sizce almaya değer mi fiyatı nasıl ?
    Alma sebebim mobil uygulama geliştirmek yani yazılım, film arada oyun, biraz photoshop ve internet.. İhtiyaçlarımı görür mü ?

Ben 2013 üretimi diye biraz olumsuz bakıyorum, pek bir bilgim yok macbook'lar hakkında sizce 2013 olması pek etkiler mi ?

Şöyle bi vuruğu var

sahibindende 3250 tl ye sıfır satan var şuna bir bak istersen 198519783

• 200TL Fazla verin açılmamış kutu alın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan06

quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

Merhaba arkadalar, epeydir Macbook almayı düşünüyorum ama fiyatları baya uçtuğu için alması pek nasip olmadı. Geçen gün arkadaşın arkadaşının sattığını öğrendim. 3 bin tl'ye Macbook Pro 15.4" 2013 early.

Özellikleri şu şekilde
    i7 2.4 GHz

8gb 1600mHz ram

Nvidia 650M grafik kartı

256gb SSD

Şöyle bi vuruğu var

sahibindende 3250 tl ye sıfır satan var şuna bir bak istersen 198519783

Apple store'dakiler 2014 mid sanırım, fiyatları ise +5000, niye fiyat farkı bu kadar fazla ? 3250 TL yine yaz geldi, eski bir seri mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.