Şimdi Ara

Macbook Pro Kaçıran Kızlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• artık ego mu diyeyim başka bir şey mi diyeyim veya kendilerini bulunmaz hint kumaşı mı zannediyorlar bilemiyorum ama elemanı tersleyenler macbook proyu kaçırdı.

• Kızların yerine bir de kendinizi koyun . Yolda gidiyorsunuz ve bir anda karşınıza biri çıkıyor size hediye vermek istiyorum diyor. Neden diyorsunuz içimden geldi diyor. Ne düşünürsünüz ?? Tabiki de sapık olduğunu düşünürsünüz. Ülkede ki kadın istismarlarını , tacizlerini biliyorsunuz . Bu yüzden o kızların yerinde bende olsam aynı tepkiyi verirdim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook Pro veriyorlar, sen de buna inandın...
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    yoo teşekkürler derim hediyeyi alırım medeni olmak insan olmak bunu gerektirir.
  • sokaklar, hediye diye hadis kagidi veren sonra 5lira isteyen keko dolu. ben de guvenmezdim.
  • türk kanalı macbook pro'yu nasıl veriyor la.
  • Kac para ulan bi macbook pro kac para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    5 ay önce açıldı
    Macbook pro kullanan var mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Kac para ulan bi macbook pro kac para
    Senin paran yetmez knk boşver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynx

sokaklar, hediye diye hadis kagidi veren sonra 5lira isteyen keko dolu. ben de guvenmezdim.
    1 hafta önce bana da denk geldi böyle bir kadın. Tezgahı iyi yere kurmuşlar. A101,CarrefourSa önünde dolanıyorlardı.İki kişiler,diğeri de başka marketin önünde satış yapıyor. Önce patik gibi bir şey satıyor almak istemezsen "çocuğum aç,şuradan yiyecek bir şeyler al" diyor bana.

Amaçları sanırım marketten bize aldırdığı ürünleri iade edip parasını geri almak. Yöntem bu diye biliyorum. Ben bir şey almadım ama bozuk para verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 10 Mart 2020; 5:4:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

yoo teşekkürler derim hediyeyi alırım medeni olmak insan olmak bunu gerektirir.
    şeker mi lan bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.