Şimdi Ara

Macbook Pro için mouse tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
2
Favori
11.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Allah rızası için doğru dürüst kullanabileceğim bir mouse tavsiyesi istiyorum.

Hiçbir ekstra özellik istemiyorum, kararlı çalışsın yeterli. Photoshopta olmazsa olmuyor.

Daha önce tavsiyeler üzerine mighty mouse aldım, kenara attım. Çok yavaş ilerliyor, o kadar ayar yaptım, program indirdim. 3-4 çeşit Logitech denedim, olmuyor.

Bir hızlı, bir yavaş kanser ediyor. İstediğim noktaya isabet ettirebilmek için göbeğim çatlıyor, fareleri kırdım, sıra macbook ta artık. Nerden bulaştıysam :(

Sizden ricam windowstaki gibi kararlı çalışan bir fare modeli önermeniz.

• razer mamba
  • http://store.bilkom.com.tr/Apple-Magic-Mouse_911.html#0

şunu denedinizmi? çok pahalıymış ama işinizi görebilir.
  • razer naga kullanıyorum memnunum. razer naganın biraz özelliği var, özelliksiz olan razer modellerinden alabilirsiniz.
  • Kesinlikle magic mouse. hele birde LION kurulu ise muhtesem. hiz ayarlari eski leopard sistemde benide kanser etmisti ama lion da boyle bir sorun yok. su an kullanabilecegim baska bluetooth mouse yok piyasada.
  • logitech v550 var ben de ilk gün dedim bu çok ağır çalışıyor filan ama alıştım sonra. ama şey var ya windows da sanki daha kararlı hareket ediyormuş gibi. kararlı derken de böyle ne bileyim ufak harekete bile hemen tepki veriyor gibi. mac de alıştım neyse ki.
  • MagicMouse tek geçerim. Mükemmel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • magic mouse çok güzel çok teknolojik ama bence hiç ergonomik değil
  • touchpad bence gayet kullanışlı ve eğlencelide:) şahsen mouse ihtiyaç duymadım ama illede olsun diosan ancak magic mouse işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

Arkadaşlar Allah rızası için doğru dürüst kullanabileceğim bir mouse tavsiyesi istiyorum.

Hiçbir ekstra özellik istemiyorum, kararlı çalışsın yeterli. Photoshopta olmazsa olmuyor.

Daha önce tavsiyeler üzerine mighty mouse aldım, kenara attım. Çok yavaş ilerliyor, o kadar ayar yaptım, program indirdim. 3-4 çeşit Logitech denedim, olmuyor.

Bir hızlı, bir yavaş kanser ediyor. İstediğim noktaya isabet ettirebilmek için göbeğim çatlıyor, fareleri kırdım, sıra macbook ta artık. Nerden bulaştıysam :(

Sizden ricam windowstaki gibi kararlı çalışan bir fare modeli önermeniz.

Mouse ile en çok Photoshop'da sıkıntı yaşıyorum diyorsanız bir tablet alın bir daha Mouse aklınıza bile gelmez :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnct

touchpad bence gayet kullanışlı ve eğlencelide:) şahsen mouse ihtiyaç duymadım ama illede olsun diosan ancak magic mouse işini görür.

magic trackpad deneyebilirsiniz 3.parti yazılımlar ilede photoshopta gayet rahat çalışabilirsiniz düşüncesindeyim
    magic mouse arkadsta belitrmiş ergonomik değil en büyük şikayet o sanıırm

magic trackpad 1.5 yıldır kullanıyorum alıştım artık lion ile zaten gayet bütün özelliklerinde yararlanılıyor.
  • Takip
  • magic mouse al keyfine bak :D
  • Magic mouse meselesi tamamen göreceli bir kavram
    Bir Apple fanatiği olarak Magic mouse u beğenmedim, aldığım hafta sattım
    Kesinlikle kullanissiz, ağır, üst yüzeyinin dokunmatigine yanlışlıkla elin surterek menüleri birbirine karıştırması cabasi
    Ayrıca cok yavaş. 3. Parti yazılımlara yapılan hızlandırma ise hiç doğal değil, lion ile belki düzelir dedim ama aynı

Ben suan mouse kullanmıyorum adam akıllı çalışan bir mouse bulamadım o sebeple touchpad ile devam ediyorum
  • Aynı dertten bende muzdaribim, fare konusunda.
    2 usb portu var zaten macbook'un onlardan birini sürekli fare için kullanmak çok canımı sıkıyor.
    Hub kullanınca da güç yetersiz kalıyor.
    Macbook uyumlu tavsiye edebileceğiniz bir BLUETOOTH LAZER mouse var mı magic mouse dışında?
    Fiyat önemli değil, sağlam olsun, uzun süre kullanabileyim yeterli.
  • kesinlikle razer mamba hem yazılım desteği hemde performans açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

kesinlikle razer mamba hem yazılım desteği hemde performans açısından

Bluetooth mamba yok sanırım.
  • evet bluetooth mamba yok, ama wireless mamba var. hem kablolu hem kablosuz kullanım seçeneği sunuyor. gerçi tartışmaya değmez kablosuz olsun badem gözlü olsun dememiş sorunsuz olsun yeter demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 22 Mayıs 2012; 17:07:08 >
  • Nasıl yani. Macbook da herhangi bir maus kullanılamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenghis

Nasıl yani. Macbook da herhangi bir maus kullanılamıyor mu?

malesef kullanılamıyor, mac destekli olması lazım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.