Şimdi Ara

Macbook Pro 2016-2017 Touchbar - Touchid / Without Touchbar Kullanıcıları Derneği [ANA KONU] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.218
Cevap
54
Favori
143.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asi_

    Spigen MacBook Pro Touch bar/TrackPad Protector with Matte Film for MacBook Pro 15"https://www.amazon.com/dp/B01MXOS42L/ref=cm_sw_r_cp_api_5nJjBbX3S536B

    MacBook Pro 15 Screen Protector 2016/2017/2018 Touch Bar + Keyboard Cover ultra-thin TPU FREE GIFT for A1707 Model MacBook Pro (Clear Screen Protector)https://www.amazon.com/dp/B078VQXBN2/ref=cm_sw_r_cp_api_NoJjBbYWF43PK

    UPPERCASE GhostCover Premium Ultra Thin Keyboard Protector for MacBook Pro with Touch Bar 13" or 15" (2016 and 2017, Apple Model Number A1706, A1707)https://www.amazon.com/dp/B01MRKLH27/ref=cm_sw_r_cp_api_8oJjBb0NBDMYT



    Hepsinden son derece memnunum. Onceki sayfalarda paylasmistim daha once.
    Merhaba, önceki sayfalardaki yazınıza rastlamadım kusura bakmayın sizi tekrar uğraştırmış oldum.



    Kılıf olarak apple storedan aldığım sert kapaklı InCase kılıfı kullanacağım. Attığınız kaplamalarla ilgili sormak istediğim birkaç soru olacak. Öncelikle klavye üzerine yapılan kaplamada herhangi bir sıkıntı yaşıyor musunuz? Tuşlara bastığınızda algılamadığı oluyor mu? Birde yapışkanlık sorusunu soracağım çıkardığınızda yapışkan veya iz bırakıyor mu?



    touchpadin üstüne yapıştırılan kaplama touchpadin fonksiyonlarında herhangi bir kısıtlama yaptı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 11Omeer kullanıcısına yanıt
    Rica ederim bu ürünlerin tamamı kolayca çıkarılabilir yapışkanlar kullanıyor.
    Örnek olması açısından bir resim ekliyorum.

    Macbook Pro 2016-2017 Touchbar - Touchid / Without Touchbar Kullanıcıları Derneği [ANA KONU]

    Tuşlarda algılama problemi olmuyor laser kesim olduğu için. Amazon'da bulabileceğiniz en iyi ürünlerin linklerini paylaştım. 10 yıldan fazla süredir mac kullanıcısı olarak onlarca ürünü kullanarak deneyimleme şansım olmuştu geçmişte. Çekinmeden alabilirsiniz ürünleri. 2016-17 touchbar için bulunabilecek en iyi malzemeler onlar gibi şimdilik. InCase kılıfın tutacakları çabuk kırılıyor. Umarım sizde böyle bir problem olmaz.




  • asi_ A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Umarım kılıfın tutacakları uzun süre bana sıkıntı çıkarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pozitif teknoloji www.pt.com.tr ile alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosKing -- 18 Haziran 2018; 14:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile hanım masa tenisi oynarken attığı spin yüzünden güzelim early 2014 MacBook Air'imi öldürmüş durumda.

    Ben de yeni alet bakmaya başladım, aklımda taşınabilirliği nedeniyle 13"lik mbp almak var. Aklımda ise bazı sorular var.

    Giriş model 8GB Ram ile geliyor, MacBook Air'imden gördüğüm kadarıyla 8GB hala yeterli. Ancak geleceği düşünerek ram 16 yapılmalı mı diye de düşünmüyor değilim. Tabi şöyle bir sorun da var, 16GB ram sadece özel konfigürasyon ile alınabiliyor. Dışarıda 6200-6400 civarına 8/256 bulunabiliyorken 16/256'ya 8300 lira vermek pek de mantıklı gözükmüyor. O kadar çıkarsam 9500'e 15"lik alırım, hem işlemcim de 4 çekirdek olur, harici GPU, daha büyük ekran da var.

    Touch Bar işe yarıyor mu? Pek içime sinmedi, eski tip tuş kullanmanın çok daha rahat olacağını düşünüyorum. Ancak internette Touch Bar'lı versiyon ile Touch Bar'sız versiyon arasında fan sayısında, işlemcide ve hoparlörlerde fark varmış sanırım, aşırı fark ediyor mu, özellikle fan?

    Mac üzerinden çok fazla oyun oynamam, oynadığım tek oyun Football Manager'dır, arada CS GO oynarım belki bunda, Iris 640 ne kadar yeterli olur CS GO için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba arkadaşlar, aranıza katılmak üzereyim. MacBook Pro alacağım ama bir sorum var. Sizce döviz kuru düşüşü ( eğer olursa tabii) indirim olarak yansır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MisterJ M kullanıcısına yanıt
    MacBook Pro giriş modeli 1299 dolar. Bunu dolar kuruyla çarpın %18 kdv ekleyin üzerine de 200-300 lira koyun.

    İndirim olması için doların 3 liranın altına düşmesi gerekiyor. Siz buna inanıyorsanız bekleyin.
  • Arkadaşlar klavyemde "q" harfinde bir sıkıntı yaşamıştım, içine bir şey kaçmış sanırım. Düzeltmek için tuşu çıkarttım ancak 4 tutacağından biri kırıldı ve arada bir de sıkıntı çıkarıyor. Apple Store Türkiye'den aldım garantisi var yani. Ankara'da nereye götürebilirim servis için? Var mı deneyimlediğiniz iyi bir servis? Lydia'lar(cepa ve next level) için kimisi çok iyi kimisi çok kötü diyor arada kaldım
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    haklısınız ben de öyle düşünüyorum. Bir fırsat yakalayınca almak en iyisi o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazım hâlâ satılık ilgilenenler özelden ulaşabilir.
  • Arkadaşlar selamlar, size göre baya basit bir sorunum var ama çözemedim yardımcı olursanız sevinirim :) Bugün MacBook Pro aldım ve yanında dark ın 3in1 çeviricisini de aldım, ilk taktığımda sorunsuz görüntü aktardı usb fare çalıştı fakat sistem güncellemesi yaptıktan sonra artık dark ı görmüyor. Takılı olan cihazlara bakınca port boş gözüküyor. Cihazı kapatıp control option command ile açtım ama bir değişiklik olmadı. Windowsda driver günceller geçerdik ama burada ne yapıcaz?

    Güncelleme: Arkadaşlar çeviricinin usb girişine telefonu bağladım, yaklaşık 8-10 dakikada bir elektrik geliyor telefonu şarja başlıyor 10 saniye sonra yine gidiyor, porttan elektrik devamlı gelmiyor anladığım kadarıyla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earthfrost -- 20 Haziran 2018; 20:32:6 >
  • Arkadaşlar klavye çok eleştiriliyor, takır tukur ses çıkardığını yazan dahi olmuş ekşi'de. Teşhir ürününde klavyeyi gayet beğenmiştim. Kullanan arkadaşlar rica etsem bana tavsiye verebilir mi? Klavyeyi çok sık kullanacağım. Air ile bu cihaz arasındayım. Biliyorsunuz ki Air'in klavyesi eski model.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosKing -- 21 Haziran 2018; 3:36:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala karar veremedim hangi cihazı alacağıma Air yeterli bana ama Retina ekran çok farklı.Benim alış fiyatıma göre Air ve Pro arasında 1200 tl var ne yapmalı bilemedim Pro'da giriş yok doğru dürüst o biraz sinir bozuyor,şarjı da Air kadar gitmiyor siz olsanız ne seçerdiniz?
  • rosKing R kullanıcısına yanıt
    2017 yılı başında almıştım macbook pro 15 touchbar modelini.ilk başlarda klavye sesi beni de rahatsız etmişti, iade etmeyi bile düşündüm ama daha sonra zamanla klavye sesi azalmaya başladı. şu anda neredeyse ses yok. MacBook Pro 15 retina modelini de kullanmıştım bu yeni modelin klavyesi alıştıktan sonra çok daha rahat. daha geniş tuşlara sahip olduğu için bakmadan yazıyorsanız eğer çok ciddi rahatlık sağlıyor.
  • Macbook Pro 15 Touch Bar modelini kullanıyorum. Ekranının kapağını kapattığımda ekranda klavyenin izi çıkıyor ve neredeyse her gün ekranı silmek zorunda kalıyorum. Bu durum için önereceğiniz bir çözüm yolu varmıdır? Klavye koruyucuları sorunumu çözer mi acaba?
  • rosKing R kullanıcısına yanıt
    Macbook proda klavye rahatsız etmiyor, Tuşların arasından ışık sızmıyor. Sonra airde bir şey yazıyorum tuşlar bana süngerimsi geliyor yumuşak basimli olduğu için ve prodaki gibi şık görünmüyor. Kesinlikle yeni klavyeyi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyenizi temiz tutmaya çalışın çünkü ilerde o izler ekran soyulmasına sebep oluyor. Biraz yukarıda bir arkadaş klavye koruyucu için Amazon linki paylaşmıştı. O ürün güzel görünüyor çünkü normal silikon klavye koruyucuları işe yaramıyor onlarda da ekrana iz çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    1200tl farka hiç düşünülmeden pro alınır hocam. Sadece ekran farklı değil ki işlemci de farklı, yeni touchpad daha geniş ve kullanışlı. Ayrıca pro ips panelken air tft ekran. Bunların dışında gelecekte büyük usb girişleri kalmayacak, harici gpular bile sadece usb 3.1 girişine destek veriyor. Bir dönüştürücü alırsınız ilk 1-2 sene öyle kullanırsınız ama ilerde rahat edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni versiyonların ne zaman çıkacağıyla ilgili hiç duyum alan var mıdır
    Sadece rose gold renk nedeniyle 12 almak durumunda kalıyorum şu prolar rose gold olsa tadından yenmez :)
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Ben alip 6 yil falan kullanacagim minimum bir sey olmadigi surece.Sanki pro aradaki farki cok daha rahat cikartir.Tesekkurler yorumunuz icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.