Şimdi Ara

Macbook Pro (2012) vs Macbook Air (2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar şimdi elimde bir gaming laptop var MSI-GX70 bunu satıp Macbook Pro (2012)http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/apple-md101tua-macbookpro-notebook-corei5-25ghz-4gb-500gb-133-intel-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=61543 veya Macbook Air (2013) alıcamhttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/apple-md760tua-macbookair--notebookcorei5-13ghz-4gb-128gbssd-133-intel-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68046

İhtiyacalarım nedir hemen yazayım

*Dreamwiever *AdobeP.Sh. *AdobeFireW. *iMovie ve dizimag ve hd birkaç film sitesi başka yaptıpım birşey yok zaten (:
    *Birde hergün okula götürmeyi düşünüyorum.

Bana Air ağır basıyor ama tasarımını beğenmiyorum fakat Pro da eski işlemci ve Hdd li biraz ağır ne yapsam bilemedim birde TV ye bağlamak istiyorum arada (27 inch hdmı lı bir tv)

Ne yapsam bilemedim.

• biraz daha para basıp 13" retina macbook pro alacan.

tv ye bağlayacağını görmemişim, retinaya gerek yok o zaman sana, macbook air ideal gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.C.Eylem -- 28 Ekim 2013; 23:36:30 >
  • $1,299.00 Aynen bu fiyat geleceğini bilsem süper ama umut etmiyorum yani , maksimum 2900 e kadar verebilirim
    bende bir edit yapayım :) sadece hafta içi akşamları bağlayacam ama sadece yani yanımda olsun hafta sonları olsun bu 13 retine al beni al beni diyor cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .MUTLU. -- 28 Ekim 2013; 23:38:59 >
  • Bütçen varsa retina.Ve yine bütçen varsa hafiflemiş olan yeni Pro modelleri.Böylece air ile fark olmaz eksiği olmaz,artısı olur.
    Yani bütçen varsa yeni modellleri ile pro.Yoksa ; air işini görür sanırım
  • arkadaşların dediği gibi önceliği retinaya ver. onu alamazsan 2013 air al yanında taşıman daha kolay olur.
  • Merhaba ,

Durumunuzun aciliyeti yoksa beklemeniz faydanıza olacaktır. Kağıt üzerindeki bilgilere göre özellikle ağırlık ve incelik olarak ; yeni rMBP ler , MBA ile farkı iyice kapatmış görünüyor. 2013 rMBP Türkiye de satışa sunulsun , elinize alıp öyle de karar verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 29 Ekim 2013; 17:12:25 >
  • Bu Zorlu Apple Store'den alabilirim belki - tabi birde vergiler eklenir sanırım bunun üstüne açıkçası fazla para vermek te iste emiyorum bu Storede ne kadar olur acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .MUTLU. -- 29 Ekim 2013; 19:49:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de Monster vardı satıp 2012 Pro aldım o kalastan sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .MUTLU.

Bu Zorlu Apple Store'den alabilirim belki - tabi birde vergiler eklenir sanırım bunun üstüne açıkçası fazla para vermek te iste emiyorum bu Storede ne kadar olur acaba ?

Zorlu centerdaki apple storeun acilmasini bekleyene kadar omur curur. Onun yerine online store acilcak diyolar 1 kasim, inanmiyoruz gene ama bakalim. 3000e giris modelini alirsiniz yeni rmbp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • index bilgisayar'ın alt bayilerinden ucuza bulabilirsin, bilkom ve bayileri pahalı satıyor.

ben md101tu/a'yı 2400'e aldım şu anda 2789 bildiğim en ucuz fiyat.

air ve pro'nun birbirine göre artıları var hangisi işine geliyorsa onu alırsın ama tavsiyem pro.
  • Apple Online Store kazık çıktı geçen pazar macbookair 13 2440 tı şaşırdım param olmadığı için alamadım , şimdi online store öğrenci indirimi ile 2615 fiyat çekiyor haswel 13 hayal oldu ne yapayım dersiniz haswel air 13 mü yoksa 2012 macbook pro mu daha iyi perfprmans verirne yapmalıyım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.