Şimdi Ara

Macbook Pro 13' Retina Klavye ışığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 Aralık 2014 'de Macbook Pro 13' Retina ekran laptopuma kısmı bölgeye (sol cephesine) 10 ml'den az sıvı teması oldu. Gerekli müdahale yaptıktan sonra hemen Zorlu Center'daki Apple Store götürdük. Oraya götürdüğümüzde bilgisayar çalışıyor sadece klavye ışıkları yanmıyordu.

Servise aldılar 3-5 gün içerisinde arayacaklarını söylediler. Aradılar. Gittim ve bir baktım ki Logicboard ve Topcase’in toplam maliyeti KDV’siz 1661.39 TL masraf çıkardılar. Bilgisayar zaten kaç para?

Daha önce başka bilgisayarlarda başımıza gelen arkadaşlarında başına gelen bu gibi sorunlarda anakart temizlenebilir durumdaysa temizleyip servis ücreti çıkarmışlardı.

Ama bu nedir 1661.
    39?

• DesTRoy16 D kullanıcısına yanıt
    bi o kadar daha verip sıfır 13" retina alabilirdin. anakart para tutuyor zaten o fiyatı vermeleri normal.
  • Mevzuyu az çok biliyorsunuz gelişmelerden haberdar edeyim

Elimdeki macbook Pro 13' retina alete bir kaç hafta önce Sıvı teması oldu.
    Önce kurutup zorlu Center'a götürdüm. Alet çalışıyordu. Fakat 1663 tl+KDV çekince ücreti karşılayamam deyip geri aldım.
    Sonra bir arkadaşım tavsiyesi ile daha önce mac cihazları çatır çutur tamir eden bir teknik servise verdim adamlar tamir etmeye başlayalı 1 hafta oldu ama durum vahim anakart ve klavye temizlemişler ama bu sefer görüntü ekrana gelmiyormuş.
    Bir de bilg çok yeni olduğu için elle fazla müdahale edilemeyen robotik bir yapısı olduğunu parçayı temin ederlerse düzeleceğini söylediler.

Şimdi bu durumda cihaz garantinden çıktı. Ve ben tekrar app Store götürsem nolur bilemiyorum cihazı sigortalatmamıştım tamir gördükten sonra sigorta yaparlar mı'? Ben napayım şimdi aa dostlar'?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DesTRoy16

Mevzuyu az çok biliyorsunuz gelişmelerden haberdar edeyim

Elimdeki macbook Pro 13' retina alete bir kaç hafta önce Sıvı teması oldu.
    Önce kurutup zorlu Center'a götürdüm. Alet çalışıyordu. Fakat 1663 tl+KDV çekince ücreti karşılayamam deyip geri aldım.
    Sonra bir arkadaşım tavsiyesi ile daha önce mac cihazları çatır çutur tamir eden bir teknik servise verdim adamlar tamir etmeye başlayalı 1 hafta oldu ama durum vahim anakart ve klavye temizlemişler ama bu sefer görüntü ekrana gelmiyormuş.
    Bir de bilg çok yeni olduğu için elle fazla müdahale edilemeyen robotik bir yapısı olduğunu parçayı temin ederlerse düzeleceğini söylediler.

Şimdi bu durumda cihaz garantinden çıktı. Ve ben tekrar app Store götürsem nolur bilemiyorum cihazı sigortalatmamıştım tamir gördükten sonra sigorta yaparlar mı'? Ben napayım şimdi aa dostlar'?

geçmiş olsun

Zaten sıvı teması oldugu için garanti dışı olmuş ürün oraya vermeniz normal ama onlarda becerememiş anladığım kadarıyla
    tekrar götürün applestore yaptırın

• Sıvı teması olunca apple yaptırsak bile garantinden çıkmış mı oluyor'?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Macbook Pro M2 13,3 inch
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.