Şimdi Ara

macbook pro 13 16/256GB ile unreal mı unity mi kullanmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

macbook pro 13 16/256GB ile unreal engine çalışır mı? external ssd ye kurdum unreal ı. 1 TB Sandisk 1Mbps. unreal editörde herhangi bir template i bile açamadım. loading de takılı kaldı 15-20 dakika. Yavaş olacağını tahmin ediyordum ama hiç açılmaması ilginç değil mi? unity yada unreal ı meraktan kurcalıyorum. Yazılım tecrübem var ama oyun dünyasına ilk kez bulaşıyorum. Eğitimlere başlamadan önce 2 motordan birini seçmek istedim.

• UE'yi açarken 15-20 kerte takıldığı anda macOS'teki Activity Monitor'de RAM / CPU kullanımına baktın mı ?

Bu arada 1TB sandisk'teki "1Mbps" nedir? UE gibi yoğun cpu, bellek, saklama alanı kullanan bir programı external diske kurmanın amacı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unreal Engine ramden ve cpudan daha cok ekran karti kullanir. 14" Macbook Pro M3 Pro Max 36 GB ram modelini kullaniyorum zar zor acildi oyunu build etmemde sorun yasamadim. Ancak 40 FPS ustunude hic goremedim. Ama desktop'da hic sorun yasamiyorum ortalama 5 sn'de 25x25km 'lik alan hic takilmadan zorlanmadan aciliyor. Tabi ekran kartinin 4090 olmasi durumu cok degistiriyor. Eger ogrenme amacli yapmak istiyorsaniz Unity ile baslayin. Mantik neredeyse ayni sadece arayuz ve arka planda kullanilan dil fark ediyor. Bunuda ilerledikce ihtiyaciniza yonelik bir PC ile devam edebilirsiniz.

Konuya cevap veren arkadasa neden harici disk kullandiginizin yanitini ben vereyim 1 TB Nvme disk macbookta cok pahali tahminim o ki o yuzden harici diskte dosyalari saklamakta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.