Şimdi Ara

Macbook oneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar macbook alicam butcem 2.4 2.7 arasi gta5 falan oynayabilecegim bir mac almak istiyorum onerilerinizi bekliyorum. Hic bir bilgim olmadigindan soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kriterlerine uygun ürün yok malesef.
  • Talep edilen oyun istenen mac... ciddi bir karmasa var... sizi önerim güzel bir ps4 alın... yok o da degilse gidin msi yada asus g serisini alın taleplerinizi karşılayın...
  • 8 bin liralık bir mac alırsanız neden olmasın. mac'ler oyun için değil iş için uygundur daha çok.
  • Şöyle 5K Imac ile oynanabilir güzelce lakin gta 5 için o cihaza o para verilir mi :)
  • Arkadaslar mac e windows kurularak oynanmiyor mu ? Peki bu paraya alabilecegim en iyi mac hangisi olur 3 e cikarsam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivinLaVida

Arkadaslar mac e windows kurularak oynanmiyor mu ? Peki bu paraya alabilecegim en iyi mac hangisi olur 3 e cikarsam ?

2014 macbook air alırsınız. Webde gezer, LOL,dota oynayabilirsiniz sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop onerisi
    4 yıl önce açıldı
    3070ti icin islemci tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivinLaVida

Arkadaslar mac e windows kurularak oynanmiyor mu ? Peki bu paraya alabilecegim en iyi mac hangisi olur 3 e cikarsam ?

Eğer limit 3 ise gta 5 i biraz unutmanız gerekebilir. Eğer gta 5 şart diyorsanız PC bakın.
  • Burada biraz alışıldık ve doğruluk taşımayan yorumlar gördüm. Bundan dolayı biraz düzeltme yapmak istiyorum. Mac ile çok rahat oyun oynayabilirsin, mac iş makinasıdır vs.. gibi kavramlar çok geride kaldı. Hoş benim gözümde o kavram hiç olmadı.
    Ben Kendi cihazımda gayet gzel oyun oynayabiliyorum. Fakat iyi bir ekran kartına sahip bir desktop cihaz grafik açamıyorsun. Beklentin ultra grafikte 2+ monitörde yada 4K vs.. oyun oynamaksa PC tercihin olmalı. Fakat ben hem güzel, sorunsuz bir makinaya sahip olup hemde boş vakitlerimde oyun oynarım dersen mac düşünebilirsin.
    Sen bence düşündüğün oyun zevkini yaz ona göre net cevap alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.