Arkadaşlar MacBook air kullanıyorum. Şarjı kullanım süresi-bekleme olayını nasıl görebilirim iphone'da oldugu gibi. Yardımcı olanlara teşekkürler.
Normal kullanım süresi için mouse'u pil işaretinin üstüne getir orada çıkar.Daha detaylı istersen battery health programını yükleyebilirsin.Orda video,web browsing,music,standby gibi açıklamalarda mevcut.
Hocam battery healt var zaten. Ama o şarjın ne kadar gideceğini gösteriyor. Ben ne kadar kullandıgımı görmek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Mar00N
Hocam battery healt var zaten. Ama o şarjın ne kadar gideceğini gösteriyor. Ben ne kadar kullandıgımı görmek istiyorum
İphone'daki gibi bataryadaki kullanım süresini görmek istiyorsanız,etkinlik monitöründe ,enerji sekmesinde ''pil kullanımıyla geçen süre'' yazıyor.iphone'daki gibi son sarjdan sonra geçen süre bir nevi.
quote:
Orijinalden alıntı: mogosan
quote:
Orijinalden alıntı: Mar00N
İphone'daki gibi bataryadaki kullanım süresini görmek istiyorsanız,etkinlik monitöründe ,enerji sekmesinde ''pil kullanımıyla geçen süre'' yazıyor.iphone'daki gibi son sarjdan sonra geçen süre bir nevi.
Teşekkürler hocam :)
Son olarak ne kadar beklemede ne kadar kullanımda oldugunu görebiliyormuyuz?