Şimdi Ara

MACBOOK NE KADAR KULLANDIĞIMI NEREDEN GÖREBİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MacBook air kullanıyorum. Şarjı kullanım süresi-bekleme olayını nasıl görebilirim iphone'da oldugu gibi. Yardımcı olanlara teşekkürler.

• Normal kullanım süresi için mouse'u pil işaretinin üstüne getir orada çıkar.Daha detaylı istersen battery health programını yükleyebilirsin.Orda video,web browsing,music,standby gibi açıklamalarda mevcut.

https://itunes.apple.com/us/app/battery-health/id490192174?mt=12
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    Hocam battery healt var zaten. Ama o şarjın ne kadar gideceğini gösteriyor. Ben ne kadar kullandıgımı görmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Hocam battery healt var zaten. Ama o şarjın ne kadar gideceğini gösteriyor. Ben ne kadar kullandıgımı görmek istiyorum

İphone'daki gibi bataryadaki kullanım süresini görmek istiyorsanız,etkinlik monitöründe ,enerji sekmesinde ''pil kullanımıyla geçen süre'' yazıyor.iphone'daki gibi son sarjdan sonra geçen süre bir nevi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

İphone'daki gibi bataryadaki kullanım süresini görmek istiyorsanız,etkinlik monitöründe ,enerji sekmesinde ''pil kullanımıyla geçen süre'' yazıyor.iphone'daki gibi son sarjdan sonra geçen süre bir nevi.

Teşekkürler hocam :)

Son olarak ne kadar beklemede ne kadar kullanımda oldugunu görebiliyormuyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.