Şimdi Ara

Macbook mf839tu/a mı ? Lenovo Y700 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Ben 16 yaşında bir bilgisayar kullanıcısıyım. Genelde bilgisayarda FL Studio, Ableton Live, Adobe Photoshop, Premiere tarzı bilgisayarı yorabilecek programlar kullanıyorum. Ama asıl kullandığım programlar FL Studio ve Ableton Live. Bu programlarda özellikle ram i fazla kullanan programlar. Aslında macbook'un bu konularda daha iyi olduğunu duyduğum için direkt olarak macbook almayı düşünüyordum ama orjinal programların ücretini karşılayamayacağım için korsan kullanıyorum ve mac uyumlu korsan bulamadım. Biraz daha bakınca Winebottler adında bir program buldum. Bu program .exe uzantılı dosyaları mac os x işletim sisteminde açmaya yarıyormuş. Ama bu kadar sorundan sonra macbook konusunda biraz endişelenmeye başladım ve biraz daha laptop araştırdım ve lenovo y700 ü buldum. Özellikleri neredeyse macbook un iki katı, hatta daha fazla. Ama beni endişelendiren konu pil ömrü. Aktif denebilecek bir hayatım var ve bilgisayarı dışarıda sık sık kullanıyorum bu konuda da macbook çok iyi yaklaşık 10 saat pil ömrü var. Sizce hangisini almalıyım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca eğer bana macbook un özelliklerinin yeteceğini düşünüyorsanız fazlasına ihtiyacım olacağını düşünmüyorum.

Şimdiden Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    DELL Mİ ? LENOVO MU ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.