Şimdi Ara

Macbook için acil hdmi+usb dönüştürücüye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba.

    önümüzdeki hafta konyaya tübitak final sergisi için sunuma gideceğim. sunumum için laptopa ihtiyacım vardı, macbook da almak istiyordum bayadır. bugüne kısmetmiş. bugün n11 indiriminden yararlanarak şu aleti 6200 liraya sipariş verdim.
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/apple-13-macbookpro-mlvp2tua-i5-29ghz-8gb-256gb-flash-touchbar-P140056809

    sunumum için bana oculus rift'i macbooka bağlamama yarayacak bir dongle gerekiyor. oculusun 3 usb girişi ve 1 hdmi girişi var. bunları parça parça veya birlikte hub şeklinde macbooka bağlamam lazım. bunun için n11den bugün hangi ürünü sipariş vermemi önerirsiniz? hdmi girişi konusunda çekincelerim var. fiyat yelpazesi 30dan başlıyor 300e kadar gidiyor, işimi görsün yeterli ama adi bir mal olmasın istiyorum. aliexpresste amazonda çok güzel ürünler var ama bugün sipariş versem gelmesi 1 ayı bulacak, önümüzdeki hafta konyaya sunuma gideceğim.

    bu alet için ankara içi satın alabileceğim bir yer önerirseniz, veya n11/hepsiburada linkleri atarsanız çok mutlu olurum. hatta eğer ankara içi elinde bu aletler olup bana 19-23 kasım arası ödünç verebilecek birisi olursa o da müthiş olur, gözüm gibi bakar götürür getiririm. evinizden gelip alıp evinize geri teslim edebilirim. estetik kaygım yok, işimi görsün yeter.

    mesajlarima bakiyor olacagim, iletisim icin +905064241904ten de yazabilirsiniz. biraz acil oldugu icin buraya yazdim, topicle alakasizsa kusura bakmayın:)

    aynısını kulüp topicine de yazdım, sağa sola spamlemek zorunda kaldığım için üzgünüm. aciliyeti olmasa böyle şeylere kalkışmazdım.
    başka bir topicte arkadaş şu görseli paylaşmış, onun izniyle buraya ben de atayim. alet şöyle bir şey:
    Macbook için acil hdmi+usb dönüştürücüye ihtiyacım var







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.