Şimdi Ara

Macbook Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye üniversiteye başlayacağım ve sunumlar ödevler için lazım olacağını düşündüğüm için notebook almayı düşünüyorum. Şuan evimde masaüstü bilgisayar var ama seneye kullanmayacağım. Bilgisayarda çok oyun oynayan biri değilim windows'un eksikliğini hissetmem. Notebook için 2-2.5 bin lira gibi bi bütçe ayıracam. 1.el macbook pro alınabilir bu fiyata ama size bi danışayım dedim sizce ne yapayım?

• ilk onerım seneye kadar bekle
    ikincisi ise 1. el(1. el dedıgıni 0 magzadan dıye dusunuyorum) macbook pro 2.5 a nerde buldun 3 kusurdan baslıyor çunku birde retına almıycaksan bence hıc alma gerek yok dıgerlerının kasası kalın hemde normal pclerle bence tek farkı ısletım sıstemı force touch yok retına yok kalın kasa 13 ınc bence 2.5 a baska guzel bı pc al
  • almışken retina al
  • quote:

Orijinalden alıntı: why so serious.

http://www.vatanbilgisayar.com/macbookpro-notebook-corei5-25ghz-4gb-500gb-133-intel-notebook-bilgisayar.html?OM.OSB=MacbookPro%20CORE%20%C4%B05%20500%20GB%20NOTEBOOK burda 2.599 fiyata varda 3bin olsada sorun olmazda bu linkte ki çok mu kötü oluyor? pek bilmiyorumda.

linkteki çok ağır bilgin olsun 2.el bir air alabilirsin 2500 liraya. 256 gb lık modeli aldım ben 2500e

soruna gelicek olursak retina al derim çok daha ince ve retinalı neticede

• aynen farkettim macbook early 2011 ve 2013 (retina) arasında çok fark var inceliği ağırlığı vs. ya retina alıcam bütçeyi arttırıp yada sizin gibi air alabilirim onlar daha ucuz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi why so serious. -- 31 Temmuz 2015; 23:51:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.