Şimdi Ara

MacBook Air Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Yeni bir notebook almaya karar verdim.BU modeli düşünüyorum.Cihazın fiyatı 2000 tl civarlarında.Daha önce hiç apple ürünü kullanmadım.Cihazın cıkıs tarihi 2010 ları gösteriyor.Eski bir cihazada 2000 tl vermek istemem Cihazdan beklediğim internet,müzik vs basit şeyler(Ve tabi ki kasmaması ).Bu cihaza bu fiyat fazlamı ?Yoksa o paraya daha iyi şeyler alabilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhtrkm_06

Merhabalar.Yeni bir notebook almaya karar verdim.BU modeli düşünüyorum.Cihazın fiyatı 2000 tl civarlarında.Daha önce hiç apple ürünü kullanmadım.Cihazın cıkıs tarihi 2010 ları gösteriyor.Eski bir cihazada 2000 tl vermek istemem Cihazdan beklediğim internet,müzik vs basit şeyler(Ve tabi ki kasmaması ).Bu cihaza bu fiyat fazlamı ?Yoksa o paraya daha iyi şeyler alabilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum.

o model 1800 tl ye kadar düştü vatanda, ayrıca 2gb ram tavsiye etmem az gelir yani. Yeni çıkan air modellerine bak bence performans olarak daha iyi..

• 2 gb ın yeterli olacagını düsünmüstüm.Bakalım diğer modellere,cevap için sagol
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhtrkm_06

2 gb ın yeterli olacagını düsünmüstüm.Bakalım diğer modellere,cevap için sagol

yeni airlere de bakarsan 4gb dan başlıyor, benim 4gb yetmiyor yani boşta 600-700mb kalıyor onun için en az 4gb olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MacBook air
    geçen ay açıldı
    MACBOOK TAVSİYESİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.