Şimdi Ara

Macbook Air kullanıyorum ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2015 yılının Ocak ayından beri Macbook Air 11" kullanıcısıyım. Cihazı, 8 gb ram ve 256 gb ssd olarak konfigure edere online Apple Store'dan aldım. Ancak hem 13" bir cihaza geçmek istemem hem de retina bir ekran istemem sebebiyle yine Apple marka bir cihaza geçmek istiyorum.

    Ancak;

    Macbook, gayet rafine, şık bir cihaz olmakla birlikte hem işlemci yönünden tatmin edici değil hem de daha mobilite ve başlangıç seviyesi bir cihaz.

    Macbook Air 13" ise üretiminin duracağı konuşulan, retina olmayan ve her ne kadar başarılı tasarımı olsa da eski kasa bir cihaz.

    Macbook Pro ise adından da anlaşılacağı üzere daha profesyonellere yönelik, benim ihtiyaçlarıma fazla gelecek ve tam kapasite kullanamayacağım bir cihaz ve fiyatı da yüksek.

    Apple ile yakından ilgilenenlere, sürekli yabancı kaynakları takip edenlere soruyorum:

    Apple'ın Macbook ve Macbook Pro arası bir cihaz çıkarma olasılığı var mı? Macbook Air 13" retina olarak güncellenebilir mi? Ya da yakın zamanda teknoloji sitelerinde söylendiği gibi Macbook Air defteri tamamen mi kapanıyor? Apple tercih edeceksek Macbook veya Macbook Pro arasında bir tercih mi yapmak zorundayız?







  • Net bir bilgi yok açıkçası fakat macbook air modelleri için yolun sonu geliyor gibi. 2017 de büyük ihtimalle macbook airlerin resmi satışı tamamiyle durdurulabilir.

    Apple macbook airleri, düz macbookların yerine konumlandırmaya çalışıyor fakat düz macbooklar 12 inc, 13 inc air için ne model belirleyecek, düz macbooklar için 13 inc ekran seçeneği mi gelecek yoksa ara model olmayacak mı bunlar belirsiz. Fakat apple macbook airler için gelecekte pek birşey vaad etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 20 Kasım 2016; 1:7:43 >
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Bu ihtiyaçların karşılığı 13 touchbarsız model.Artık yeni air yok ya pro ya mac 12.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 20 Kasım 2016; 13:58:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara model olacağını hiç sanmıyorum. Macbook Air da artık güncelleme almayacak.

    Macbook 12" olan model ekranı küçük. Air 13" ise retina değil.

    İhtiyacınız olan model arkadaşın da dediği gibi 13" touchbarsız Macbook.

    Bu da çok pahalı diyorsanız mecburen 13" Air.

    Ama ben olsam 11" Air ile devam ederim. Konfigürasyon ve cihaz gayet başarılı her yönüyle.
  • air in üretimi duruyormu ya nasil olur ben onsuz yapamam suan kullandigim air 12 model olmasina ragmen gayette yetiyor
  • Tahminimce Air üretimi bitecek ancak 13 inç bir Macbook çıkaracaklarını düşünüyorum. Macbook Pro 13 inç boyutlarında, ancak daha hafif, şarjı daha başarılı, donanımsal olarak Air ayarında ve Macbook gibi kalından inceye doğru kasa yapısı şeklinde olacaktır. Model gamını 12 ve 13 inç Macbook, 13, 15 ve belki 17 inç Macbook Pro şeklinde güncelleyip Air serisini büyük ihtimalle tarihe gömecekler. Ancak Air 13" sevenleri bence hiç morallerini bozmasın touch barsız Macbook Pro 13" kesinlikle Macbook Air 13'ün muadili değil, Apple Macbook Air 13" muadili bir cihaz mutlaka çıkaracaktır. Bu sene olmasa bile seneye böyle bir cihazın çıkacağını düşünüyorum.

    Sağlaması olarak şöyle düşünün; Macbook geldi, Macbook Air 11.6 inç gitti.

    Şuan Macbook Air 13" var ancak retinasız ve bazı özellikleri çağın gerisinde. Teknoloji kaynakları Apple'ın bu seriyi tamamen sonlandıracağını söylüyor.

    Eğer Air giderse mutlaka o model gamında bir boşluk olacaktır ve bunu touch barsız Pro 13" ile dolduramazlar.

    Çok şık, donanımı yeterli, şarjı Air'ı aratmayacak 13" Macbook'un geleceğini düşünüyorum, umarım yanılmam.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.