Şimdi Ara

Macbook Air ile Skype Sorunu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 ay once aldigim macbook air ile skype kullanmak istiyorum fakat mac imin ustunde sadece tek mini jak girisi var.oda sanirim sadece dinleme icin.
    bu alette mikrofon girisi yok sanirim.ama ben biriyle goruntulu konusurken karsimdakinin sesini kulaklik takmadan duyuyorum ve sanirim macbook airin icinde gomulu bir mikrofon var cunku karsi taraftaki ben konustugumda sesimi duyuyor.Sorun olan sey ise arasira ses gidip geliyor kesilip duruyor ozellikle 2 kisi birden konusunca karsilikli olarak ses kesiliyor hicbir sey duyulmuyor.
    bu alete hem ses dinlemek hemde konusmak icin ne gibi bir kulaklik gerek?

Bu konuda bilgisi olan varsa ve yardimci olursa sevinirim...
    iyi calismalar...

• MAC uyumlu bir Skype telefon alabilir ya da dahili ses kartlı USB Kulaklıklı Mikrofonlaradn almanı tavsiye ediyorum.
  • normal şartlarda normal kulaklık ile dahili mikrofon kullanmak böyle bir sorun getirmemesi gerkiyor. bende aynı şekilde kullanmaktayım ve bir sorun yaşamadı. sorun bağlantıdan kaynaklanıyor olabilir. sonuçta mikrofon'un dahili olması mikrofonun 2 kişi konuşurken kesilmesi gibi bir sorun çıkarması anlamına gelmez.

illada bir kulaklık almanız gerkiyorsa ki sorunun bu olmadığını düşünüyorum, bluetooth kulaklık alabilirsiniz. hem mikrofonlu ama kulaklıklı ama almadan önce emin olun konuşmanın kesilmesine sebep olan şey ne ise bluetooth'dada aynı sorunu yaratabilir.

arkadaşın belirttiği gibi bir telefon veya ses kartı alırken mac uyumluluğu olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Air ısınma sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.