Arkadaşlar bu harddisk kapasitesi çok az değil mi?Neden böyle bir harddisk üretilmiş acaba?Ne farkı var bizim bildğimiz disklerden..
mekanik hddlerden daha hızlı bir disk türüdür.prensip oalrak hafıza kartları gibi diyebiliriz.ancak kapasitesi düşük dediğin gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
mekanik hddlerden daha hızlı bir disk türüdür.prensip oalrak hafıza kartları gibi diyebiliriz.ancak kapasitesi düşük dediğin gibi.
işimize yaramaz o zaman :) eski teknolojiye devam..
quote:
Orijinalden alıntı: shadow99tr
quote:
12 saniyede acilan, 2 saniyede kapanan, 1 saniyeden kisa surede uykudan uyanan ve uygulamalari cok daha hizli acan bir bilgisayar istemiyorsaniz, evet isinize yaramaz. Eski sistem devam :)
ben dun kopenhag da duty free deki bir magazadan 64 gb yeni nesil mscbook air aldim gayet memnunum cok hizli ve tatmin edici bu arada fiyati 795 euro olarak aldim sizce nasil fiyati
quote:
Orijinalden alıntı: anorexia
ben dun kopenhag da duty free deki bir magazadan 64 gb yeni nesil mscbook air aldim gayet memnunum cok hizli ve tatmin edici bu arada fiyati 795 euro olarak aldim sizce nasil fiyati
Amerika fiyatinin 999$+vergiler oldugunu hesaba katarsak cok iyi bir fiyata almissiniz, hayirli olsun gule gule kullanin
quote:
Orijinalden alıntı: matkapmatkap
quote:
Orijinalden alıntı: shadow99tr
quote:
12 saniyede acilan, 2 saniyede kapanan, 1 saniyeden kisa surede uykudan uyanan ve uygulamalari cok daha hizli acan bir bilgisayar istemiyorsaniz, evet isinize yaramaz. Eski sistem devam :)
Ben de geçtiğimiz haftasonu Vatanbilgisayardan %25 world indirimi ile 1886TL'den aldım.
SSD olayına gelirsek diğer arkadaşın da açıkladığı gibi süreler birebir benim ölçümlerim ile aynı, hatta bilgisayarın kapanmayıp uyku moduna geçtiğinden bile şüphelenmiştim ilk açtığımda..
Kapasite olarak pek tabi depolama hdd'i değil fakat taşınabilir ve dönemsel kullanılacak bir dizüstü bilgisayar için yeterli bana göre.. Hız gerçekten önemli..
11,6" MacBook Air alıp ta cihazda film arşivi yapacak değilsiniz herhalde... Sonuna kadar doldursanız da yavaşlamadığını göz önüne alırsak arşiv dışında herşey için yeterli bir kapasite...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme