Şimdi Ara

MAÇ SIRASINDA BACAK KASIM HİSSİZLEŞTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle 3-4 aydır halı saha maçı yapmadım. Cuma günü maçım vardı. Maçın ilk 30 dakikası hiç bir sıkıntı yokken son 15-20 dakika topla dribbling halindeyken bacak kaslarım kasılıyordu ve ayakta duramayacak hale geldiğim zamanlar oldu. Resmen kendimi taşıyamıyordum. Topa vurduğum ayağıma kramplar girmeye başladı. Daha önce hiç yaşamadığım bu olayın sebebi ne olabilir? Sizde doktora gidilmesi gereken bir konu mu yoksa hamlıktan mı kaynaklanıyor? Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Daha iyi anlamanız için :

(Resimde görünen calf(baldır) kası)

• esnemeden bacağız zorlamışsın. Kondisyonda yok.Bacağını eline alabilirdin.

Şu an bir sıkıntı yoksa iyi demektir.
  • Bu hissizleşmeyi ilk defa yaşadım. Koşu halindeyken kendimi ittiğim bacağım sürekli boşa gidiyordu. Aslında az çok ısındım ama maç sırasındaki olayı hiç anlayamadım. Şuanda maç ağrılarından başka sıkıntım yok çok şükür.
  • Kondisyon ile alakalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • günde 40 50 squat yap = 2-3 dk 'nı alır asla böyle birşeyle karşılaşmazsın bi daha hem de ayakların bayağı güçlü olur 3-4 ay sonra
    ilk yaptığın günden sonra aynı yaşadığın olayı yaşıcaksın üstüne nerdeyse yürüyemeyecek duruma geliceksin aşırı ağrı olur
    3 güne düzelirsin ondan sonra her gün tekrarla squat'ı 3-4 ay sonra topa zımba gibi vurursun.hiçbir öyle boşalma falan da yaşamazsın ayağında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kramers Lawyer -- 30 Ekim 2016; 3:36:56 >
  • Teşekkürler kardeşim sağolasın :)
  • NeuroToxil N kullanıcısına yanıt
    Maçtan öncede hiç ısınmadın tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Omuz Bacak aynı gün (soru)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.