Şimdi Ara

Mac Os x86 Kurulum Rehberi v1.0 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
3
Favori
162.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tanraaaa

Aslında makinamda Creative 7+1 ses kartı var. Fakat kalway'da bunun driverini bulamadım. Creative'in kendi sitesinde de Mac driveri yok.

mesajı atalı bayağı zaman olmuş driver buldunmu bilmiyorum ama;

http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=104797
  • ben bu güne kadar bir cok version denedim hepsi tam olmadı yukluyo acılmıyo kılıtleniyo
    ya tam secenekleri tutturamadım yada asus la uyusmadı
    taki bi arkadas kalway kur diyene kadar tek seferde kurdum
    bir tek ses kartım creative audigy 7.1 onu kuramadım

asus x38
    dvd rom sata nec
  • herkese slm benim T9300 2.5ghz 4gb ram nvidia 9500m gs 512 ekran kartli laptopuma kurmak istiorum ama bi turlu bulamadim nasil olacaini yardimci olabilirmisiniz
  • Merhaba arkadaşlar,az kullandığım bilgisayarıma Mac OSx kurmak istiyorum. Donanımım AsRock P4i3V anakart,Celeron 2.2 GHZ işlemci(SSE2 destekli),512 mb ram 40 gb harddisk(IDE), Nvidia 6200 ekran kartı,Lg DVD RW,Us.Robotics Wireless USB adapter . Bu bilgisayara hangi versiyon kurulmalı?? Hangi versiyonda kurulum daha kolay? Birde benim internet kotalı bana MacOSx DVDsini ÖDEMELİ olarak biri yollayabilirmi?? (PM atabilirsiniz)

Teşekkürler ve Saygılar
  • arkadaslar madem herkes kurmus bari biri anlatsin dosyalari bi yerlere upload etsin ki yapamayanlarda faydalansin aramadiim yer kalmadi bi turlu bulamadim bu mac osx in dvdsini hic bi yerde torrent e bile baswurdum 3 saattir inmedi dosyasi baslamadi bile kafayi yemek userreim eger birisi paylasim yaparsa anlatim yaparsa cok sewinirim cok rica ediorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 30 Ekim 2008; 22:13:30 >
  • bende çok kurmak istiyorum ama bi beceremedim iATKOS_v1.0 var bende dvd yi takıp başlatıyorum ayarları yapıp kuruyorum 100% dolup res atıyo ve siyah ekran geliyo ilerlemiyo neden olabilir şuan Kalway indiriyorum.

Ama tiger versiyonunu sorunsızca kurdum ve çalıştırdım ama leo bir türlü olmuyor...

Hellpppp
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.u.v.e.n

bende çok kurmak istiyorum ama bi beceremedim iATKOS_v1.0 var bende dvd yi takıp başlatıyorum ayarları yapıp kuruyorum 100% dolup res atıyo ve siyah ekran geliyo ilerlemiyo neden olabilir şuan Kalway indiriyorum.

Ama tiger versiyonunu sorunsızca kurdum ve çalıştırdım ama leo bir türlü olmuyor...

Hellpppp

dostum onu r.a.p.i.d.s.h.a.r.e e upload edebilirmisin rica etsem
  • bana bir sürüm tavsiye edebilirmisiniz acaba??
  • arkadaşlar ben ilk olarak virtual pc olarak yüklemeyi ve deneyi sonra da ona göre temelli yüklemeyi istiyorum bana bir versiyon önerebilirmisiniz. ben leopard istiyorum ama belki tiger daha uygundur falan onu size brakıyorum.. bende tigerın cd si var virtual pc ye ve virtual box a yüklemeyi denedim fakat başarısız oldum çünkü sürekli PAE kernel hatası veriyor...
    bilgisayarım...

HP Pavilion m9ooo
    500gb hdd
    2gb ram
    nvidia 8500gt
    win vista home premium
  • Arkadaşım hiç bir unix işletim sistemini virtual pc ile kuramazsın tabi bu benim görüşüm ben pardus suse leo denedim olmadı..

benim sistem;
    indel core duo 2.66 ghz
    2 gb ram
    580 gb hard disk
    8600gts ekran kar

ben buna

leopard 10.5.1 iATKOS_v1.0ir2 versiyonunu kurdum ve sorunsuz çalıştı . Ama hiç sevmedim :) Karman çorman ......

Not: Kurulumla ilgili sorunu olan int "Mac OS X Leopard Kurulumu(Döküman) " aratın çıkan yerlerde resimli anlatımı var.

ve bendede o versiyon var ama linklerini bulamadım..."arıyorum"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.u.v.e.n -- 31 Ekim 2008; 22:29:29 >
  • arkadaslar x86 olan iatkos versionunu indirdim cekdim dvd ye we acilirken bi tusa basin dedi basdim elma cikdi assaida top dondu durdu 15-20 dk dondu bise olmadi bakdim cd donmuyor artik sokdum bidaa denedim gine aynisi aceba neden olabilir
  • @g.u.v.e.n, ben Wmware ile Ubuntu yükledim. Ubuntu Unix tabanlı bildiğim kadarıyla :)

@mac_utilisateur, bende ilk önce sanal pc ile denemek istedim ama başarılı bir sonuç alamadım.

@burcink, karşılaştığın sorun çoğunlukla donanımla alakalı bir şey, donanımına ait detaylı bilgi var mı elinde?

Bu arada bende Kalyway var, gayet güzel kurulum yaptım, önerdiğinm arkadaşların çoğunda da güzelce çalıştı. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Settlers
    arada bende Kalyway var, gayet güzel kurulum yaptım, önerdiğinm arkadaşların çoğunda da güzelce çalıştı. :)

Settlers arkadaşım bana Kalyvay versiyonun DVD'sini ödemeli olarak postalarmısın?? (sendeki versiyon yukarıdaki mesajlardaki PC me uyarmı?)
    Birde sadece Mac DVD si yeterlimi yoksa ekstradan dosya gereklimi yüklemede ve sonrasında??

Saygılar
  • arkadslar bugun sabah leopard indirdim. ama gine ayni oldu hatta asagidaki resimde gibi kaliyor benim sistemim ASUS M51 T9300 2.5ghz 4GB ram Nvidia 9500 Ekran Kartim var aceba neden uyum saglamadi aklima tek gelen benim mewcut sistemim 64bit aceba ondan kaynakli bi sorun olabilirmi aklima gelen mevcut vista cdsi ile sonra bos sisteme kurmayi dusunuorum acebba olurmu? karsilastiim ekran da assaida

Mac Os x86 Kurulum Rehberi v1.0
  • 64 bit kaynaklanmaz 64 bit benim işlemcide destekliyo ama sendeki sorun bence o kurduğun cd den kaynaklanıyo kurarken costimize den kendi donanım parçalarını seçtin mi bendede onları seçmeyince cd yi okuduğu yerde takılıp kalıyodu ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.u.v.e.n

64 bit kaynaklanmaz 64 bit benim işlemcide destekliyo ama sendeki sorun bence o kurduğun cd den kaynaklanıyo kurarken costimize den kendi donanım parçalarını seçtin mi bendede onları seçmeyince cd yi okuduğu yerde takılıp kalıyodu ...

custominize i acamiorum ki cd yi takiorum bi tusa basin dio basiorum biraz beklior o ekran gelior dun de iatkos indirdim oda bi tusa basin dio sonra apple ekrani gelio top dönüp duruo 30 dk bekledim ayni döndu durdu aceba neden olabilirki
  • Merhaba. Bende intelin santa rosa platformunda bir dizüstü var. Sanırım yanlış hatırlamıyorsam benzer özellikte macbooklar da vardı. Acaba en güncel hangi sürüm sorunsuz çalışır ve tüm donanınımı tanır? Varsa link vs. verirseniz daha makbule geçer. Merak ediyorum nasıl bir sistem olduğunu ve bir ihtimal sorunsuz çalışırsada uzun süre kullanmak istiyorum. Pardusta bile wifi kartımı tanıtamamıştımda kurmadan sorayım dedim. Sistemimin özellikleri şu şekilde:

Datron MS1221 (MSI PR200 ile aynı)

İntel 965GM anakart,
    İntel T7300 2.0Ghz işlemci,
    İntel X3100 ekran kartı,
    İntel 4965AG wifi kartı,
    Toshiba bluetooth,
    Realtek ses ve ethernet kartı.
  • 4965AG kesinlikle çalışmıyor.ses kartı ve ethernet kartı bir ihtimal, modeline göre çalışabilir.bluetooth sorun olmaz.
  • arkadaşlar bende mac kurmak istiyorum bıktım artık microsoft un bizi sömürmesnden köle gibiyiz yav birz geçmişi okdum hep mac tan çalmış windows!

bu leopard nedir mac in bi yan ürünü mü ondan sonra mac i nerden indircem ve nasıl kurcam kurulum rehberi diyor hiç bişe yazılmamış
  • Arkadaşlar bir toparlanalaım iyice karıştır ortalık :) Anakartınızın tam adını ve modelini yazın, bir bakalım uyumsuzluk var mı? Mac x86 platforumuna yüklenirken çoğu zaman %100 performans alınamıyor. Hala eksik sürücüleri yer alıyor.

@burcink, leopard kaç? Birde hangi release? Mac logosu ve altında dönen simgeyi görürseniz ve uzun süre hareket etmezse boşuna beklemeyin. Bir yerde okuma yazma hatası ya da ona bezer bir problem yaşıyorsunuzdur. Zaten o ekranı aşabilirseniz esas yükleme ekranınıa gelmiş olacaksınız.

@kesbi, özelikle wi-fi sürücülerinde problemler yaşanıyor. Ama uyduran ya da bir şekilde çalıştırabilen olduğunuda duymuştum. MacOS 10.5.4 gayet iyi. Gerçi diğer sürümlerle hemen hemen aynıdır. Anakartın özelliklerini bilemiyorum ama Mac yüklemedne önce illa detaylı bir bilgi gerekiyor.

@hakan-_-, Leopard işletim sisteminin adı. Sürüm numarasının yanı sıra böyle kedigilelrden isimler veriyor Apple... Bir öncekinin ismi Tiger'dı :)

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.