Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.091
Cevap
12
Favori
380.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klayvem PS/2 ama mousem USB.. Mousem calisiyor fakat klavye calismiyor.. PS/2 fiximi secmem gerek acaba?
  • @cengiz34 = Orda oturan arkadaşım yolluyor apple orda bayi açmazi istanbulda daha yeni yeni çoğalıyor

HOBAR MESAJ TEKRARI :Arkadaşım bu sisteme kurdum demişti ondan bende istedim o cd yi mardinden.

Şimdi babamın lettopu vardır parçaladım 2 tane 128 MB bellek çıktı..

Tamamen sistemide değiştirmek istemiyorum malum kriz..

2 tane 128 MB belleği diğer 512 ye takviye edeceğim..

768 MB Bellek olucak maksat yükselsin..

Şimdi ram sorun değil gerekirse 3 gb ye bile yükseltirim..

Anakart olarak Asus P4P800 SE Kullanıyorum..

Geçen seferde söyledin diyeceksin model yazmıyordu öncekinde

Ram'i yükselticem

Anakart Kesin Değişmesimi Gerekiyor... En azından %01 umut varmı?

Ekran kartı : Ücret makul se sorun değil..

Birde İşlemci olarak ne söyleyeceksin? Çünkü arkadaşım bilgisayarcı ve Pentium 4 e kurdum dedi . Kurduğu cd yi gönderiyor kargoyla yola çıktı..

Yani bu KÜRESEL Mİ , EKONOMİK KRİZ mi? bilmiyorum ama sistemi bu aralar değiştirmek hiçte istemiyorum..

Birde LG R510 Var Recovery'den korkuyorum birde vista silinir diye korkum var ona kurulurmu?

• hobar slm.ben arkadaşın msı laptopuna idenebi kurdum wirless dahil tüm driverlar sorunsuz çalışıyor.şimdi safari 3 wardı ben 4 olsun istedim we indirdim fakat seçtiğim sürücüye yüklenmiyor(tabi tek sürücü yaptım 111 gb mac war içinde sadece) bende eskii safariyi uygulamalardan sildim belki ordan kaldırılıyodur die nasıl bir mantıksa uzun lafın kısası mac os tan program nasıl kaldırılır?
    bu arada mac os tan yazıyorum firefox kullanıom şimdilik.mac harbi çokgüzel kısmet olsa bide bnm pc ye çok güzel olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanasm -- 9 Eylül 2009; 14:37:25 >

• Herkes kurdu ben kuramadım..

Hobar mesajı alta tekrar tekrarını yazdım .. Bak eğer başarabilirsen 2 Gece 7 Yıldızlı Radinson Hotelde Konaklama

SİSTEMİM :

Ekran Kartı : nVIDIA GeForce 5200FX
    İşlemci : Pentuium 4
    Ram : 512 MB 1 GB Ye Yükseltecem..
    Anakart : (Bütün bilgilere chipset vs. vs. hepsine bakarsın anakart'dan internetten) Asus P4P800SE

MESAJ TEKRARI :::::

Arkadaşım bu sisteme kurdum demişti ondan bende istedim o cd yi mardinden.

Ram'i yükselticem

Birde İşlemci olarak ne söyleyeceksin? Çünkü arkadaşım bilgisayarcı ve Pentium 4 e kurdum dedi . Kurduğu cd yi gönderiyor kargoyla yola çıktı..

Yani bu KÜRESEL Mİ , EKONOMİK KRİZ mi? bilmiyorum ama sistemi bu aralar değiştirmek hiçte istemiyorum..

Birde LG R510 Var Recovery'den korkuyorum birde vista silinir diye korkum var ona kurulurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mac123

Herkes kurdu ben kuramadım..

Hobar mesajı alta tekrar tekrarını yazdım .. Bak eğer başarabilirsen 2 Gece 7 Yıldızlı Radinson Hotelde Konaklama

SİSTEMİM :

Ekran Kartı : nVIDIA GeForce 5200FX
    İşlemci : Pentuium 4
    Ram : 512 MB 1 GB Ye Yükseltecem..
    Anakart : (Bütün bilgilere chipset vs. vs. hepsine bakarsın anakart'dan internetten) Asus P4P800SE

MESAJ TEKRARI :::::

Arkadaşım bu sisteme kurdum demişti ondan bende istedim o cd yi mardinden.

Ram'i yükselticem

dostum ben bile kuramadım kendi makinama sadece 2 laptopa kurdum.üstüne üstlük monitörü parçaladım bugün düştü darma duman oldu haline şükret aga

• quote:

Orijinalden alıntı: muratveb

Evet ... Sonunda Bende Kurmayı Başardım. Fakat İki Eksiğim Kaldı.

1.si A4Tech Web Kameramı Tanıtamadım.
    2.si SkyStar2 Digital Tv Kartımı Tanıtamadım..

Onların Çözümlerinii Arıyorum Şimdi Bu Arada Bu Sistem Harbiden Harikaymış Be :) Ahada Buda Benden Bi Print

tv kartının çalışacağını sanmam çünkü windows için üretilmiş çalışması için iyi bir yazılım desteği gerekli. ama bir araştır istersen.

webcam için de
    http://www.ioxperts.com/devices/supportedvideo.html#usb
    http://webcam-osx.sourceforge.net/

bu ikisine göz at

• hobar mac te program ekleme kaldırma işlmi galiba uygulamalar klasörü üzerinden oluyor ama ben safari 4 ü yüklemek istedim fakat yükleme sırasında tek hard disk war onu seçemiom.başka bi bölüm seçin dio ama başka bölüm yok.bende uygulamalar klasöründene safari 3 ü sildim ama gene yüklenmedi warmıdır bunun bi çaresi?
  • safari 10.5.7 ve üstüne yükleniyor diye biliyorum. eğer sendeki mac 10.5.6 ise yüklenmez.
  • İşi bilen 10.5.6 ya da yükler 10.5.5 e de :) Yüklenmez diye bişi yok ;) Tabi biraz hile ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

İşi bilen 10.5.6 ya da yükler 10.5.5 e de :) Yüklenmez diye bişi yok ;) Tabi biraz hile ile..

bende 10.5.6 war peki nasıl bi hile yapcaz?
  • zamanında yükleyememiştim mereti cıldırıp iMac almıstım bi ton borca girip
    halada wifi ve ethernet sorununu çözmedim
    wireless kartı intel 3945 olanlar projectcamphor yakın bir zamanda ilk başta wep şifreleyicilere uyumlu bir wifi ilerleyen zamanlarda ise wpa ya uyumlu bir driver cıkarıcak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nibbleArt -- 10 Eylül 2009; 15:31:23 >
  • arkadaşlar şu başta açılıştaki elma simgesi ve dönen animasyonun çözünürlüğünü değiştiremedim bir türlü. 1024x768 default olarak geliyor. ama benim laptop olduğu için uymuyor. değiştirmenin yolları var hepsini denedim ama olmuyor. osx86 tools utility de denedim. oda değiştiremedi. 1024x768 den 1280x800 e çeviremedim bir türlü?

bir önerisi olan var mı?
  • Arkadaslar IPC 10.5.6 yi kurdum bilgisayarima.. fakat Acilmiyor.. Acilirken Elma logusunun altinda donen loading cubugu takilip kaliyor.. Bir cozum yolu varmi acaba??

Asus K8N4-E SE Anakart
    Amd Athlon 64 bit 3000+ islemci
    Nvidia Geforce 6200 ekran karti

Ben yaklasik 6-7 ay önce ayni sürümü yani IPC 10.5.6 yi kurmustum.. Ve 3-4 ayda sorunsuz kullanmistim.. Simdi tekrar kurmak istiyorum ama unutmusum herseyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 10 Eylül 2009; 18:17:58 >
  • makinamda sadece windows vista yüklü. Leopard yüklemeden nasıl Snow Leopard yükleyebilirim? SL için Boot CD çıktı mı?
    Ayrıca 4870X2 için kext dosyaları mevcut mudur?
  • Bakin ne buldum :) :) X86 Snow leopard.. fakat intel :)

http://macosx.blog.co.in/2009/09/04/snow-leopard-osx86-intel-hackintosh/
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Bakin ne buldum :) :) X86 Snow leopard.. fakat intel :)

http://macosx.blog.co.in/2009/09/04/snow-leopard-osx86-intel-hackintosh/

iyi güzel de driver yok maalesef. ekran kartı ve ses kartı driverlarında sorun çıkabilir. biraz daha olgunlaşmasını beklemek lazım. amd için de kernel yakında çıkar. atinin hd serisi kartları çalışıyormuş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 11 Eylül 2009; 19:14:16 >
  • Çok yararlı ve güzel bir konu olmuş ustam sağol.Fakat bir sorum var benim notebookumda vista home premium var orjinal bunu silmeden dual boot yanına iatkos_v7 sürümünü kurabilirmiyim?Cevaplarsan sevinirim.
  • selam

10.5.6 v7 cd den diskimi silerek kurulum yaptım kurulum basarili gecti sorunsuz ve yeniden basladi Chameleon acilista cikiyor diski seciyorum ve makina yediden basliyor ve Chameleon yeniden cikiyor oysa osx baslamali ve ben kullanici adim sifrem vs gibi bilgilerin girisini yapmam gerekliki osx baslasin o evreye birturlu gelemiyorum
    devamlı yeniden basliyor acil bigi verirmisiniz

yardimci olanlara simdiden tesekkurler

not= 10.5.4 kullaniyordum yenileyim dedim bu duruma dustum Chameleon tamamen kaldirmam sorunu cozerse hic sorun degil yeterki nasil kaldiracagim silecegimi soyleyin uyuz etti beni
  • arkadaşlar ben xxx leo 10.5.6 kullanıyorum. 5.8 combo update yüklesem bir sorun çıkar mı?

not:kernel olarak vanillayı kullanmıyorum.
  • abi ben kuramadım bile hiç önermem.....Çünkü updatelerin çoğu sorun yapıyor..
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.