Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.096
Cevap
12
Favori
379.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.Mac App Store a apple id ile giriş yapamıyorum bunu denediğimde bilinmeyen hata diyor. İtunes AppStore'da böyle bir sorunla karşılaşmadım. (Hatta Mac AppStore üzerinden apple kimliğimi appstore için açarken kredi kartı bilgilerini falan girdim ve daha sonra tekrar deneyin gibi bir hata aldım. itunes dan açmak zorunda kaldım.)
    2. TeamViewer yükledim fakat TeamViewer sunucusuna erişim engellendi hatası aldım.
  • Mac os lion u vm ware üzerinden kurdum. 2 Hafta kadar kullandım. 2. Haftanın sonunda windows un kıymetini anladım ( tabi bu benim yorumum ). Windows en iyi si bence
  • hd 5650 ye kuran var mı ? bende kurmayı düşünüyorum
  • Konu hortlayacak sanırım ama ;
    Arkadaşlar bende bu işletim sistemlerinden birini kurmayı istiyorum , SDK tarzı uygulamaları kullanmak için . Kullanabilirim değil mi ?
    Sistemim ,

E4600 2.40 Ghz
    8 GB Hi Level 1333 Mhz DDR3 Ram ( 2 x 4 GB )
    Sapphire HD 6850 1 GB DDR5 256 bit Ekran kartı
    Gigabyte G41MT-S2PT Anakart ( G41 chipsetli sanırım )
    Seagate 320 GB HDD
    Ethernet - Ses kartı OB - anakartın donanımını kullanıyorum , osx86 ya baktım ama tam uyumlu olarak donanımlarımı listede bulamadım. Siz neleri önerirsiniz bana ?
  • chain booting eror alıyorum ne yapmalıyım ?
  • merhaba arkadaşlar orta fiyatlı bi laptop alacağım. iatkos veya hackintos kurmak istiyorum acaba hangi model laptop tercih etmeliyım sıkıntısız kullanan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim
  • HD 5730
    i5 460m var bende.

mountain lion 10.8 sürümünü çektim torrentten. Bu isoyu usb'ye yazdırıp sonra biostan sistemi usb'den mi başlatmamız lazım? Naıl oluyor olay?
  • Arkadaşlar kurulumda USB klavye istemeyen bir setup varmı? iatkos ideneb hangisi istemiyor usb klavye?
  • hp g62 ye kurabilen oldu mu?
  • Hey gidi günler 4 yıl olmuş bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Hey gidi günler 4 yıl olmuş bea

4 yıl oldu ama ben hala kuramadım şu mereti
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

quote:

hahaha benimde bir o kadar oldu hocam , hala kuramadım şunu. Artık biri çıksada her sisteme kurulan mac os x86 çıkartsa, şu eziyete bir son verse ya

• arkadaşlar merhaba,

niresh ml 10.8.2 kullanıyorum. sistemim i5 2500k, msi z77a g43, 8gb corsair, msi twinfrozer II 560ti, ocz vertex 3 120 gb hdd. nireshi kurmamın sebebi 16 gblık usbmi kaybettim, dvd rahat olduğu için nireshi tercih ettim.

deneyimlerimi anlatayım önce.

3. formatta başarıya ulaştım. ekran kartı graphicsenabler=yes komutuyla sisteme girebildim. sonrasında da komutu sisteme gömdüm. artık normal boot ve hatasız kullanıyorum. üzerine fusion kurdum, gayet memnunum. boot süresi biraz uzun geliyor bana, yaklaşık 50 saniye kadar sürüyor. bunun bir optimize etme yolu var mıdır? bir de microsoft mouse kullanıyorum 5 tuşlu. onun için bir app buldum, chromeda ileri geri rahat rahat gidebiliyorum, fakat bir linkin üzerinde topu hareket ettirdiğimde, yeni sekme de bir link açılıyor. bu benden mi kaynaklanıyor, yoksa sistemin bir özelliği midir?

teşekkürler şimdiden :)

ps:konu harici belki bilen vardır. mac miniye ssd takmak istiyorum. gerekli aletleri nereden temin edebilirim acaba, bilen var mı?

• quote:

quote:

Ben makinemi sattım Dayanamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

quote:

quote:

Az kaldı bende alıcam bi tane

• arkadaşlar OS X Mountain Lion sistemde ne kadar yer kaplıyor 128gb lık air aldım kullanılabilir alanım ne kadar olucak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

quote:

quote:

Az kaldı bende alıcam bi tane

Hocam almadan önce iyi araştıralım, çünkü yeni nesil tümleşik işlemcili intel HD3000 ve intel HD4000 ekran kartlı olanlar ve ayrıca Nvidia Geforce serilerini yada Ati-leri gösteremiyoruz makineye... Birçok hackintosh forum gezip duruyorum Matrixteki beyaz tavşanı arayan neo gibi araştırmadan alınan laptop karın ağrısıdır... Asusları inceleme altına aldım birçoğuna ML3U kurabilen var fakat sadece intel HD tümleşik ekran kartını görüyor... %100 başarılı olanlar ise intel HD ekran kartlı olanlar 384mb ile uğraşmak istemiyorum 2GB Nvidia ekran kartı varken 384mb nedir yahu ... Araştırmaya devam. dipnot olarak intelin arrandale ekran kartları i3-i5-i7 olanlarda bulunan intelin HD ekran kartını tanıtmayı başarabilen biri çıkmış ben makinemi sattıktan sonra öğrendim Ama bir yığın uğraştırıyor... intel HD..Arrandale işlemciler i3-i5-i7 için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 30 Temmuz 2013; 1:34:18 >

• Beyler ben hp dv6000 e kurmak istiyorum kurabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartını değiştirince açamaz oldum kakewalk yüklüydü
    açılırken appleda kalıyor yeni kart gtx660
    nasıl açabilirim .
  • Kimse mi bilmiyor? Youtube da yapan gördüm ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.