Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.091
Cevap
12
Favori
380.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • empire efi cd ile boot ettim..kurulum başladı...snow partion guid..bios ayarlar tam ahcı mod...ama kurulum bitmesine az bişe kala hata verio acaba hdd ile bi alakası varmı...başka bi hdd partion açtım snowu oraya boot ettim disk utility ile...eficd ile başlattım komut -x kurulum başlıyo fakat az bişe kala hata mesajı nedenini anlayaamdım...3 kere hepsinde de başarısız
  • intel pro wireless 3945 mac driverı veren altın bulsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor28

mikrofonu takdığın yer çaılşıyomu onabir bak istersen

walla windows ta süper çalışıyodu ama macde çalışmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiqqiCC

quote:

mikrofonu takdığın yer çaılşıyomu onabir bak istersen

walla windows ta süper çalışıyodu ama macde çalışmıyo

Kullandiginiz surucuyu degistirip, ses kartiniza uygun baska surucu deneyin.
    Kullandiginiz OSX surumunu ve ses kartinin chipsetini soylerseniz, eger bendeki dosyalarla calisacak birseyse size kullandigim suruculeri gonderebilirim.
  • quote:

gercekden öyle retail kurulum en iyisi istediğin dosyayı deiştirebiliyorsun hackintoshdaki birsürü gereksiz içerikle uraşmyosun aslında snow leopard kurulumu leopard kurmakdan daha kolay
    tabi empire efi de öyle empire efi yöntemi ile masa üstünü görmek nerdeyse garanti ben bu yöntemle kururulum yapıyorum özellikle x58 kartları olanlara tavsiye ederim ama kendi extra klasörlerini kusursuz oluşturmalılar bunuda deneme yanılma yöntemiyle yapabilirler

10.6.2 surumune yukselttim lakin otomatik guncelleme yaptigim zaman makina acilmadi. Tek tek kurup, yeniden baslatmadan once repair permission yaptiktan sonra sorun olmadi.
    Permission kismiyla ilgili bir problem var bilgisayarda ama ne oldugunu cozemedim.
    Snow Leopard uyumlu Kext Utility kullaniyorum.
    Snow Leopard ile ilgili sormak istedigim birsey var.

System/Library/Extension klasorunde .mkext dosyasi var mi sizin bilgisayarinizda. Benimkini silmisim vakti zamaninda.
    O kisimda tekrar olusturmuyor mkext dosyasi. Siz, Repair Permission ve Mkext olayini nasil hallediyorsunuz.

Son olarak, Leopard'a ekran karti ozelliklerine baktigimizda quartz extreme: supported / unsupported tarzi uyarilar yazardi.
    Snow Leopard'da o kisim gozukmuyor sanirim. Sadece benimkinde mi oyle diye merak ettim.

• evveeet artık bende bir snow leopard kullanıcısı olarak karşınızdayım...lakin retail kurulum değilde artık iyice baygınlık geçirmiş vaziyetteyken birde şu hazar ın dvd sinden deneyim dedim...bi kaça seçenek seçtim ve karşımda snow..ses hemen tanıdı ekran kartınıda ama internet yoktu..inş.. onlarıda halledicez...emrah - hakan bi yardım artık beynim fokurdama noktasına geldi...
  • yalnız şöle bi sroun daha var snow her restart da biosu resetliyo sanırım bu olağan bişeydi ...
  • selamlar bende lenovo n500 4233 5tg isimli cihaz var. mac le uyumlumudur? uyumlu ıse hangı mac surumunu kullanmalıyım saygılarımla...
  • tebrikler bmax bios reset için dsdt.aml dosyasındaki RTC bölümünü bulup hemen altındaki 4 yazan yeri 2 yapacaksın yada yeni cıkan cmos reset fix i yükle ama kernel panic verirmi bilmiyorm
  • mkext dosyası extension klasöründe yok bootloderin oluşturduğu extra klasöründe olur
  • Merhaba arkadaşlar,

Aşağıda özelliklerini yazdığım sistemim için kurulum sırasında hangi sürücüleri seçmem gerekir, bir kaç kombinasyon denedim fakat olmadı.

*Anakart: Asus P5K SE (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Chipset: Intel Bearlake P35
    *Ekran Kartı: ATI Radeon X300/X550/X1050 (RV370)
    *Ses Bağdaştırıcı: Realtek ALC883 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller
    *CPU Türü: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)
    *Ağ Bağdaştırıcısı: Atheros L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Controller
    *Ram: 4x1 800 mhz ddr3

Yardım ederseniz çok makbule geçer. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukaker -- 23 Ocak 2010; 13:27:12 >
  • casper hacklendi
  • alt linke tıklarsanız adam snow u kurmuş netbook a
    eğer randımanlı çalıştırabilmişse macbook almanın ne avantajı olur ki
  • intel core 2 duo ve quad olan her pc ye snow leopard kurulur
  • ben amd 3700+ ya da kurdum hazard snow u
    msi k8n platinyum anakart ati ekran kartı

ama bi çok kişi sorun yaşıyor
  • Merhaba arkadaşlar Ati Radeon x300 serisinin sürücüsüne ihtiyacım var benle aynı sorunu yaşayan birileri var mı???
  • quote:

tebrikler bmax bios reset için dsdt.aml dosyasındaki RTC bölümünü bulup hemen altındaki 4 yazan yeri 2 yapacaksın yada yeni cıkan cmos reset fix i yükle ama kernel panic verirmi bilmiyorm

ekran kartını tam tanıtamadım..bikaç bişeler yükleyince ekran açılmadı başlarken..
    bende tekrardan kurdum emrahın dediği şeyi kurucam bakalım olcakmı bu sefer...
    apple kendi sitesinde evga gtx285 fiyatı baya iyiymiş
    http://store.apple.com/us/product/TW387ZM/A?fnode=MTY1NDA5OQ&mco=MTA4MzU2MDA

• Arkadaşlar 4 tane iso dosyası indirdim ama hiçbirinde kuruluma başlayamadım...

yardımcı olursanız sevinirim

ASUS P5LD2 ANAKART
    E6320 İŞLEMCİ
    3 GB RAM
    GTS250 EKRAN KARTI
  • Empire EFİ yöntemi ile aşagıdaki linkteki snow leopard yükleyim dedim..
    http://the piratebay.org/torrent/5096687/Mac_OS_X_Snow_Leopard_v.10.6_%28RETAIL_10A432%29_Original_DVD_Copy

Empire efi ile işlemi yapıyorm kurulum ekranına gelince kablosuz mouse veya touchpad'i görmüyor ne yaptıysam görmedi, bir noktaya kadar klavyeyle gidiyorum ama disk bölme ayarlama işlemlerine getiremiyorum bir türlü.. Fareyi görmesi için ne yapmam gerekiyor.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 24 Ocak 2010; 15:05:48 >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.