Herkese merhaba! Dün akşam bazı dosyalarımı yanlışlıkla çöp kutusundan sildim kurtarmak için ne yapabilirim? Data Resuce 3 programından bahsediyorlar internetten yaptığım araştırmalarda onu kurdum fakat onda da taramadan önce kendi harddiskimi seçemiyorum. Harici hardiski falan takınca onları seçebiliyorum. Ne yapabilirim???
http://www.tamindir.com/r-studio/mac/ bunu deneyin ama geri dönüşümden silinen dosyaların genelde tam kurtarılma olasılığı olurmu bilinmez ama harddisk bölümlerinden kaybolsa o kadar sıkıntı oluşturmaz kurtarma programlarıyla üzerine veri yazılmadıkça kurtarılabiliyor.
Cevabınız için çok teşekkür ederim ama Maalesef, Onun tam sürümünü bulamıyorum.. Data rescue programında neden kendi diskimi seçemiyorum bir türlü anlamadım.. Napıcam ben... :(
quote:
Orijinalden alıntı: zeynepozer Data rescue programında neden kendi diskimi seçemiyorum bir türlü anlamadım
Veri kurtarma uygulamaları, başlangıç diski üzerinden kurtarma yapamazlar. Başka bir diskten başlatıp, o uygulamayı oradan çalıştırmalısınız ki elinizde o uygulamanın cdsi yoksa işiniz zor.
Bundan sonra bu gibi kayıplar yaşamamanız açısından, işletim sisteminiz ile ücretsiz verilen Time Machine yedekleme uygulamasını kullanmanızı şiddetle öneririm.