Şimdi Ara

Mac Os ve Win 7 64 bit kurulumu için yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar herşeyden önce yeni bir pc topladım.

Buna birinci işletim sistemi olarak win7 64 bit ve Mac osx işletim sistemini bir arada kurmak istiyorum fakat bir kaç sorum var nette de site de araştırdm bulamadm..

Benim yapmak istediğim iki işletim sistemini hdd içinde 500 gb lık 2 bölüm ayırıp bunun içine kurmak..

Ve pc açılırken ilk ekranda açmak istediğim işletim sistemimi seçmek o şekilde oluyor mu olmuyor mu ögrenemedım bunu nasıl yapabilirim bunun hakkında bana bilgi ve ya bir link atacak olursa sevirim..

Ayrıca usb ile Mac Osx kurabilir miyim bununla ilgili de yardımcı olursanız sevinirim..

Son olarak aldığım Pc özelikleri ise

Gigabyte Z68X-UD5-B3 Intel 1155Pin DDR3 S+GL ATX Anakart

2*4 Gb hi-level 2000mhz soğutuculu

Asus Ati EAH6850 DirectCU/2DIS/1GD5 1GB 256Bit GDDR5 (Direc...

Western Digital Caviar Green 3TB 64MB SATA3/IDE/SCSI Harddi...

Intel Core i7 2600K 3.4Ghz 8Mb Cache Sandy Bridge İşlemci

Samsung SH-222BB Sata Siyah Dvd Yazıcı

bu işletim sistemine driverları nerden bulabilirim...

• o harddiskte problem var yanlız. mac kurulumunda problem çıkarıyor. çünkü onun 1.5 gblığı var bende, windows kurulu mac kurduğumda açılmıyordu sistem, boot ederken görmüyor mac osx i. ben de diğer harddiske yükledim.

diğer donanımlarında sıkıntı yok.
    http://www.kakewalk.se/compatibility/

burada uyumluluk listesi var. ben kakewalk ile kurmuştum en rahatı öyle oldu. uğraştırmadı driverları ile filan falan. hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 8 Şubat 2012; 3:04:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

o harddiskte problem var yanlız. mac kurulumunda problem çıkarıyor. çünkü onun 1.5 gblığı var bende, windows kurulu mac kurduğumda açılmıyordu sistem, boot ederken görmüyor mac osx i. ben de diğer harddiske yükledim.

diğer donanımlarında sıkıntı yok.
    http://www.kakewalk.se/compatibility/

burada uyumluluk listesi var. ben kakewalk ile kurmuştum en rahatı öyle oldu. uğraştırmadı driverları ile filan falan. hayırlı olsun.

peki açılmadan önce hangi sistemle açmak istediğimi soracak mı onu öğreneyim birde madem olmadı elimde 4 tane daha hdd var..sen hangi markaya kurdun onu..hani sanal işletim sistemi ile pcyi yavaşlatmak istemiyrm acıkcası...

birde

Gigabyte Z68X-UD5 b3 için uygunluk listesinde gözükmuyor...

bu arada hdd Seagate 3TB XT 64MB Sata 6GB/sn bu yanlış olanı eklemişim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payaftos -- 9 Şubat 2012; 3:59:51 >

• harddisklerin çoğunda problem çıkarmaz. ama bu denk geldi işte.

bu arada evet anakartın orada gözükmüyor. z68x diye baktım ben halbüki devamı da varmış. ama problem olmaz herhalde. zaten buradahttp://www.tonymacx86.com/dsdt.php var anakartın.

bu da farklı bir kurulum.http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html

bu arada evet soruyor hangisi istiyorsun diye. ama mac seçince res atıyor.

aslında wd 1.5 green in çözümü vardı ama açıkçası uğraşmadım elimde başka harddisk var diye.

• benim sisteme 32 bit işletim sistemi kuramıyorum lütfen yardım edin dxdiag ayarlar kısmını not defterinde aldım onbuda yapıştırdım bios ayarı falanmı yapmam gerekir.

------------------
    System Information
    ------------------
    Time of this report: 2/2/2012, 22:22:57
    Machine name: SEM-BILGISAYAR
    Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.110622-1506)
    Language: Turkish (Regional Setting: Turkish)
    System Manufacturer: Packard Bell
    System Model: SJV50MV
    BIOS: Ver 1.00PARTTBL
    Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU T4400 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
    Memory: 3072MB RAM
    Available OS Memory: 3066MB RAM
    Page File: 1551MB used, 4580MB available
    Windows Dir: C:\Windows
    DirectX Version: DirectX 11
    DX Setup Parameters: Not found
    User DPI Setting: Using System DPI
    System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    DWM DPI Scaling: Disabled
    DxDiag Version: 6.01.7601.17514 64bit Unicode

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihh95 -- 10 Şubat 2012; 22:40:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.