Şimdi Ara

Mac'inizden memnun musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mac'iniz var ise ne kadar ve neden memnunsunuz/memnun değilsiniz?(Modelini belirtmeyi unutmayın) Mac'iniz yok ise (ki şahsen benim yok ) olmasını ister miydiniz?

• Çok memnunum. Teknolojik çok fazla cihazım var. Ancak Macbook Pro 13" retina beni gerçekten büyüledi. Mgx82tu/a modeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnunum 2015 retina macbook pro, altığımda en mutlu olduğum şey klavyeydi ışıklı rahat. os x le zaten hayatımdan windowsu sildim özetle rahat makina

• Memnunum çünkü şarjı baya dayanıyor, hafif,stabil,klavyesi rahat yormuyor yazarken, bilgisayar stabil, hızlı açılıp hızlı kapanıyor ki kapatmaya bile gerek olmuyor uyku moduna alıyorum ve şarjı gitmiyor bile zaten. İşletim sistemi kullanışlı ve anlaşılabilir. İşletim sistemini tam anlamıyla öğrenmem 1 günü geçmedi. Antivirüs programlarından kurtuldum.

Memnun değilim çünkü bazen oyun oynamayı özlüyorum :) Tabii boot camp yapıp windows yükleyebiliyorsun ama hdd de yer kaplıyor çok. Mac e uyumlu oyunların daha çok olmasını dilerdim açıkcası.

Macbook pro 2015
  • MGXC2TU/A modelini 6 aydır kullanıyorum, gerçekten çok memnunum. Bambaşka bir deneyimmiş, hali hazırda iphone kullanıyor ancak mac kullanmıyordum.
    ocak 2015 te retina macbooku mu aldım ve alice harikalar diyarı açıldı. Başka bir alet evet çok pahalı ama sd hard diski, kasa ve yazılıma uygun parçalar hepsi
    birleşince voltran gibi canavar bir makine ortaya çıkıyor. Birader de MGX82TU/A modelini almıştı. Aynı anda aldık. Çok memnunuz hatta arada neden daha önce almamışız diye
    hayırflanarak konuştuğumzu oluyor. Top cllass olmak böyle bir şey sanırım.

Ama pahalı mı, evet çok pahalı.
  • 15'' 16 gb 2,7 modeli var bende.Genel olarak memlunum.Herhangi bir kasma veya donma sorunu ile karşılaşmadım.Sadece itunes'ta scroll down yaparken albümlerde ara sıra takılma oluyor.Enteresan bir şekilde saplantı oldu bende bu durum.Birde artık kronik olan wifi bulma sorunu var.Bootcamp ile windows 10 yükledim.evdeki wifi i bulması 2 saniye yi almıyor.Os x te bu süre 25-30 saniye altına daha hiç inmedi.Format atmak için el capitan'ı bekliyorum.
  • İmzamdaki model gayet memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nod32 'den memnun musunuz?
    18 yıl önce açıldı
    Türknetten memnun musunuz?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasımla beraber aldık 2015 retına 13 128 16 ram modelını arkadasın bana gecen gun attıgı mesaj "oğlum 40 yılın bası dogru bısı yaptık.Su mac ı aldık ya Cok memnunum" du gerısını sen dusun :)
  • su macbookpronun harici ekran kartlı 13'' modeli çıksa(en üst modelde varda fiyat tuzlu), hemen alacağım düşünmeden...
  • Bende de ipad 2 var sizce macbook air almak ne derece mantıklı, yorumlarınızı rica ederim👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderksk

Bende de ipad 2 var sizce macbook air almak ne derece mantıklı, yorumlarınızı rica ederim👍

Ikisinin kullanim amaci farkli. Ipad bana bilgisayar rahatligini vermiyor. Macbook air ne olursa olsun sonuc olarak bilgisayar. Farkli kulvarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderksk

Bende de ipad 2 var sizce macbook air almak ne derece mantıklı, yorumlarınızı rica ederim👍

Biri bilgisayar diğeri tablet.
  • Macbook air alarak Apple macbook ailesine katıldım bende bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
  • Macbook Pro Retina 13'' 256 gb 2015 cok memnunum fakat keske beta el capitan yuklemeseydim yosemite ile bambaska bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 6 Ağustos 2015; 22:55:15 >
  • Macbook Air Early 2014.. yaşım daha 20 olmasına rağmen yaşım kadar neredeyse pc değiştirdim. ama bu cihazın gerçekten çok fonksiyonları var. tek sevmediğim yanı oyunlar için olmaması. ne kadar hızlı güzel olursa olsun insan güzel grafiklerde akıcı bi şekilde ısınmadan arada bir oyun oynamak istiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iMac ve macbook kullanıcısıyım , hayatımda aldığım en doğru karar sanırım apple'a geçmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: teornek

Macbook Air Early 2014.. yaşım daha 20 olmasına rağmen yaşım kadar neredeyse pc değiştirdim. ama bu cihazın gerçekten çok fonksiyonları var. tek sevmediğim yanı oyunlar için olmaması. ne kadar hızlı güzel olursa olsun insan güzel grafiklerde akıcı bi şekilde ısınmadan arada bir oyun oynamak istiyor.

Katılıyorum.Hem çok fazla oyun yok hemde hemen ısınıyor.
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim hiçbir 13" rMBP'da harici ekran kartı yok, özel siparişle i5 yerine i7 CPU, 16GB RAM vs. oluşturabiliyorsunuz ama CPU'lar her halükarda ÇİFT ÇEKİRDEK'li.

15" rMBP'larda ise sadece DÖRT ÇEKİREDK'li i7 CPU'lar (tabi versiyonuna göre değişen saat frekanslarıyla) kullanılıyor ama bu serinin de en pahalı versiyonunda 2. (harici) bir ekran kartı var!...

Yabancı Forumlarda bilgi paylaşı yapanların hemen tamamı, Apple'ın 13" rMBP'larda hiçbir zaman 4 çekirdekli ve de ekran kartlı bir yapıya geçmeyeceği düşüncesindeler! Görebildiğim kadarıyla şu andaki kasa içinde, 13" cihazda, böyle bir kartı yerleştirebilecekleri bir hacim de yok...

Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 10 Ağustos 2015; 10:37:19 >

• MErhaba arkadaşlar.. Gördüğüm kadarıyla herkes Macbooklardan memnun :D bende Mac sınıfına geçmek istiyorum.. Uzun yıllardır windows kullanıcıyım. Çoğu şeyini bildiğimi düşünüyorum ama Mac konusunda sıfırım.. yeni başlayacağım için sizlere danışıp bilgi almak istedim.

"Apple MacBook Pro Retina MF839TU/A Notebook" modelini almayı düşünüyorum. Özellik bakımından bana yeteceğini düşünüyorum fakat ne gibi + özellikleri olsa, yada şu da olsun dediğiniz neler olabilir.

sonradan Ram veya ekran kartı gibi donanımlardan hangilerini upgrade edebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
  • 27 inch Late 2013 iMac bilgisayarimdan fazlasiyla memnunum.

iMovie uygulamasini kullanmayi ogrenebilsem daha da cok sevecegimi dusunuyorum.20 sene Windows kullandiktan sonra OSX'e terfi edebildik ama cihazin sundugu kolayliklar,avantajlar daha dogrusu OS X'in sundugu seylerden tam olarak yararlanabildigimi dusunmuyorum.

Neyse,zamanla ogreniriz artik :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.