Şimdi Ara

Mac için mp3 indirme (programsız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burda benim kullandığım bir programı paylaşmak istedim. Bilmeyenler için çok faydalı.
    Youtube'deki videoları mp3 haline çeviriyor.
    -Bu siteye giriyoruz.http://www.vidtomp3.com/
    -Ardından aşagıda çıkan yere youtube'deki videonun url sini yapıştırıyoruz.
    -Ardından download linkine tıklıyoruz. Ve çıkan pencerede tekrar download mp3 e tıklıyoruz. böylece indirilenlerin arasına mp3 geliyor ve iniyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mac'te Program Kullanmadan MP3 İndirme

Macbook'unuzda program kullanmadan müzik indirmek, ücretsiz ve kolaydır. İşte izlemeniz gereken adımlar:

• Ücretsiz Müzik Platformlarını Kullanın: SoundCloud, Bandcamp ve Jamendo gibi ücretsiz müzik platformlarında çok çeşitli MP3 dosyalarını bulabilirsiniz. İndirme özelliğini arayın veya şarkıların altındaki indirme bağlantısını kullanın.

• Tarayıcı Eklentilerinden Yararlanın: "Ant Download Manager" gibi tarayıcı eklentileri, doğrudan web tarayıcınızdan MP3 dosyalarını indirmenize olanak tanır. İstediğiniz şarkıyı çalarken eklentiyi etkinleştirin ve indirme seçeneğini seçin.

• Çevrimiçi Dönüştürücüleri Kullanın: YouTube üzerinden Mp3 veya Y2mate gibi çevrimiçi dönüştürücüler, YouTube videolarını MP3 dosyalarına dönüştürmenizi ve bunları Macbook'unuza kaydetmenizi sağlar.

• Piyasalardan İndirin: iTunes Store veya Amazon Music gibi dijital müzik mağazaları, satın alınabilecek ve Macbook'unuza indirilebilecek çok sayıda MP3 dosyası sunar.

• Dosya Paylaşım Sitelerini Ziyaret Edin: Soulseek veya FrostWire gibi dosya paylaşım siteleri, kullanıcıların MP3 dosyalarını birbirleriyle paylaşmasına olanak tanır. İstediğiniz şarkıları arayın ve indirin.

Not: Lütfen sadece telifsiz müzik indirmeye dikkat edin. Telif hakkıyla korunan müzikleri indirmek yasadışıdır ve yasal yaptırımlara yol açabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kalite cok düşük ama hocam. onun yerine torrent var
  • ben denemedim ama kalite ayarı yapılamıyormu?
  • biliyorum kalitesiz ama 2. yol olarak başvururum. ayrıca altta kalite ayarı var. url yi yazdığınız yerin altında.
  • yine de 320kbps olmuyor yani gerçek mp3 gibi olmaz. tabi alternatif olarak güzel yöntem. teşekkürler
  • http://www.youtube-mp3.org/

deneyebilirsiniz 128 kbps şeklinde çekiyor.
  • baska onerınız varmı torrent dısında 320 kb lık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.