Şimdi Ara

MAC-FİT NASILDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa fitness a gideceğim.Yağ ölçümü ve antreman programı olan fit plus paketiyle gitmeyi düşünüyorum.İnternette çok uç noktalarda yorumşar var.Yani beğenen tam övüyor beğenmeyen gömüyor.
    Gidenlerden yorum alırsam harika olacak

• Gelme kardes aletin basinda 5 kisi bekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahları yapıcalsan harika tertemiz aletler yerinde akşam millet dumbeli alıp götürüyor resmen spor kültürü olmayan bir halkız hele arap kardeşleriniz inanamazsınız dumbellara salonda tur attırıyorlar tavsiyem macfitte en geç 3 gibi gidin yoksa cidden katlanılmaz duş sırası bile olabiliyor geç saatlerde.

• Teşekkür ederim.Verdikleri programdan memnun musunuz?Yağ ölçümüne göre mi program yapıyorlar?
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir program almadım Başka salonda dereceleri bulunan hocam vardı ondan öğrendim macfitteki ölçüm aletlerine güvenmiyorum yağ oranım 6.6 göstermişti saçmalık.

• Ölçüm aletleri yanıltıcı oluyor. Bunlar için 24 saat öncesinden sigara alkol almamak son 8 saatte yemek yememek su içmemek lazım. Hatta ölçüme yürüyerek gidince bi 10 dk falan nefeslenip kalp atışınızın normale dönmesi bile gerekiyor. Yanılma payı çok aletlerde. Ama referans olsun diye aylık ölçüm yapabilirsiniz.

Salonlar çalışan insanlar dolayısı ile akşam vakitlerinde hep dolu olur. Bir de spor yerine sosyalleşmeye gelenler vardır, spor kültürü olmayan denyolar da çoktur. Aleti sahiplenir set arasında kalmaz falan. Sadece macfit değil tüm salonlarda öyle ben de gymfit'e gidiyorum eskişehir de ist ankarada falan da şubesi var. Ama gerçekten sıkıldım salon ortamından. Başka bir çalışma imkanım olsa ona yöneleceğim de mecbur gidiyoruz işte.

Macfit de Eskişehirdekine gidenelrden duyduğum kadarıyla çoğu kişi memnun fakat kalabalık bura da da en büyük sıkıntı. Daha sonra hoca kavramı pek yokmuş, grup derslerine isim yazdırarak giriliyormuş kontenjanlı, yani hocalar iyi ama hepsi PT olarak çalışıyormuş. Bizim gymfit de hiç spor bilmeyen adam yazılsa hocalar yardımcı oluyor standart olsa da program yazıyorlar herkese. Ben 2,5 senedir gidiyorum artık programımı kendim şekillendiriyorum hocalara yazdırmıyorum bişileri öğrendim çünkü yavaş yavaş. MAC fit de eğer spor yapmayı biliyorsan spor geçmişin varsa ve gündüz gideceksen çok iyi. Ha bir de en çok şikayet edilen sorun üyelik sistemi. Bazen üyeliğini iptal etsen de karttan para çekilenler çokmuş.

• Hocam bende bugün kayıt oldum yarın spora gidicem ama internet sitelerinde dolap için kilit getirin yazıyor.Anlamadım dolapları şifreli değil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadoo54

Hocam bende bugün kayıt oldum yarın spora gidicem ama internet sitelerinde dolap için kilit getirin yazıyor.Anlamadım dolapları şifreli değil mi
    Dolaplar sifreli degil hocam kilit goturmen lazim yaninda.

Konuya gelirsek macfit temiz, duzenli bir yer ve fiyati uygun. Ben bir tek spor hocalarini sevmemistim burunlari cok havadaydi. Tabi her macfit oylemidir bilemem benim gittigim Atlaspark/Sultanbeyli.
  • gymfit'e gitmede nereye gidersen git.
  • mac fit i tavsiye etmem çok fazla insan var aletlerin başında beklersin ama parayı verirsen özel hoca seni çalıştırıyor vermezsen program bile yapmazlar tam bir ticarethane gibi çalışıyor amaç spor değil para kazanmaları. eğer yazılırsan çıkmayı düşündüğün ay 25ine kadar ayrıl 25 ini geçirirsen bir aylık ücreti kesiyorlar. yine söylüyorum gitmeni tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.