Şimdi Ara

Mac Filtresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , uzun süredir evdeki internetim kesik 3 ayı geçti ama hala umudum var gelicek bi ara.
    Neyse konu bu değil olur da gelirse bayram da yada akrabalar geldiğinde interneti çok meşgul ediyorlar , özellikle çocukların ellerine birer tablet veriyorlar hepsi video izliyor ben kanser oluyorum. Sorum şu mac adreslerini banlarsam nasıl gözükür ? yani ağa bağlanıp internete mi çıkamazlar yoksa ağa hiç bağlanamazlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmGMD -- 1 Ağustos 2017; 0:55:40 >

• Hiç baglanamazlar

Giriş yapamazlar hal böyle olunca izin vermediğin belli olur mahcup olursun

Bir tane gargoyle firmware destekli access point alip her ip' e hız ataman yararlı olur iki tarafta memnun kalır.

Yok bağlı gözüksünler fakat internete çıkamasınlar dersen mikrotik te bir firewall kuralı oluşturarak bunuda yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diamondx

Hiç baglanamazlar

Giriş yapamazlar hal böyle olunca izin vermediğin belli olur mahcup olursun

Bir tane gargoyle firmware destekli access point alip her ip' e hız ataman yararlı olur iki tarafta memnun kalır.

Yok bağlı gözüksünler fakat internete çıkamasınlar dersen mikrotik te bir firewall kuralı oluşturarak bunuda yapabilirsin.

Çok teşekkürler hocam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.