Şimdi Ara

Maç Anında ki Mesajlaşmam :) GS - BJK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Beşiktaş'ımız gol attığında ve öncesinde bir Galatasaraylı kız arkadaşımla telefondan mesajlaşıyordum. İlk gol oldu ve ben bir tane daha atacağımızı iddia ettim. Üstüne bir gol daha geldi tabiki mesajlaşmanın dakikalarına dikkat edin yeter
    Fazla söze gerek yok. Gerçekten çok güldüm ben o an. Öyle bir TABİ CANIM OLDU dedi ki ; hee babayı bir gol daha atarsınız gibi.
    Ama daha cevap yazarken gol attık Buyurun screen shotlar sizlerle arkadaşlar.

• Eeeee sonuç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Eeeee sonuç?

Hocam Eee si mesajlaşmada. Muhabbete bakar mısın. Kız öyle bir konuşuyordu ki yani gol atıyor GS bana mesaj atıyor kız Gol nasıldı bilmem ne.
    Neyse biz golü attık. sordum gol nasıldı diye. Güzel dedi. Bende cevap olarak bir tane daha geliyor bekle yazdım gördüğün gibi.
    Öyle bir cevap yazdı ki babayı bir gol daha atarsınız gibi Ama sonuç ortada az önce o mesajı yazan kız. Ersel şoktayım ağlayacağım gibi bir mesajla dönüş yaptı.
    Ya şimdi komik gelmeyebilir ama o an çok komik oldu gerçekten. Mesaj atalıklarına bak sadece 1 dakika oynuyor

• Hepsi çok emindi, ders olsun diyeceğim ama yok aynı düşünceyle devam edenler var.
    Keşke üçüncü golü de bulsaydık, biraz daha zaman olsaydı olurdu diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Hepsi çok emindi, ders olsun diyeceğim ama yok aynı düşünceyle devam edenler var.
    Keşke üçüncü golü de bulsaydık, biraz daha zaman olsaydı olurdu diye düşünüyorum.

Emin ol biraz daha zaman olsaydı , goller erken gelseydi 3'ü de bulurduk.
    Galatasaray o psikolojiye girmişti çünkü
  • Ee tamam anladik kiz arkadasin var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane daha atıcaz deseymişsin keşke.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ersel sadede gel
  • Ersel at bakalım kıza mesaj şoktan çıkıp bime girsin rahat uyumustur dün gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

Ee tamam anladik kiz arkadasin var

Yok hocam kız arkadaşım yok
    Sadece komikti o an paylaşmak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Ersel sadede gel

Her şey ortada hocam 2 dk oynuyor atılan mesajlar arasında arkadaşımın dumur olduğu an.
  • oooo çok cool
  • ersel dur şoktayız
  • Arkadas bunun tersi benim basimdan gecti bende bir kizla yazisiyordum ama bende kiz Bjk liydi cok pis madara oldum olur böyle seyler
  • Ersel dur zaten ortalık karışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

/>

• "Dedim Dedim Bana İnanmadınız Bak Ne Oldu Şimdi" yazıp yanına da bu fotoyu iliştirseydin
  •  Maç Anında ki Mesajlaşmam :) GS - BJK
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.