Lig sonunda şampiyon olduğumuzda anlıcaklar neden sevindiğimizi
Asıl onların sevinmesi lazım 2-2 bittiği için. Fırsatları değerlendirsek çok farklı bitebilirdi.
Kadıköydeki bundan önceki 0-0 berabere kaldığınızdada konvoy yapıyordunuz .
Fenerbahçe'nin sadece gs maçlarını beklediklerini söyleyenlerin garip başlığı.
sevinmek mi? ölü gibiyim ve saldıracak yer arıyorum şu maçı kazanamadığımız için. o yüzden fenerlilerden uzak duruyorum, kalplerini kırabilirim. bence onlar sevinsin, play off daha da formaliteye dönmedi diye.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
sevinmek mi? ölü gibiyim ve saldıracak yer arıyorum şu maçı kazanamadığımız için. o yüzden fenerlilerden uzak duruyorum, kalplerini kırabilirim. bence onlar sevinsin, play off daha da formaliteye dönmedi diye.
Kim seviniyo lan, sevinen GS si varsa hakikatten gerizekalı olması lazım. Ben bu şanssızlığımıza çıldırıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
Bizden çok sizin yenmeniz gerekiyordu.Bu saatten sonra şampiyonluğu vereceğimizi sanmıyorum.
Ne sevinmesi kardeşim ?
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
quote:
Bizden çok sizin yenmeniz gerekiyordu.Bu saatten sonra şampiyonluğu vereceğimizi sanmıyorum.
Öyle ama yenemedik . Ben zaten bu sene şampiyon olacağımızı düşünmüyorum . Gs bu gazla bırakmaz.
Son saniyede babamın topu direkten döndü sanki, ulan sevinmesi gereken sizsiniz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
quote:
Öyle ama yenemedik . Ben zaten bu sene şampiyon olacağımızı düşünmüyorum . Gs bu gazla bırakmaz.
Hocam zaten biz kendimizi şampiyonlukla avutmaya çalışıyoruz yoksa bu skora sevinecek galatasaraylının aklını alırım.
Deplasmanda tek kale mac oynadigimiz icin, 2-0 dan geri dondugumuz icin, playofftaki Kadikoy macini FB icin kabusa donusturdugumuz icin, normal lig sezonunu lider bitirdigimiz icin seviniyoruz.
Son dakikada galibiyeti kacirdigimiz icin uzuluyoruz.
Bir sorun mi var?
quote:
Orijinalden alıntı: neverlate
Deplasmanda tek kale mac oynadigimiz icin, 2-0 dan geri dondugumuz icin, playofftaki Kadikoy macini FB icin kabusa donusturdugumuz icin, normal lig sezonunu lider bitirdigimiz icin seviniyoruz.
Bir sorun mi var?
Hocam profilde Bursaspor var ilginç olmuş
quote:
quote:
Bir sorun mi var?
Forumda bir problem var. Nedense Galatasaray sectigim halde Bursa amblemi cikiyor..
Kim seviniyormuş ya? 94 ' deki pozisyon içime oturdu
quote:
quote:
Bir sorun mi var?
balatalar yandı adamın
Şu maçı kazanamadığımıza üzüldüm ama sevinilsede neden seviniyosun demek saçmalık.. Evimizde 3 puan almışız puan almanın zor olduğu Kadıköyde de 1 puan alıp en ciddi rakibe karşı avantaj sağlamışız.. Neden sevinilmesin?
Seviniyorsam sahada ortaya koyduğumuz karakteredir. Zira bu skora haketmedik, galip gelip 3 puanı hanemize yazdırmalıydık.