< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (212. sayfa)
-
-
Bankayı neden aklayayım ki? Bakın ekşi'de "qnb bank'ın 20.000tl nakit ödül vermesi" adlı bir başlık var. Sadece ilk 1-2 sayfayı okuyun, kampanya ilk duyurulduğu anda insanların aklına tek bir 200 bin₺ ile parayı bir çok kişide döndürmek gelmiş zaten ama bankanın bu kadar aptal olmayacağını, elbet bu durumun düşünüleceğini yazmışlar. Ben burada hesaplarına borç yansıtılan müşterilerin hakkını hiçbir şekilde alamayacağını düşünüyorum. Neden kredi kartı çıkarttırıyorlar bir düşünün derim sadece. Anladığım kadarıyla (20000-20000/12)₺ kadar borç yansıtmışlar kartlara, yani bu da kampanyadan sadece ilk ay yararlanabildiniz, diğer aylar taahhütünüzü yerine getiremediniz demek.
-
Tamam iste orada bile hukuksal bir garabet var, ilk ay neden yararlandiriyorsun madem kural dışı işlem.
Kk cikarmasinin amaci diger aylar icin verilen taahhüt (kampanya maddelerinde belirtilen 200k nakit girişi,kayın babanın nakiti olmayacak yazmıyor. O nakit girince otomatik ilk ayı sayıyor), sonraki aylarda 200 transferine yapmazsan diye konulmuş bir emniyet yani. Bu durum düşünülerek koyulsa baska maddelerde eklenirdi.
Basta da dediğim gibi sadece kendi parası ile bu kampanyaya katılıp iptal olan var buna ne diyeceksiniz. Hak ettiler kurunun yanında yaşta yandı derseniz, benim görüşüm ağır saçmalamış olursunuz.
Bu kampanyanin tek iptal sebebi; kampanyanın büyük kitlelere açılmış olmasi ve yukarıdan gelen uyarı ile thanos'sun parmak şıklatmasi sonucu random şekilde iptal ettiler. Kisiye görede gerekceler sundular, yersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 20 Aralık 2024; 10:13:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilemiyorum hocam ben işin hukuki boyutunda hiç değilim. Bu durum bana etik gelmiyor. Belli ki bankanın amacı müşteri çekeyim, işlem hacmi yaratayım ve bunu kalıcı hale getireyim demek. Yoksa neden bedavadan 20bin ₺ versin ki? Bankanın kazancı ne yani bu işten, görüldüğü gibi tek 200bin₺'yi döndür döndür dolaştırsın banka da avcunu yalar sadece zarar yazmış olur. Olayın amacına aykırı yani bu.
-
O bahsettiğin konu, ta başlangıçta eğitimle,görgüyle olacak şeylerdi,o da geçti, bu toplum iflah olmaz..,adam markette ucuz petibör görse rafı boşaltıyor,bildiğin petibör..ekmek değil,su değil..daha neler var, neler..
Gelelim şimdi QNB'ye.. bunlar zaten kampanya yapmayı bilmiyorlar..Mono da bunların.. geçen ay kampanya vardı, fatura ödedim iadesini vermediler..neyse,dün aradılar..başka bir kampanyadan iade aldığınız için verilmemiş dediler.. ee tamamda şartlarda yazmıyor öyle bişey, ne alaka diyincede cevap yok.. işlerine geldiği gibi herşey..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Aralık 2024; 10:33:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendisini ilgilendirmeyen konuya gelip canı sıkkın insanlarla tartışan biri ya bankanın maaşlı elemanı ya da ruh hastasıdır.
1-2 yazarsın tamam ama her gün gelip ona buna laf yetiştirmek... Çok ilginç tipler var...
-
Tamamen bankanın hatası. Bir kampanya yapıyorsan bütün ihtimalleri düşünmek zorundasın. Hiçbir bankanın kullanıcıyı mağdur etme hakkı yoktur.
-
Arkadaşlar etmediğiniz laf kalmadı görgüsüzünden suistimalcisine... Kardeşim banka kişiye özel veriyor mu veriyor, kredi kartı alabiliyor mu bu kişi evet... Tek yapması gereken 200bin koyması mı hesabına evet. Eee yani bu adam benim babam kardesim diye almasin mi alabiliyorken? Suistimal dediğiniz sey 1 kişi kampanyadan birden fazla yararlanabilseydi olurdu. Boyle ithamda bulunanlar ya kredi karti cikmayan dusuk kredi puanli tipler, ya kampanya gozukmeyen tipler. Biz sartlari sagladik, banka da sartlarini net yazmaliydi. Tüketiciyi yanılttı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotboy_ist -- 20 Aralık 2024; 10:56:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ertesi gün hesapta bugun iptal olur poliçe gece mesaj gelir bankadan
-
Bedava peynirin ancak fare kapanında olacağını ve bankaların yaş tahtaya basmayacağını bilecek yaş ve tecrübedeyim. Elin Katarlı bankasını savunacağım aklımın ucundan geçmezdi. Müşterisi de değilim. Sadece Türk insanının bu köylü kurnazlıkları karşısında dik durdukları için tebrik ediyorum kendilerini. Hakkınız varsa arayın, Cimer/BDDK/THH. Banka sanki fark etmeyecekti dönüşümlü para attığınızı. Bir dahaki sözleşmelerdeki kötüye kullanım maddelerini düzgün okuyun veya en iyisi 20bin₺ alacağım diye böyle saçmalıklara girişmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 20 Aralık 2024; 11:18:15 > -
-
Söylediklerinin meali: BEN BU PARAYI ALMADIM, SİZ DE ALMAYIN!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BTK: Ben ne alâka? 🤣quote:
Orijinalden alıntı: EmpleBedava peynirin ancak fare kapanında olacağını ve bankaların yaş tahtaya basmayacağını bilecek yaş ve tecrübedeyim. Elin Katarlı bankasını savunacağım aklımın ucundan geçmezdi. Müşterisi de değilim. Sadece Türk insanının bu köylü kurnazlıkları karşısında dik durdukları için tebrik ediyorum kendilerini. Hakkınız varsa arayın, Cimer/BDDK/THH. Banka sanki fark etmeyecekti dönüşümlü para attığınızı. Bir dahaki sözleşmelerdeki kötüye kullanım maddelerini düzgün okuyun veya en iyisi 20bin₺ alacağım diye böyle saçmalıklara girişmeyin.
Senin okumadığın(yada okuyamadığın) belli oluyor.
-
maaşını getir kampanyanın adı, içerik öyle değil güzel kardeşim bunu da sen inatla kampanya ismine bakarak konuşuyorsun kurallar var şartnamesi var hatta kampanyadan nasıl atılacağı konusunda 3 madde var bunun içinde, içeriğine bakmadan konuşuyorsun gibi geldi bana, düz mantık yapıyorsun.
-
Sn. Emple,
Banka, kampanyadan yararlanan yeni müşterisinin tek bir 200 bin tl ile birçok kişiye tren yapıp, çoklu kazanım elde edildiğini farkedip, delikanlı gibi, bankanın kampanya şartlarını değiştirme, iptal etme hakkı saklıdır maddesi üzerinden iptal edip, 20bin tl ödülü geri alsa idi, kimse fazla bir itirazda bulunmazdı.
Mesele, tren yapmayı önleyen bir açık bir maddenin kampanya sözleşmesinde yazmaması, bankanın, 20 bin tl yerine 18bin küsür tlyi iade alması, sözleşmedeki kötü niyet tanımının herkes tarafından farklı yorumlamaya açık olması, net bir tanımının olmaması, gönderilen 200bin tl şartlara uymuyor ise, şartlara uyan formatta 200bin tlyi gönderebilmek için insanların en az 31 aralıka kadar sürelerinin olması hususlarından kaynaklanmakta.
Her güzel kampanya o nedenle bitmiyor mu? Bankayı savunmuyorum ama bir kampanya yaptılar Hinlikten başka bir şeye akılları çalışmayanlar yüzünden hem kampanya erken bitti hem de gerçekten yararlanmak isteyenler yararlanamadı.
Bu şekilde kampanya yapacak diğer bankalara da mesajı çok güzel verdiniz. Adamlar başka kampanya yaparlar mı yapsalarda şartları sıkı tutmazlar mı. Ne yaptığını insanlar biraz düşünmeli.
-
evet sıkı tutsunlar her mağdur kişi yazan şartlara göre oynadı oyunu. çevremde parası olmayıp başkasından para alarak kampanya yapanlar sistemin içinde parası olanlar sistemden atıldı en azından bir çoğu böyle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X