Şimdi Ara

Maaşı Aldım Patron 1.100 TL Verdi Şimdi ne yapmalıyım (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
11
Favori
11.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jude Law

    quote:

    Orijinalden alıntı: reodentreomantik

    İş yerinde kendi işiniz dışında başka işi yapmak doğru değil bence eğer vasıfsız değilsiniz.
    Her zaman diyorum bu ülkede insana saygı yok

    vasıfısız değilim çok iyi olmasamda orta halli bir grafikerim. bazen kendi isteğimle yardım ettiğim de oluyor can sıkıntısından. Ama buna rağmen asgari ücret bile alamıyorum. Şu an çok kararsızım. çıkıp iş bulamazsam 1 -2 haftada pskolojik olarak çökerim öyle bi yapım var. o yüzden böyle kararsız davranıyorum

    Aynen hacı. İnsan bulduğu işi kaybedeceğini düşününce sanki bidaha hiç iş bulamayacakmış gibi hissediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Düşünen Türk

    alo 170 bimer sgk ne varsa şikayet ettim. şirkete 12000 tl ceza kestiler. mesai yaptım bu adama mesai lerini ödiceksiniz yoksa sizi mahkemeye verir diye yazı yazmışlar. beni işten attılar.

    tabi benim alacaklarımı ödemediler. ayrıca sigorta primlerimi mesai ekliceklerdi onuda eklemediler. bende gittim iş mahkemesine. birde baktım avukatları falan var. ilk duruşmada.
    ben avukat falan tutmadım. sürekli internetten okudum.

    ALLAH YUKARDA HAKİM İŞÇİDEN YANA TARAF TUTUYOR İŞ MAHKEMELERİNDE. dedim param yok avukat tutamadım hakim bey. bizi sömürüyor bunlar. bizim sayemizde lüks içinde geziyorlar falan dedim.

    neyse 6-7 duruşma daha oldu. ben kazandım. hiiiiiççççç şahitim yoktu. iş arkadaşım bildiğim ooooo..... çocukları mahkemede şahitlik vermedi. işimizden oluruz diye.

    neyse ben 16000 tl tazminat aldım. sigorta primlerim düzenlendi. temyize gittiler. temyizden de ret yediler. bende kendime iş baktım. 3 ay da iş buldum. sigortam primim mesaim tam yatıyor. mesai yapmak istiyor musun diye imza bile attırıyorlar bana :DDDDDDDDDDDD herşey kanuni.



    Tam olarak Nick-Durum olayı.Tebrikler.Kendinize yakışan nick seçmişsiniz.




  • AKP'liden daha AKP'li olup "AKP'li değilim" demek de bambaşka kafaymış.

    Önsöz: Sözcü okumuyorum. AKP'nin ne halt olduğunu anlamak için sağduyu ve çalışır bir beyin yetiyor.

    Şahsî örnekler üzerinden de politika tartışılmaz. Benim eşimin de SGK'sını 4 senedir düzeltemediler, her seferinde para ödemek zorunda kalıyoruz. Bugün İmam Hatip çöplüğüne çevirilmiş, içi boşaltılmış Anadolu Liseleriyle iyice kalitesi yerle yeksan edilmiş, her şehire misafirhane açar gibi üniversite açarak parti kadrolarının akademik ihtiyaçlarını karşılayan eğitim sistemine ise hiç girmeyeyim, bana katsayı martavalı okumayın.

    ABD ve Rusya ile aynı anda düşman olduk cihatçı beslemekten, daha yeni güya kaçakçılar Hatay'da askerimizin kafasını kesmişler, PKK'ya özellikle dokunmadılar şehit verdirmemeleri karşılığında 3-4 sene, şimdi karşılığını her gün üçer beşer şehitle alıyoruz. Zamlar almış başını gitmiş, kaşıkla vermiş, kepçeyle almışlar, eğitim sistemi dinden başka bir şey bilmez olmuş, sağlığı paragöz özellerin eline teslim etmişler, muayeneye girince 50 TL'den aşağı kurtulamıyorsun, üstelik şartlar devlet hastanesinden hallice, bana gelmiş adam AKP bina yaptı, yol yaptı, yok Sözcü okuyorsun diyor.

    Bunu diyenin de izlediği TRT, ATV, NTV ve türevleri ile okuduğu Yeni Şafak, Akit, Star, Sabah olmasa gerek. "AKP koymuş geçirmiş sana" tarzındaki AKP'li seçmenin seviyesini her seferinde tekrar kanıtlayan holiganlık zaten neden neredeyiz açıklıyor.

    Özetle, önceki mesajlarımdaki tekliflerim geçerli. AKP boynunuza tasmayı da geçirdiğinde "uzuuuuuğnh!" diye bağırın, suyunuzu yalınızı verirler inşallah, hahah.

    Donunuza kadar, donunuza.




  • Son durum ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maas vermiyor de bankaya yatirmiyorsa. Onunda kaniti yok.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.