Şimdi Ara

'maalesef bu video oynatılamıyor' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonum motorola atrix. nette tüm videoları rahatlıkla açıyordu ne olduysa bilmiyorum şuan hiçbirini açmıyor ve yukarıdaki hata mesajını veriyor. nette bu konuyla ilgili problem yaşayan arkadaşların mesajlarını inceledim çözümleri denedim ama halen aynı. nasıl düzeltileceğini bilen varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler

• şimdi farkettim sadece youtube videolarını açmıyor..arkadaşın telefonda rahatlıkla açıyordu oysaki.
  • mmerhabalar google play store'dan mx player'ı indirirseniz bu sıkıntıyı çekmezsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincan37

mmerhabalar google play store'dan mx player'ı indirirseniz bu sıkıntıyı çekmezsiniz..

onuda indirdim aynı sorun devam ediyor. başka bir ayar falanmı lazım anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersencan

quote:

Orijinalden alıntı: yasincan37

mmerhabalar google play store'dan mx player'ı indirirseniz bu sıkıntıyı çekmezsiniz..

onuda indirdim aynı sorun devam ediyor. başka bir ayar falanmı lazım anlamadım.

mx playerda ağ akışı diye bir menü var oraya youtube videosunun urlsini girerek rahatlıkla izleyebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ay nı sorunu bende yaaşdım. ama çözümü var. önce you tube kaldır. sonra you tube_5-1.0.21.apk dosyasını bulup indir. ondan sonra da uygulamaları otamatik güncellmeleri kapat. bahsettiğim youtube sürümünü bulamazsan bana mailnii yolla sana gönderirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • videonuzun video formati ne acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işten hiçbişey anlamadım..hiçbişey yapmadığım halde bugün düzelmiş video izleyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Ise yaradi. Tesekkurler.

Daily motion dan kurtuldum sonunda [sm=biggrinking.gif

• quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Çok Teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar
    Note 3 telefon aldım ve aynı sorunla karşılaştım. You tube güncellemesi yaptıktan sonra problem çözüldü. Denemenizde fayda var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.