Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (754. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.542
Cevap
208
Favori
750.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 752753754755756
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 6 plus space gray ile aranıza katıldım. androidden geçtim ios a ama benim telefonumda mı sorun var bilemiyorum. youtube wifi ile girdiğimde ordaki sayfa geç açılıyor. ve bir şarkı açtığım zaman bekliyorum tak diye girmiyor. bunun sebebi 1 gb ram midir. htc m7 kullanıcısydım onda bile çatır çatır giriyodu. wifi sorunundan mı neyden anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil4242

Arkadaşlar telefonunuzun şarjı ne kadar gidiyor.yani ne kadar süre kullanıyorsunuz parlaklık ne kadar açık,mobil verri açık mı vb.

Plus için konuşuyorum;
    Parlaklık son seviyede ve otomatik parlaklık açık
    Wifi sürekli açık
    3G sürekli açık
    Bildirimlerin %80'i açık
    Bluetooth araca bindiğimde açık (kullanım oranım olarak %20 diyebilirim)

Bu şekilde bekleme 15-17 saat arasında hatta bazen 1 gün 5-6 saat olduğuda oluyor ve kullanım sürem 6-7 saat arasında değişiyor.. Çok nadir 7-8 saat aralığına çıkıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahtalı_mıçı -- 25 Haziran 2015; 13:55:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende iphone6 64GB ile aranıza katıldım.
    henüz açmadım kutusunu, uygun bir kılıf ve micro sim card edinince açacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blockader

apple store'dan yada TROY gibi apple dükkanlarından cihaz satın alıp sarı ekran sorunu yaşayan oldu mu arkadaşlar?

Apple online storedan aldım iki kere cihaz Değişti ikisine sarı seri numarasından kaynaklandığını düşünüyoruz

• arkadaşlar i tunes a flac müzik attığım da görmüyor. flacların kayıpsız oynatılması için ne yapabilirim i tunes da görmüyor bilen var mı bu sorunun çözümünü
  • a.hikmet A kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler, TROY'dan C ile başlayan i6 64gb aldım
  • kloveangel K kullanıcısına yanıt
    Şu uygulamayı incelemenizi öneririm:
    softorino.com
    WALTR: Effortless iTunes Alternative for Windows & Mac
    http://softorino.com/waltr

Ben OS X'de kullanıyorum ve çok memnunum.

• Sarı ekranda fikir alışverişinde bulunduktan sonra başka bir iphoneda 6'da karşılaştığım sorun hakkında fikirlerinizi merak ettim. ios 8.3 yüklü telefon wifi'a bağlı iken arama yapıldığında arama başarısız oldu diyor arama başlamadan , ikinci üçüncü deneyişte arıyor. Ama wifi değil hücresel veride iken bu sorun olmuyor. Böyle bir yazılımsal açık varmı , sorun donanımsal gibi durmuyor pek.
  • blockader B kullanıcısına yanıt
    Varmı sizinkinde sarı ekran?

• Bu sarı ekran için xperia z2 de beyaz dengesi ayarı yapınca çok güzel oluyordu yok mu iphone da bu özelik beyler varsa kimsenin derdi kalmaz ??
  • Arkadaşlar merhaba

Apple online storela konuştum teknikteki görevli sarımsı ekranların sorun olarak nitelendirildiği biliyorum ded f ve c serisini sordum bilmiyorum dedi bana c gönderin dedim öyle bişey yapamıyoruz dedi ısrarcı olamadım cihazın diagonistics ayarlarına erişmeye çalıştı test etmek için yazılımsal bu sıkıntı olup olmadığını test etmek için wifi erişimim kısıtlı olduğundan yapmadık sonra Satışa yönlendirdi yeni cihaz yada para iadesi yapalım dolardan görerek alın dedi bende düşüneyim dedim....sarı ekran sorunu olanlar şu diagonistics olayını bir arayıp denesin haber versin

• monoblaine kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam buna bakmıştım ama flac ın çözünürlüğünü bozmadan mı atıyor iphone a
  • a.hikmet A kullanıcısına yanıt
    Daha açmadım akşam açınca kontrol ederim. Google sayfasından mı kontrol ediyorsunuz?
    Esasında başka bir cihazla karşılaştırılınca anlaşılıyor ama ayarlara girdiğinde beyaz yerlerin böyle çiğ beyaz diğer yerlerinde gri olması gerek sarı ekranlarda daha sarımsı beyaz var

• quote:

Orijinalden alıntı: a.hikmet

Arkadaşlar merhaba

Apple online storela konuştum teknikteki görevli sarımsı ekranların sorun olarak nitelendirildiği biliyorum ded f ve c serisini sordum bilmiyorum dedi bana c gönderin dedim öyle bişey yapamıyoruz dedi ısrarcı olamadım cihazın diagonistics ayarlarına erişmeye çalıştı test etmek için yazılımsal bu sıkıntı olup olmadığını test etmek için wifi erişimim kısıtlı olduğundan yapmadık sonra Satışa yönlendirdi yeni cihaz yada para iadesi yapalım dolardan görerek alın dedi bende düşüneyim dedim....sarı ekran sorunu olanlar şu diagonistics olayını bir arayıp denesin haber versin

Merhaba , ben daha görüşmedim ama bunun için değişim istemeyeceğim arkadaşların dediği gibi bu ekranlar aslında daha sağlıklı , üstte link paylaşıldı apple lg ve sharpa ürettirmiş bu fark ondandır.

C serisi soğuk renk veriyor diye bişey yok benimki C serisi sıcak tonlarda.

Arama başarısız oldu hatası veriyor ekranı beyaz olan ekranda , wifideyken , 3g deyken yapmıyor onla ilgili bilgisi olan varmı sorun operatör yada yazılımsal gibi gözüküyor. üste daha ayrıntılı yazmıştım sorunu.

• kloveangel K kullanıcısına yanıt
    Cihazın içindeki oynatıcılarla uyumlu olabilmesi adına dosyayı aktarım sırasında ALAC biçimine çeviriyor ancak bunu kayıpsız olarak yapıyor. Aktarımı çok hızlı olduğundan siz herhangi bir dönüştürme işlemi olduğunu bile görmüyorsunuz. Doğal olarak şarkıları cihaza aktarmak için iTunes'a da ihtiyacınız yok.
    mikro simle değil nano simle çalışıyor. yanlış kestirme veya yanlış alma kartı
  • likethatpc L kullanıcısına yanıt
    hocam söylediğin sorunun aynısı bende de vardı. birebir anlattığın gibi arama bitti hatası oluyordu. birkaç kereden sonra anca arıyordu. günde 1-2 kere karşılaşıyordum bu hatayla. turkcell hattım vardı. vodafone a geçtim. 20 gündür vodafone kullanıyorum ve aynı sorunu hiç yaşamadım. şebekeden kaynaklanan bir hata olduğunu düşünüyorum.
  • Herkeze merhaba. Bir sorum olacak
    Iphone 6 kullanıyorum. Siz cihazınızı elinizde nasıl tutuyorsunuz ?
    Ben iki elimle mesaj yazarken sağ elimin serçe parmağını telefonun en alt kısmına koyuyorum telefon aşağı kaymasın diye ama buseferde telefonun haporlörünü kapamış oluyorum müzik dinlerken ses çıkmıyor parmağımdan dolayı. Çok canım sıkıldı telefonu nasıl tutacağımı şaşırdım. Siz nasıl tutuyorsunuz ?

• Hocam bende yalnız wifideyken oluyor birde , arama bitti diyince internet kullanımını gösteriyor. Arada oluyor bazende arıyor , hücreseldeyken hiç olmuyor . Seninde mi aynıydı ? Benimde turkcell , arayınca düzelir heralde .

Tekrardan sıcak tonlara gelirsek iki çeşit var arkadaşlar media marktta gördüm soğuk tonlarıparlaklık açınca ciddi rahatsız ediyor bence bu panel daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 752753754755756
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.